تحلیل نفت در مسیر چند روز آینده

راستش من فکر میکنم حتی به پایینتر از سطوح قبلی هم برسه چون بازار این ریسک رو برای همیشه حذف میکنه. مگه اینکه تنش تازه ای پیش بیاد که بعید به نظر میرسه

4 لایک کرده

یعنی بنظرتون مجددا نمیره بالا؟

موافقم با نظرت اما نه آخر آخراش

1 لایک کرده

به نظرم اگه رشدی هم داشته باشه، بیشتر یه اسپایک (Spike) موقته و بعیده اون بالا تثبیت بشه.

ببین، نفت گرون مستقیم می‌زنه به بدنه اقتصاد جهانی و تورم رو دوباره شعله‌ور می‌کنه. قدرت‌های بزرگ، مخصوصاً آمریکا، اصلاً تماشاچی نمی‌مونن چون نفت ۱۰۰ دلاری یعنی شکست سیاست‌های پولی فدرال رزرو. قطعاً مداخله میکنن تا قیمت پایین بیاد. کلاً اقتصاد دنیا در حال حاضر کشش نفت خیلی گرون رو برای مدت طولانی نداره

9 لایک کرده

درسته منطقیه

2 لایک کرده

یه تحلیل از ایران بروکر هم هست که دیدگاهمو تایید میکنه

3 لایک کرده

فکر میکنم تنش‌های ژئوپلیتیک فعلی مخصوصا سمت تنگه هرمز قیمت نفت رو مشخص میکنه

در این رابطه پیشنهاد میکنم‌کمی صبور باشید

5 لایک کرده

تنگه هرمز به هیچ عنوان بی اهمیت نمیشه به نظرم این تعبیر درستی نیست که تصور بشه که گاز قطر رو با روش دیگه ای بشه به کشورهای مقصد رسوند. اون هم در بازه کوتاه مدت
تکنولوژی ال ان جی بسیار پیچیده هست و تراکم گاز در اون سطح پیچیده تر.
بر خلاف تصور که ما همه چیز رو در نفت خلاصه میکنیم بخش زیادی از گاز توسط قطر تامین میشه
و اون هم بی اهمیت نیست.
موضوع صرفا نفت نیست و اقتصاد خلیج همیشه فارس به مراتب به این تنگه وابسته اس
اما مشخصا سیکل منظم انرژی در جهان دچار یک چالش بزرگ شده
که در حال نشون دادن خودشه
چارت نفت رو الان میزارم که 18 ساعت از پیام شما گذاشته و با استدلال شما الان دوباره تنگه هرمز داره مهم میشه.

تصور توافق فعلا دور از انتظاره البته صرفا نظر شخصی هست.

5 لایک کرده

ممنون از تحلیل و نظرت. داخل تحلیل هم گفته شده که اگر! در واقع گفتیم اگر مسیر جایگزین به خوبی جواب بده دیگه تنگه هرمز اهمیت گذشته رو نخواهد داشت. فعلا که در حال آزمون و خطا هستنو

3 لایک کرده

احتمالا تنگه هرمز همیشه مهم خواهد بود چون مسیرهای جایگزین گران تر هستند اما نکته مهم اینه که جهان نمیتونه محدودیت در این تنگه رو تحمل کنه و این موضوع به هرطوری باید حل شود. (دیدگاه شخصی)

2 لایک کرده

دقیقا! جهان نمیزاره اینجوری بمونه

1 لایک کرده

از سوالشون چه استفاده ای کردین؟ بگین ماهم استفاده کنیم.:face_with_raised_eyebrow:

12 فروردین/ در مورد نفت هیچ تحلیلی دیگر نمیذارم/ چون نمیدونم چارت اصلی نفت کدام نفت و کدام چارت هستش/این پست نفت هم به عنوان ژورنال کاری میزارم بمونه

روند حرکتی نفت/ ولی در جزییات یا رنگ سفید اجرا میشه یاسبز

آپدیت نفت 7 فرودین

این تحلیل زیر برای 4 روز پیشه و همچنان رو این تحلیل هستم

در 5 دقیقه هر موقع 1 2 3 رو شفاف دیدیم میتونیم ورود کنیم

وقتی ورود کنیم استاپ کم ریسک 103 هستش

7 لایک کرده

در هر صورت صعود به سمت ۱۳۰ رو پیش بینی میکنی؟

3 لایک کرده

بله دقیقا چنین نظری دارم

3 لایک کرده

به نظرتون چه مدت تو این بازه میتونه بمونه؟

3 لایک کرده

روند کلا صعودی هستش /از 3 گام حرکتی .فعلا گام اول تشکیل شده و در حال تشکیل گام دوم هستش و هنوز ساختار گام دوم تکمیل نشده//من خودم رو برای بالای 2 یا 3 ماه اماده کردم

3 لایک کرده

جنبه اقتصادی یا فاندامنتالیش رو هم درنظر گرفتین؟ مثلا اینکه واکنش دولت ها به این قضیه چی میشه؟ اقتصاد غرب وابسته به نفته فعلا

4 لایک کرده

حتی صلح جهانی هم برقرار شود این مسیر انجام میشه با این تفاوت که از لحاظ زمانی کندتر میشه/این حرکت به فاندامنتال اهمیتی نمیده/فاندامنتال فقط سرعتش رو کم یا زیاد میکنع

3 لایک کرده

این تحلیل رو هم بخونید.

6 لایک کرده