اگر بخواید objectively یک بروکر رو بررسی کنید چه متریک هایی رو درنظر می گیرید؟
۱۰۰٪ رگولاتوری و قوانینش نسبت به کشور ایران
پول ما رو نخوره کافیه.ذ
execution، slippage، withdrawal
پاسخگویی و stability
چه بروکری پیشنهاد میکنید؟
با چه بروکری کار میکنید؟
پیشنهادتون چیه؟
چه بروکری پیشنهاد میدید
من داخل بروکر وینگومارکت حساب دمو دارم و خوبه با نت ملی هم وصل و پرسرعته بعضی وقتا یکم پشتیبانی ضعیف میشه ولی درکل خوبه
آره راجبش شنیدم
اقا من حساب دارم ازش وینگو راضیم
من ۶ ساله تو بازار تا الان ندیدم بروکر پول کسیو بخوره تنها دلیلش اینه ۹۰ درصد ضرر میکنن طرف دق دقش شد اقا رگوله کجاعه اصلن نمیدونه کلمه رگوله چیه مشتی تو سوده باش اول مگه بروکر دیونس پولو ببره هر وقت خود ملت ضرر ده ان بابت اینه عین قارچ بروکر و پراپ میاد
تست کردن بروکرای مختلف
رفتار در تایم خبر
ای پلنت. ولی پیشنهاد نمی کنم.
اسپرد و کمیسیون هم مهمه
بروکری پیشنهاد نمیدم ولی اگه اصرار به ترید دارید لایت فایننس و کپیتال ایکس چنج رو بررسی کنید الپاری هم با نت ملی کار میکنه ولی زیاد توصیه نمیکنم
بنظر من در ایران فقط تجربه مهمه . یعنی چند سال کار رو بروکر شروع کرده و سرمایه افراد رو حفظ کرده باشه.
به شخصه بروکری که فعالیتش زیر پنج سال باشه رو اصلا حاضر به سرمایهذگزاری نیستم حتی اگر تمام رگوله های دنیا رو گرفته باشه.
درمورد اون دوست عزیزی هم که گفت بروکر پول نمیخوره باید بگم بروکر های درست و حسابی با رگوله معتبر حتی اگه بخوان با ایرانی ها قطع همکاری کنن قبلش اطلاع میدن که معاملاتتونو مدیریت کنید و سرمایتونو از بروکر خارج کنید ولی بروکر های بی در و پیکر که دوس ندارم اسم بیارم نه تنها کندل سازی میکنن بلکه به بهانه های مختلف میتونن پول شمارو ندن