”در این تاپیک قصد دارم فرآیند معاملاتی خودم را به صورت شفاف ثبت کنم. تمرکز من در اینجا بر تحلیل معاملات، شناسایی نقاط ضعف در مدیریت ریسک و تلاش برای بهینهسازی مداوم وینریت (Win-rate) است. به دنبال سودهای یکشبه نیستم؛ هدفم انضباط در اجرا و پایبندی به پلن معاملاتی است. از نقدها و دیدگاههای دوستان در جهت تحلیل بهتر معاملات استقبال میکنم و در نهایت،این تاپیک قرار است فضایی برای یادگیری دوطرفه باشد. اگر در مورد منطقِ معاملات سوالی داشتید، خوشحال میشوم در کامنتها گفتگو کنیم ”
“توجه: این یک ژورنال معاملاتی است، نه یک تاپیک آموزشی. من فقط نتایج و تحلیلهای کلی معاملاتم را اینجا میگذارم و جزئیات فنی و بخشهای اصلی استراتژیام را برای حفظ حریم کاری و تمرکز بر مسیر شخصیام، منتشر نخواهم کرد. ممنون از درک شما.”
آخرین معامله من روی نماد انس طلای جهانی(xauusd)
توضیحات مربوطه:
ورود به صورت پندینگ رو ناحیه کالیبره شده (buy limit)
حد ضرر زیر اولین انگالف ناحیه(دو لگ قبلی) به دلیل بالا بودن احتمال انگالف و هانت نواحی میکرو
ریسک فری روی ناحیه مینور لگ قبلی .
(بیشتر مینور ها واکنش خاصی ندارند اما این مینور یک مینور بازدارنده بود .به دلیل شکست ناحیه مهم و ایجاد یک مقاومت در تایم پایین تر )
حد سود روی ناحیه حواس پرتی قرار داده شده بود.(مینور بعد از نقطه برگشت اصلی قیمت)
جهت شفاف سازی:
سبک مورد استفاده من چکیده ای از تمامی سبک های اصلی در بازار های مالی هستند.
اگرچه بعضی از نواحی یا کلمات موجب ابهام شد,خوشحال میشوم به سوالاتتان پاسخ دهم.
ترکیدم خوشبخت ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آخرین معامله من روی نماد انس طلای جهانی(xauusd)
توضیحات مربوطه:
ورود به صورت پندینگ روی ناحیه کالیبره خلاف جهت روند
ورود در خلاف جهت روند به دلیل رسیدن قیمت به تارگت خودش و تسویه شدن اوردر ها
حد ضرر زیر انگالف های 2 لگ قبلی در همان ناحیه
و حد سود و تیپی زیر گره پاز (paz) (گره نزدیک خط روند) قرار داده شده بودند.
انتظار بنده برگشت قیمت هست از ناحیه بالاتر.به دلیل کم تر شدن لیکوییدیتی و ادامه برای تشکیل ساختار.
توضیحات مربوطه درباره نحوه قرار استاپ:
اخرین مینور و یا اخرین ورود به زیر ناحیه استاپ ما خواهد بود.(نزولی)
به دلیل وجود اوردر ها با حجم بالا در این نقاط.
در این مثال استاپ زیر دو انگالف بود و در تایم فریم و فراکتال های پایین مینور هم وجود داشت.
به همین دلیل هنگام وارد شدن به معامله,استاپ زیر دو انگالف قرار گرفت و بعد از حرکت قیمت به سمت تارگت استاپ تریل شد به زیر اخرین مینور که از قضا کندل دوجی هم بود در تایم و فراکتال بالا.
توضیحات مربوطه:
حد ضرر زیر 2 ناحیه همپوشانی شده قرار داده شده بود.(زیر گره با تجمع کندلی زیاد)
حد سود به دو قسمت تقسیم شده بود.
در این تصویر تارگت اول زده شده.
نگاه به متن کتابیم نکنید اینجا,تا رفت نزدیکای استاپ فشارمم رفت بالا باهاش ![]()