تحلیل چارت معاملات

مشاور باشه فرزاد :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
@user_46769
@Sara3

تاپیک پاک نمیشه . فقط میتونی تمام کامنت های خودت رو پاک کنی اما پاک نکن . تاپیک خوبی ایجاد کردی به نظرم بزار کارشو بکنه

[Untitled AI bot PM] هوش مصنوعی

feriFX:

میشه تاپیکی که خودم ایجاد کردم پاک کنم

AIRA:

سلام feriFX جان! :glowing_star:

در حالت عادی، کاربران معمولی نمی‌توانند تاپیکی که خودشون ایجاد کردن رو حذف کنن—مگر اینکه در بازه‌ی زمانی کوتاهی پس از ایجاد باشه و هیچ پاسخی هم دریافت نکرده باشه. بعد از اون، فقط مدیران یا ادمین‌ها می‌تونن تاپیک رو پاک کنن.

پیشنهاد می‌کنم اگر تاپیک خاصی مد نظرته، توی تالار گفتگو از طریق گزارش (Report) یا ارسال پیام به ادمین‌ها درخواست حذف بدی. معمولاً کافیه لینک تاپیک رو بهمون بدی یا توی بخش «ارتباط با مدیریت» توضیح بدی.

@Sara3

باشه فرزاد جون،مرسی ازت،خوش اومدی عزیزم

بیا گلم

از ذخیره های خودکار تمپلیت فراز برات اوردم ناب :joy: :man_facepalming:

دمت گرم دادا فقط یه توضیح بده ببینیم داستانش چجوریاست . لطفا سارا رو منشن کن :smiling_face_with_sunglasses:

مشتی عمانی مگه
ولمان کو
استاپو زیر اولین انگالف ناحیه اصلی انگالف نشده گذاشتم
تیپی تا محدوده حواس پرتی گذاشتم البته دقیقا نصفشو انتخاب کردم چون انتظار انگالف به مینور تو لگ نزولی قبلی رو داشتم و فری هم کرده بودم.
فری رو بخاطر fl که باعث شکسته شدن snr شده بود کردم چون احتمال ریزش بود.
و در نهایت ورودم که پندیگ بود و لایت فایننس خدا زده باز نکرد با فاصله 10 پیپ!
اما بعدش برگشت و باز کرد

اگه این کلمات نا اشنا میاد باید بگم که سبکم چکیده ای از تمامی سبک های مادر هست مثل rtm pa ict smc
البته اگه smc رو مادر میدونید :grinning_face_with_smiling_eyes:

عزیزم هیشکی هیچی نمیگه میگی یعنی یه تریدر نیست اینجا

یکی یه چیزی میگه میگی اگه تریدر بودی اینجا نبودی:joy::joy:

اخر ساید و مشخص کن

دمت گرم کارت درسته :ok_hand::folded_hands:

اناهید من تازه اروم کردم تاپیک رو . تو شروع نکن:rofl::rofl::rofl:

فداتم گلم به شما که نمیرسیم :bouquet:

تازه میخواستم یه چیز دیگه بگم نگفتم:joy::joy::joy:

مشتی ول کن حوصله نداریم دیگه

ممد دقت کردی با این همه فحشی که خوردی تنها کسی هستی تحلیل گذاشتی . دمت گرم :rofl:

ولی همین که لفظ منو شهید نکردی دادا تاج سری و بهت بدهکار شدم :heart::heart:

مشتی تحلیلو برا شما گذاشتم :rofl:
بدهکار چیه,انجام وظیفه س

نمی‌خوام بحث رو قومیتی یا ملیتی کنم من کورد هستم و قومیتم با شما یکی نیست،و حتی هموطن نیستیم، من تو ایران زندگی نمیکنم، اربیل هستم،فکر میکنم همچین چیزی موجب سوءتفاهم شده بینمون،از اول من جای نادرستی بودم،فرهنگ و عقیده مون فرق داشت،باعث خوشحالیه که انسان های خوبی مثل شما هم پیدا میشه فرزاد عزیز،از اینجا تاپیکو به خودت سپردم فرزاد جون،

در پناه حق باشید

ارادتمندیم .کورد هر جا زندگی کنه نماد غیرته … اتفاق خاصی نیفتاده سختش نکن . :folded_hands:

متچکرم ازتون فرزاد جان،آدم حسابی های مثل شما خیلی کم پیدا میشه،مراقب خودتون باشین،از درک و فهم و شعور خوبتون سپاسگزارم،سختش نمیکنم عزیزم بنا به دلایلی که بهتون گفتم نباید اینجا می‌بودم،حتی فارسی تایپ کردن هم برام سخته چون زبون من نیست و آخرین بار که فارسی صحبت کرده ام سال های زیادی میگذره،همین دیگه عزیزم جای اشتباهی اومدم ممنون از درکتون فرزاد جون