ولی ثبت شده باشه و تمدید کنه هر سری و کنارش بیمه سرمایه هم باشه بد نیست ولی نباید سر اتفاقی ازش امید قطعی داشت یه نمونه امارکتس که هم تو ویکی اف ایکس مشخصه و هم جزو بیمه سرمایه هست ولی گاهی اتفاقی باعث میشه که حتی دستت بند نباشه جایی حتی از نظر رگوله و بیمه سرمایش و بیان از این قضیه سو استفاده کنن حتی و نتونی حقتو بگیری اینجا فرق رگوله معتبر و افشور مشخص میشه
البته شنیدم رگوله معتبر خودش جزو بیمه سرمایه هم حساب میشه و پیگیرش میشن و کنارش بعضیام حتی جدا ثبت بیمه سرمایه میکنن مثل بروکر ای سی مارکتس
بهترین رگوله ها رگوله استرالیا و یونان هست و البته شاید انگلیسم جزوش باشه
سلام وقت همگی بخیر
ببینین اصلا رگوله مهم نیست برای کجا باشه یا اصلا بروکر رگوله داشته باشه یا نه!!
چون رگوله مخصوص فقط ادم های اون کشور هست و هیچ جوره نمیشه پیگیری کرد
حالا شما فکر کنین یه بروکر رگوله امریکا داشته باشه!!!
پس مهم ترین نتیجه اینه که بروکر تست کنین ببینین واریز برداشت پشتیبانی چجوری هست
و یادتون باشه اگر رگوله داشته باشه بروکر و بخواد خدمات بده به ایرانی ها یا اصلا بروکر A_book باشه باید ماکسیموم لوریج 1.33 باشه پس اصلا به درد ما ایرانی ها نمیخوره!
رگوله معنیش این نیست که سرمایهات ۱۰۰٪ تضمین شده؛ چون نوع رگوله، کشور صادرکننده و شرایط بروکر هم اهمیت داره. مثلا، رگولههای سطح بالایی مثل FCA (انگلستان) و ASIC (استرالیا) معمولاً اعتبار بیشتری نسبت به برخی رگولههای آفشور دارند.
من خودم با دلتا کار میکنم فعلا خداروشکر هم اسپرد هم پشتیبانی خوبی داره
ولی کلا بروکر ها از یع عدد بیشتر میشه سرمایه اذیت میکنن به نظر من با چند بروکر کار کنین بهترین حالت هست
مهمتر از رگوله به نظر من سابقه بروکر و حسن شهرتشه. بروکرهایی که ۵ـ۶ سال تو بازار کار میکنند، تازه کارند . بهتره با بروکریی کار کنید که حداقل حدود ۱۰سال سابقه بین المللی داشته باشند.