تحلیل نفت در مسیر چند روز آینده

:oil_drum: نفت برنت رسید به سقف. حرکت بعدی چی‌ ‌می‌تونه باشه ؟!
تحلیلتون چیه ؟

2 لایک کرده

من این نفت رو تحلیلش رو انجام میدم/ فیوچرزwti// نمیدونم چرا در چارتی که نمایش دادین چه اتفاقی افتاده

2 لایک کرده

همچنان رو این تحلیل هستم که بره رو عدد 76

3 لایک کرده

چارت WTI رو از کجا داریش ؟

2 لایک کرده

از چارت فراز

3 لایک کرده

بهبهبه ………
البته دودش غیر مستقیم تو چش مام بره احتمالا ولی خوب برای ادب شدن یه سری مفت خور

1 لایک کرده

چطوررررر؟؟؟؟

نظر شما چیه؟

4 لایک کرده

بنظرتون کدوم نماد اصلی برای تحلیل نفت هستش؟

3 لایک کرده

نفت تو تمام تایم فریمها صعودیه… شکست ۱۰۳.۶ به پایین باعث نزولی شدن ساختار داخلی میشه (نه نزولی کامل) اما تا زمانی که قیمت داخل کاناله و بالای این سطحه، صعودیه

2 لایک کرده

موافقم : تحلیل متنی طلا به دلار و نفت wti هر دو در تایم فریم ۳۰ دقیقه : در شنبه ۲۱ mar
.
۱
.
طلا به دلار در تایم فریم ۳۰ دقیقه با بررسی من بدونه بررسی خبر داره با نفت اشتراک بر عکس پیدا میکنه و الان نفت در الگوی مثلث هست و اگه بشکه امکان صعود طلا تا ۴۹ یا ریزش تا منفی ۳۰۰ پیپ یا و نفت امکان افزایش تا ۱۴۰ را داره و برای هفته بعد تظر روی صعود تا ۴۹ یا شاید شاید منفی ۳۰۰ یا ۴۰۰ پیپ ریزش

1 لایک کرده

تحلیلم برای این هفته این هست :

نفت در شروع این هفته یک اسپایک به بالا سپس ریزش تا اخر هفته

1 لایک کرده

مسیر نفتwti
ریزش تا 76

1 لایک کرده

چارت نفت به روز از کجا ببینم که لود شه؟

2 لایک کرده

از خود ایران بروکر میتونی چارتشو ببینی. البته آپدیت نیست :upside_down_face:

1 لایک کرده

واگرایی شدیدی تو چارت نفت هست اما به نظر میرسه بازار دیگه به حرفهای سیاستمداران اعتماد نداره و تا یافتن یک راه حل واقعی در تنگه هرمز به صعود ادامه میده

1 لایک کرده
1 لایک کرده

حقیقتش برای تحلیل چارت اصلا خبرها رو پیگیری نمیکنم/ یا کار فاندامنتالی به کلی بلد نیستم/فقط با الگو کاریم پیش میرم/// اگر بروکر یا پراپم وصل بود باید این پوزیشن رو میگرفتم/میتونه در نهایت تحلیل اشتباه باشه

3 لایک کرده

سلام میشه لطفاً ویدیو های nds رو برام بفرستید و واقعا جواب میده ؟ من دیگه از بس دوره دیدم و نتیجه نگرفتم خسته شدم الان نمیشه ویدیو های nds رو پیدا کرد

3 لایک کرده

آپارات | آکادمی NDS

این کانال اپارت رو مشاهده کنین/ یک فایل pdf وجود داره//چطور براتون ارسال کنم؟

2 لایک کرده