کسی هست کمک کنه بتونم پلن معاملاتی ایی داشته باشم که به نظم دهی بیشتر و مدیریت ریسک بهترم کمک کنه داشته باشم؟
من ژورنال نویسی های روزانه رو انجام میدم. اما حس میکنم پلن معاملاتی جدای از ژورنال نویسی میتونه باشه. یه چندتا سایت هم گوگل گردم چیزی که متفاوت تر از ژورنال باشه پیدا نکردم. حس میکنم همون ژورنال نویسیه اما دوست دارم حرفه ایی تر عمل کنم.
اگر کسی پلن معاملاتی برای حساب های از 1کا تا nکا داره که خودش از اون نتیجه گرفته و سود ده مستمر هست ممنون میشم بهم بده.![]()
( با اینکه میدونم هر کسی بسته به استراتژی خودش و تجربه هاش ممکنه پلن های متفاوتی داشته باشه)
پیشنهاد:
بنظرم پلن معاملاتیت رو برحسب ریسک ثابت بچین. اینجوری دیگه فرقی نداره حسابت چقدر باشه. مثلا شما به ازای هر ترید 1% ریسک میکنی, دیگه مهم نیست حساب 1k باشه یا 100k.
برا این کار هم میتونی از اکسپرت مانی منیجمنت گلوذی استفاده کنی
بقیهموارد ترید پلن هم بستگی به سبکی که کار میکنی متفاوته ولی این مورد بنظرم بین همه ترید پلن ها میتونه مشترک باشه
اون 1% برای مدیریت ریسک حسابه. اما برای حساب مثلا 100کا توی یک ماه طبق پلن معاملاتی بیشتر از 4 % سود اصلا نباید ورود داشت اصلا! نمیدونم.
اینکه بگی در ماه بیشتر از 4% سود دیگه نباید ورود کرد رو کاری ندارم, بستگی به ترید پلن خودت ترجیح مدید اینجوری بزاری. ولی یه سوال, چرا اکانت 1k 4% بره داخل سود باز هم میتونی ورود کنی ولی 100k نه؟!
منظورم اینه که حجم حساب نباید روی شما تاثیری داشته باشه. هر رفتاری رو با حساب 1k داری با حساب 100k یا 1M هم باید داشته باشی. حجم حساب هیچ تاثیری در ترید پلن نباید داشته باشه
قطعا روی سایکولوژی تاثیر داره ولی نباید روی ترید پلن تاثیر بزاره
سود حساب 1کا 4درصد در مقایسه با صدکا 4 درصد یکیه؟؟ این به نظرم میشه همون پلن معاملاتی که دنبالشم دیگه!
قطعا از لحاض دلاری یکی نیست اما بنظر من نه تنها ضرر بلکه سود رو هم باید برحسب درصد دید. مثلا یکی بیاد بگه من 1000 دلار سود کردم. خب که چی یعنی خیلی سود کرده؟! کم سود کرده؟! باید دید چند درصد سود کرده!
ممکنه این 1000 دلار سود یک حساب 5000 تایی باشه که میشه 20%! یا اینکه سود یه حساب 100k باشه که میشه فقط 1%!
وقتی این دید رو داشته باشی راحت میتونی حساب های بزرگ رو هم مدیریت کنی ولی اگر به سود و ضررت از لحاظ دلاری نگاه کنی, داخل حساب های بزرگ مثل همین 100k قطعا به مشکل میخوری
مثلا شما مشکلی با 1% ریسک روی حساب 1000تایی نداری چون میگی خب چیزی نیست که همش 10 دلار ریسک میکنم. درصورتی که وقتی پای 100k میاد وسط میگی وااای 1000دلار ریسک کنم؟! نهههه
به هر حال این نظر من بود شما هم قرار نیست حتما با من موافق باشید ولی در کل بهش فکر کنید
دید درصدی درسته نه دلاری
ممنونم از نظرتون. موافقم دید باید درصدی باشه نه دلاری. اشتباهه. باید مثل ربات دید. اما خب چالش همینه به نظرم که هرکی شاید طبق پلن معاملاتی خودش پیش میره.
باز هم ممنون از شما ![]()
این هم پلن مدیریت سرمایه خودمه, امیدوارم بدردتون بخوره:
مدیریت سرمایه
۱. هر روز با ۰.۲۵٪ شروع کنید، اگر به TP رسید، ۰.۵٪ ریسک در هر معامله. اگر به SL رسید، آن را به ۰.۲۵٪ کاهش دهید.
۲. اگر میخواستید با ریسکی بیش از ۰.۲۵٪ معامله کنید، از هرمیسازی استفاده کنید. به این ترتیب اگر در ایده معامله اشتباه کردید، همه چیز را به یکباره در معرض خطر قرار نمیدهید و میتوانید آن را تا حدی مدیریت کنید.
۳. اگر سفارشی را برخلاف ساختار و مومنتوم بازار باز کردید، باید در مورد سودگیری تهاجمیتر باشید، اگر واقعاً یک حرکت صعودی بوده است، همیشه میتوانید با یک پولبک دوباره وارد شوید، اما سود خود را در معرض خطر قرار ندهید.
۴. فقط در صورتی به موقعیت اضافه کنید که سایر سفارشات بدون ریسک باشند.
خیل هم خوب. اما این نحوه مدیریت روی پراپ هست یا ریل؟
برای من فرقی نداره