نظرتون درباره کامیونیتی ایران بروکر چیه؟

تو این شرایط که از این وضع رنج میبریم با همکارای خودمون که میتونیم صحبت کنیم خیلی خوبه

دمتون گرم

2 لایک کرده

خیلی خوب میشد اگر هر بروکر،صرافی و پراپ یه نفرو به عنوان نماینده اینجا اد میکرد که ما بتونیم باهاش تعامل داشته باشیم همینجا

مثلا یه بخشی ایجاد بشه واسه همین قضیه و تاپیک بندی بشه،هرتاپیک مخصوص یه بروکر یا صرافی و… و حضور اون نماینده که رسما از سمت خودشون انتخاب شده باشه

1 لایک کرده

این برنامه رو داریم و پس از عادی شدن وضعیت اینترنت از نمایندگان پلتفرم‌ها دعوت می‌کنیم به اینجا بیان و با اکانت رسمی در بحث‌ها مشارکت کنن و پاسخ‌گوی سوالات و ابهامات باشند. در وضعیت فعلی با توجه به اینکه کامیونیتی ایران بروکر از خارج از کشور در دسترس نیست این موضوع مقدور نیست.

3 لایک کرده

عالی میشه واقعا

اینجا میشه بزرگترین جامعه ی ترید ایران

2 لایک کرده

دیگه فقط یه اپلیکیشن کم داره ایران بروکر اونم بیاد واویلاست😍

2 لایک کرده

خوب برای من حس نوستالژی داره انجمن‌های یادش بخیر یک زمانی انجمن‌های موبایلی داشتیم کلی چیزی میزی فرا گرفتیم از بروبکس !)

واقعا اگر بروبکس رعایت کنند اینجا انجمن هستش و ما در انجمن دانش آموخته‌ی های که داریم به رایگان به اشتراک می گذاریم . تا شاهد رشد بقیه و خودمان باشیم. واقعا فضای تریدنیگ ایران فضای بسیار آلوده و سمی بود و هستش بخاطر چندتا استاد خفن که چندتا خط رو به این استراتژی تو پاچه این اون کردن . از اونجا که تورم لامصب مهار نشدی هستش حجم زیادی از افراد وارده این حوضه شدند که اصلا چیزی الکی و ساده نیست و نبوده . کسی بخواد با دوتا خط استاد بشه . امیدوارم اینجا فضای باشد برای رشد یک دیگر نه اثبات‌گرایی و

خوشحال چنین انجمن خلق شده و واقعا دم شما گرم بابت خلق این بستر ارتباطی تردینگ‌ در ایران جامعه بزرگی داره و روز افزون داره زیاد میشه امیدوارم فضایی سبز باشه برای هر آدمی که دوست داره این فضای کسب درآمد کنه راهنمایی باشه براشون .؛)

موفق باشید :ringed_planet:

1 لایک کرده

خیلی این بستر عالیه ولی مثلا یکی میاد بحث چرت و پرت راه میندازه و اعصاب همه را خورد میکنه و بذر نا امیدی میپاشه و بعد که یکی باهاش هم صحبت میشه هم طرف حرف مفتش را ادامه میده هم پیام های مارا پرچم گذاری میکنه و ما اخطار دریافت میکنیم در هر صورت این چت عالیه ولی باید جلوی آدم های منفی که حرف مفت میزنن گرفته بشه

2 لایک کرده

سلام ممنون از اینکه آنقدر برای نظرات کاربران ارزش قائل شدین که این فضا رو ساختین.

من برای باز کردن پست های انجمن با دو ارور مواجه میشم

یک

Slow down, you’re making too many requests.

Please retry again in 3 seconds.

Error code: ip_10_secs_limit.

دو

۹۸۰ Too Many Requests

سه

خطا

هنگام تلاش برای لود /latest.json

اشتباهی روی داد.

1 لایک کرده

دوستان یه چت ایجاد کردیم با نام اگه مایلید خودتون معرفی کنید و هم سبک خودتون پیدا کنید برای ترید با دامنه وسیع تر و فرصت های بیشتر بیاید خودتون معرفی کنید و هم سبک و هم شهری خودتون پیدا کنید چون بعد وصل شدن اینترنت این چت خلوت میشه و همه میرن دنبال کار خودشون پس از فرصت استفاده کنید و یکی برای خودتون جور کنید

1 لایک کرده

عالی مخصوصا از لطف تون مننونم که کانال منو ساختین و خیلی ممنونم که به کاربران اهمیت دادید و اینجا را ساختین من همیشه میخواستم عضوی از ایران بزوکر باشم و الان هستم

1 لایک کرده

سلام وقت شما بخیر در حال پیگیری این موضوع هستیم.

2 لایک کرده

یه سری دوستان که از تجربه شون تو ترید متن به اشتراک میزارن جدا از این بحث که واقعا سود ده هستند یا نه ممکنه یه سریا رو به گمراهی هدایت کنن خواسته یا ناخواسته، بهتره یه صفحه ای طراحی کنید که همه بتونن استیتمنت واقعی شونو به اشتراک بزارن که مختص همین ایرانبروکر باشه و قابل ویرایش نباشه، نه اسکرین شاتی از تریدینگ ویو و نه متاتریدر مث پرتفلیو باشه . چون کسایی تلاش کردن تو همین سایت با بقیه تو پلتفرم های دیگه ارتباط بر قرار کنن ممکنه کسایی به فکر سودجویی بیوفتن من خودم کم گمراه نشدم توسط عده ای که کلی با حرف گنده گویی کردن،، با همچین چیزی اعتماد کردن به تجربیات افرادی راحتر و قابل اطمینان تره…

حتی میشه اگه پروفایل اختصاصی درست کردین سرتیفیکیت اختصاص بدید و همه بتونن بفهمن چقدر میتونن سود ده باشن اگه واقعا تحلیل ها و تجربیاتشون درسته.

3 لایک کرده

ادمین امکان آپلود pdf و ویدئو های کوتاه و ویس را فعال کن من و یکسری میخوایم pdf و ویدئو های ترید یا روانشناسی های مربوط به ترید آپلود کنیم دسترسی آزاد کن یا یه چت مخصوصش درست کن هرکس هرچی در مورد ترید داره بفرسته و این بشه بانک ذخیره اطلاعاتی برای یه همچین روزایی و بعد خودتون تفکیک‌ش کنید و بارگزاری کنید

2 لایک کرده

مشکلات تریدرها در ایام نت ملی رو به بروکرها و پراپها انتقال بدید و بخش جداگانه ای برای مطرح کردن این مشکلات باز کنید

انجمن نیاز به مدیران دموکرات داره متوجه شدم بعضی از پاسخ ها با توجه به اینکه فقط خشن هستند ، حتی بدون هیچ گونه توهین یا فحاشی تایید نمیشه، حداقل به جای اینکه بعد از تایید نشدن حذف بشه پیشنهاد به ویرایش برای ثبت داده بشه حالا نمی‌دونم کار هوش مصنوعی هست یا خطای انسانی در کل رسیدگی بشه .

لطفا پاسخی که به نظرتون به اشتباه تایید نشده رو برای من در پیام شخصی ارسال کنید.
سعی داریم فضای آزاد و بی‌طرفانه و در عین حال حرفه‌ای و مفید فراهم کنیم.

با توجه به حساسیت‌های امروز کشور هم تمام تلاش این هست که گفتگوها به نحوی باشند که بتونیم تداوم این کامیونیتی رو حفظ کنیم به همین دلیل حساسیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته است.

2 لایک کرده

بله حتما تا جایی که امکانش رو داشته باشیم برای این موضوع تلاش می‌کنیم. الان بخش زیادی از بحث‌ها در کامیونیتی حول همین موضوع هست. اگر تاپیک خاصی مد نظرتون هست ایجاد بفرمایید و دستور بدید تا ما در صورت وجود دسترسی پیگیری انجام بدیم.

2 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر

بسیار عالی و کاربردی

خداقوت به تمام دستندرکاران

اگه میشد ویس هم داد که عالی میشد

دسترسی آپلود PDF از قبل وجود داشت.

امکان آپلود صوت و ویدئو هم اضافه شد.

در خدمت هستیم.

4 لایک کرده

بسیار عالی و مفید

1 لایک کرده