”در این تاپیک قصد دارم فرآیند معاملاتی خودم را به صورت شفاف ثبت کنم. تمرکز من در اینجا بر تحلیل معاملات، شناسایی نقاط ضعف در مدیریت ریسک و تلاش برای بهینهسازی مداوم وینریت (Win-rate) است. به دنبال سودهای یکشبه نیستم؛ هدفم انضباط در اجرا و پایبندی به پلن معاملاتی است. از نقدها و دیدگاههای دوستان در جهت تحلیل بهتر معاملات استقبال میکنم و در نهایت،این تاپیک قرار است فضایی برای یادگیری دوطرفه باشد. اگر در مورد منطقِ معاملات سوالی داشتید، خوشحال میشوم در کامنتها گفتگو کنیم ”
“توجه: این یک ژورنال معاملاتی است، نه یک تاپیک آموزشی. من فقط نتایج و تحلیلهای کلی معاملاتم را اینجا میگذارم و جزئیات فنی و بخشهای اصلی استراتژیام را برای حفظ حریم کاری و تمرکز بر مسیر شخصیام، منتشر نخواهم کرد. ممنون از درک شما.”
آخرین معامله من روی نماد انس طلای جهانی(xauusd)
توضیحات مربوطه:
ورود به صورت پندینگ رو ناحیه کالیبره شده (buy limit)
حد ضرر زیر اولین انگالف ناحیه(دو لگ قبلی) به دلیل بالا بودن احتمال انگالف و هانت نواحی میکرو
ریسک فری روی ناحیه مینور لگ قبلی .
(بیشتر مینور ها واکنش خاصی ندارند اما این مینور یک مینور بازدارنده بود .به دلیل شکست ناحیه مهم و ایجاد یک مقاومت در تایم پایین تر )
حد سود روی ناحیه حواس پرتی قرار داده شده بود.(مینور بعد از نقطه برگشت اصلی قیمت)
جهت شفاف سازی:
سبک مورد استفاده من چکیده ای از تمامی سبک های اصلی در بازار های مالی هستند.
اگرچه بعضی از نواحی یا کلمات موجب ابهام شد,خوشحال میشوم به سوالاتتان پاسخ دهم.