تجربه و تحلیل من در مورد ترید طلا

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و همکاران گرامی،

مدتی است که در مسیرِ پر رنج و بلا تریدِ طلا گام برمی‌دارم. شروعِ کار من با چالش‌های بسیاری همراه بود؛ ضعف در تحلیل و اتکا به سیگنال‌های بیرونی، تجربه‌ای بود که به من آموخت تنها راهِ بقا در این بازار، تکیه بر دانش و تحلیلِ شخصی است.

با این رویکرد، تصمیم گرفتم تا مسیرم را از صفر بازسازی کنم: به جای تقلید، به مطالعه و کسب تجربه روی آوردم. در ادامه مسیر، با مفاهیمِ قدرتمندِ ICT و SMC آشنا شدم و دریافتم که این سبک و روش، همان گمشده‌ی من برای درکِ رفتارِ قیمت است. از آن پس، تمامِ تلاشِ خود را بر پایه‌گذاریِ ستاپ‌های معاملاتی بر اساسِ نقدینگی، اوردر بلاک‌ها و درکِ ساختار بازار (Market Structure) متمرکز کردم .

امروز، سبکِ معاملاتی من بر سه پایه استوار اس ت:

• تحلیلِ تکنیکالِ وفادارانه:پرهیز از هیجان و ورود به بازار تنها بر اساسِ ستاپ‌های مشخص با حدِ ضرر و حدِ سودِ از پیش تعیین ش ده.
  • دیدگاهِ بنیادی:تحلیلِ جریانِ اخبار (مانند NFP و داده‌های تورمی و نرخ بهره) برای شکارِ نوساناتِ بزرگ و فرصت‌طلبیِ هوشمندانه در با زار.
  • انضباطِ عملیاتی:تمرکز بر «کیفیت» به جای «کمیت»، که نتیجه‌ی آن ثبتِ نرخِ بردِ (Win Rate) بالا و حفظِ مستمرِ ریسک به ریوارد (RR) منطقی در معاملاتم بوده است.

در حال حاضر، با انضباطِ فردی و با تکیه بر همین استراتژی، در حالِ پشت‌سر گذاشتنِ چالش‌های حرفه‌ایِ ترید هستم و همچنان با اشتیاقِ فراوان به دنبالِ یادگیری و بهبودِ مستمرِ مهارت‌هایم در درکِ عمیق‌ترِ چارت‌ها هستم.

الان با یک رویکرد کاملاً متفاوت ترید می‌کنم؛ با یک تحلیلِ مشخص، حدِ ضررِ معلوم و هدفی که براش برنامه دارم. هنوز هم در حال یادگیری‌ام و معتقدم این بازار، مدرسه بزرگیه که هیچ‌وقت تعطیل نمیشه. در حال پاس کردن چندین چالش و پراپ نیز هستم و اگر پاس شد همینجا میگم.
من در هفته 4 به استاپ‌های زیادی برخوردم و سعی کردم در هفته 5 دست به عصاتر سیگنال بدم و ترید کنم. و نشستم ببینم مشکلم از کجا بود. دو مورد ورود من اشتباه بود و تقصیر خودم بود ولی بقیه استاپ‌ها نوسانات بازار منو استاپ کرد و گرنه تحلیل و ستاپ درست بود و بالاخره در هفته آخر تونستم همه استاپای دو هفته قبلتر رو جبران کنم.

امیدوارم در کنار شما دوستان، با تبادلِ تجربیات، این مسیر را با موفقیت بیشتری ادامه دهیم.

4 لایک کرده

عالی چیزی که مهمه استاد فقط بازاره و ما همیشه درس بهش پس میدیم

1 لایک کرده

دقیقا درسته. ما با بازار مبارزه نمیکنیم. بلکه باهاش همسو میشیم همین و بس

1 لایک کرده

ساختار کلان در تایم هفتگی و ماهانه نشان می‌دهد که قیمت در یک روند صعودی بلندمدت قرار گرفته ولی به تازگی یک شکست ساختار رو شاهد بودیم. در تایم هفتگی قیمت زیر EMA خود تثبیت شده و روند نزولیست. در تایم 4 ساعت و روزانه رنج داریم و EMA به هم نزدیک شده که نبود مومنتوم قوی صعودی است. 4120-4135 کماکان سل داره چون هر بار بهش رسیده، ریخته. در تایم پایین یک مین تا سی مین نیز اشباع استوک و واگرایی خرید داریم و نهایت طبق ایچیموکو و فیبوناچی تهش 4135 رو ببینیم و سپس بریزه. مگر اینکه با مومنتوم قوی این سطح رو به سمت بای بشکنه.
در مورد دلار نیز قیمت همچنان در یک محدوده نوسانی در تایم ماهانه هست و در تلاقی خطوط روند و سقف‌های قبلی خودش هست. در تایم هفتگی نیز قیمت زیر EMA هست و فشار فروش همچنان معتبره. در تایم روزانه و 4 ساعت نیز رنج داریم و اشباع خرید استوک و واگرایی داریم. اما در تایم پایین وضعیت برعکسه. هرچه تایم ریزتر باشه فشار فروش و تایم ببریم یک ساعت فشار خرید و حمایت داریم که موافق صعود طلا طبق تحلیلم تا 4135 هست و سپس ازونجا سل بگیریم.
نفت نیز مجبورم دوباره وارد تحلیل کنم و در تایم ماهانه و هفتگی در یک فاز اصلاحی و نزولیست و در تایم روزانه نیز فشار فروش داره و زیر EMA هست. اما در تایم‌های پایین‌تر فشار خرید همچنان پابرجاست و تنش‌های ژئوپلیتیکی هم همچنان به قوت خود باقیست.
در تحلیل تکنیکال نیز طبق خط روند یک و چهار ساعته سقف 4135 و کف 4108 هست که منطبق با فیبوناچی یک ساعته نیز هست. اما اگر صعودی بگیره تا 4212 نیز راه داره که کیجونسن روزانه و آخرین فیبوناچی در همه تایم‌ها هست.
اگر سلر باشم طبق حمایت و مقاومت نیز 4135 در سی مین و یک ساعت یک مقاومت سنگینه و در تایم پایین هرچی مقاومت و حمایت هست پودر شدند و اگر به این مقاومت تایم بالا برسه و بریزه راهش بازه برای تارگت 4108 (کف خط روند) و 4100 (باریکه حمایت رو به نابودی)، 4094 (اولین حمایت مهم و قوی در تایم پایین)، 4087 (حمایت اتوبان شده و از بین رفته)، 4074 آخرین حمایت یک مین و 5 مین، 4040 (آخرین حمایت 15 مین) که در سی مین و یک ساعت نیز اتوبان بی سرعت شده و در نهایت 3960 آخرین حمایت یک ساعت و آخرین فیبوناچی تمامی تایم‌فریم‌ها.
حالا بریم سراغ ICT & SMC این اعداد رو برای سل و بای بررسی کنیم.
اگر بایر باشیم باید 4135 به سمت بالا بشکنه که در پولبکش میتونیم سوارش بشیم به تارگت 4148، 4156، 4180-4186، 4192 سقف خط روند بعدی و در نهایت 4210-4220 آخرین عدد مورد انتظار طبق فیبوناچی، ایچیموکو و ICT & SMC (Premium Array: OB, FVG, LV 4h & 8H). شاید 4210 رو نبینیم و از 4192 سل بده که دقیق منطبق بر اردربلاک نزولی یک ساعته و 4 ساعته و سقف خط دوم روند 4 ساعته نیز هست. در دیدگاه اسمارت مانی برای ریزش، بازار باید سوخت خودش را تامین کند که این سوخت در این ناحیه کاملا مناسب برای جذب و سپس ریزشه. چون FVG نیز داریم و باید پُر بشه. یک نقطه دیگر هم برای بای مجدد داریم اینکه 4102 از شرف خودش دفاع کنه و مجددا بره برای صعود و سقف پشت سقف ولی اینطوری کارش سخت‌تر میشه چون الان 4120 قیمت هست و اگر 4135 هم بده و خود 4135 برگشت بده در ادامه همین اعداد مقاومت میشن.

2 لایک کرده

سل لمیت به شدت پُرریسک
ورود اول 4068
ورود دوم 4076
استاپ 4086
تارگت 4040، 4020، 4000، 3960

یک صدم
با مسئولیت خودتون
ورود دو پله‌ای اکیدا ممنوع

این ستاپ جزئی از ستاپ اصلی منه که از 4082-4089 دید سل عمیق دارم ولی این یکی میگیره و نون میده. امروز نوسانات زیاده مواظبت کنید.

:yellow_square: #فوکا :yellow_square:

سیگنال امروز من

تا اینجا 600 پیپ

2 لایک کرده

700 پیپ

2 لایک کرده

برآیند هفته هفتم

برآیند از روز اول که ژورنال نویسی و ثبت کردم

1 لایک کرده

تراز ۱ (232 هزار تومان): مقاومت افقی معتبر و هدف اولیه موج جاریست(قیمت در 227 هزار تومان در یک‌قدمی آن قرار دارد و با خط ترند مورب بالایی هم‌پوشانی دارد).
تراز ۱.۶۱۸ (261 هزار تومان): تارگت طلایی (Golden Target) در صورت شکست و تثبیت روزانه بالای سطح ۲۳۲,۰۰۰ تومان.
تراز ۲.۶۱۸ (307 هزار تومان): هدف کلان در صورت ورود مارکت به گام صعودی هیجانی.

سطح کلیدی 232 هزار تومان به عنوان مقاومت همپوشان و همزمانی تراز 1 فیبوناچی با سقف کانال صعودی مورب، به عنوان یک مقاومت سنگین هست که فعلا قیمت با این ناحیه در حال دست و پنجه نرم کردن هست. واکنش قیمت در این محدوده یا شکست خط به بالا یا بازگشت برای گام بعدی مهمه.
سناریوی شکست صعودی: یک یا دو کندل روزانه بالای 232 هزار تثبیت کنه، اون وقت مسیر حرکت مستقیم قیمت به سمت تارگت طلایی 261 هزار یا تراز 1.618 خواهد بود.
سناریوی اصلاح یا همان پولبک: در صورتی که قیمت نتواند از 232 هزار عبور کند ممکنه یک اصلاح کوتاه به سمت خط ترند پایین دقیق محدوده 214 هزار تا 220 هزار بزنه که هم پولبک کرده هم FVG سر راه رو نیز پاکسازی و پُر می‌کنه و مجدد یک حمایت جدید درست می‌کنه و به بالا کامبک کنه.
در صورتی که بازار هیجانی‌تر شود و تقاضا زیادتر شود، تراز 2.618 یعنی 307 هزار به عنوان سقف انتهای موج اکستنشن فیبوناچی و تارگت تیر آخر خواهد بود.
در صورتی که اصلاح عمیق داشته باشیم یعنی از 214 هزار تا 220 هزار بازم بیشتر بریزیم، همچنان ساختار کلان صعودی تتر سر جاشه، منتها بازار وارد یک فاز اصلاح ساختاری مجدد به قصد تست حمایت‌های کلانش میره.
سطح یک به عنوان کف اصلاحی قبلی میشه همون 185-188 هزار که دقیق کف نقطه C در فیبوناچی ما هست که اگر قیمت اصلاح عمیق کنه، اینجا اولین ایستگاه خریداران بزرگ و کلانه. حفظ این محدوده و سطح، ساختار کف بالاتر یا هایر لاو رو در تایم روزانه همچنان زنده نگه میداره.
سطح دو طلایی‌ترین زون حمایتی کلان میشه محدوده 151-160 هزار که همان نقطه A فیبوناچی و استارت موج صعودی و اردربلاک صعودی بسیار مهم در چارت در تایم روزانه هست. اگر 185 هزار شکست بخوره قیمت مستقیم میاد اینجا و پشت این اردربلاک استخر نقدینگی هست و طبیعتا باید سوییپ نقدینگی رخ بده تا مجدد پرتاب قوی‌تری برای بالاتر داشته باشد. اما اینجا یک نکته بسیار مهم باید عرض کنم، اگر 185 هزار رو از دست بدیم، ساختار صعودی فیبوناچی سه نقطه‌ای که در این تحلیل مبنا قرار دادم، اعتبارش کان لم یکن تلقی خواهد شد و باید از اول ترسیم کنیم که تراز 0.5 میشه 190 هزار و 0.618 میشه 176 هزار که مجددا ترسیم و تحلیل کنیم.
در کل امید زیادی به اصلاح تتر نباید داشته باشیم. چون یک اردر فلاو یا جریان سفارشی صعودی در تایم روزانه داریم که کندل‌ها رو اگر دقت کنیم با بدنه پُرقدرت و بدون سایه‌های ضعیف بزرگ بسته شده که نشان میده بازار همچنان هیجانی و همچنان تقاضا داره و همچنان خریدار هست. بعد هایر لاو نیز داریم که کف‌های بالاتر حفظ شده. قیمت حتی اجازه نداده کوچک‌ترین گپ و FVG نزدیک به خودش رو پُر کنه و با کمترین تاچ سطوح حمایتی مینور خودش، دوباره به بالا خیز برداشته.
من تحلیل دلار و اوراق قرضه و نفت نیز نوشتم تا آخر شب دارم می‌فرستم، این صعودی تتر نیز کاملا هم‌راستا با این تحلیله. یعنی ما وقتی یک صعودی متوازی نفت برنت، دلار، اوراق قرضه و تتر نیز داریم، یک جریان نقدینگی بسیار بزرگ وارد بازار شده که اجازه اصلاح عمیق رو به هیچ وجه نمیده. تنها شانسی که میتونم متصور بشم اینه که یک بار دیگه به 214-220 هزار برگرده خریدار سوار کنه.