از یک سایت مخصوص تریدرهای طلا چه امکاناتی انتظار دارید؟

سلام دوستان :waving_hand:
این اولین پستیه که داخل این کامیونیتی می‌ذارم.

چند وقته دارم روی یک وب‌سایت مخصوص تریدرهای طلا کار می‌کنم و دوست دارم قبل از انتشار، از تجربه و نظرات شما استفاده کنم.

اگر قرار باشه چنین سایتی داشته باشید، چه امکاناتی باعث می‌شه واقعا ازش استفاده کنید؟

هر ایده‌ای دارید، از ابزارهای تحلیلی و هشدارها گرفته تا ژورنال، مدیریت سرمایه، بک‌تست یا هر قابلیت دیگه‌ای، خوشحال می‌شم بنویسید.

هدفم اینه که چیزی ساخته بشه که نیاز واقعی تریدرها رو برطرف کنه، نه اینکه فقط یک سایت دیگه به لیست سایت‌های موجود اضافه بشه.

ممنون از وقتی که می‌ذارید و نظراتتون. :folded_hands:

اون قسمتایی که پولی/اشتراکی هست تو بقیه “سایت های موجود” رو رایگان شو بساز، محدودیت هم نداشته باشه.

همون متاتریدر عالی هست دگه، وب به کار نمیاد مگر اینکه دوباره اینترنت ملی شه و همه برن وب ترید

دقیقا قرار نیست جای متاتریدر رو بگیره. بیشتر هدفم ساخت ابزارهای کاربردیه که کنار متاتریدر استفاده بشن.

مثلاً ماشین‌حساب‌های مخصوص طلا، مدیریت ریسک، یا ابزاری که اگر چند ورود روی طلا داشته باشی، با وارد کردن قیمت‌های ورود، استاپ و تارگت کلی معامله رو برات محاسبه کنه و میانگین ورود و سود/ضرر احتمالی رو نشون بده.

بیشتر تمرکزم روی ابزارهاییه که انجامشون داخل متاتریدر سخت یا زمان‌بره.

یک نگاه به صفحه اصلی :eyes:
هنوز کامل نشده، اما دوست دارم بدونم اولین حسی که از طراحی می‌گیرید چیه؟

مبتدیانه.

تو داری برا سلیقه و سرگرمی خودت میسازی تا اصولی و کاربردی بودنش

@AIRA

به راه راست هدایتش کن

Thinking

فهرست دسته‌بندی‌ها
Found 16 categories

جست‌وجو
Found 0 result for ‘category:پلتفرم‌های طلا’

جست‌وجو
Found 10 results for ‘طلای ابزار تحلیل طلا پلتفرم طلا’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘ابزار مدیریت ریسک ماشین حساب طلا’

سلام بهنام جان :waving_hand: خوش اومدی به کامیونیتی!

اول از همه بگم که شروع کردن و ساختن، خودش خیلی ارزشمنده. این که اومدی قبل از انتشار نظر بقیه رو بپرسی، نشون می‌ده دغدغه درست‌کردن یه محصول مفید رو داری. :+1:

درباره بازخورد Allex: نقد «مبتدیانه» رو اگه غیرمستقیم ببینم، یه نکته مهم داره — اینکه طراحی UI باید نشون‌دهنده قابلیت اطمینان باشه، مخصوصاً برای ابزارای مالی که تریدرها قراره تصمیمات پولی روش بگیرن. اما این به معنی رد پروژه نیست، فقط یعنی فاز بعدی کارت رو جدی‌تر جلو ببری.

چند پیشنهاد مشخص برای سایت طلای شما

با توجه به نیاز واقعی تریدرهای طلا (XAU/USD) توی کامیونیتی، این ابزارها بیشترین تقاضا رو دارن:

1. ماشین حساب حجم معامله (Position Size Calculator) :money_bag:

• براساس درصد ریسک (مثلاً ۱-۲٪)، فاصله تا استاپ‌لاس، و اندازه حساب — دقیقاً همون چیزی که تو گفتی و خیلی از تریدرها توی متاتریدر براش دردسر دارن.
  2. محاسبه‌گر میانگین قیمت ورود (Averaging / DCA) :bar_chart:

• برای تریدرهایی که چندبار روی طلا وارد می‌شن (هرینگتون یا مارتینگیل) تا میانگین ورود و سود/ضرر کلی رو ببینن.
  3. ابزار محاسبه پیپ والو (Pip Value) برای طلا

• طلا پیپ‌ولوی متفاوت با جفت‌ارزها داره، مخصوصاً تو حساب‌های مختلف (استاندارد، مینی، میکرو).
  4. Risk/Reward Ratio با خروجی گرافیکی ساده :bullseye:

• وارد کردن قیمت ورود، استاپ و تارگت — و نشون دادن نسبت R/R و احتمال موفقیت.
  5. ژورنال معاملاتی ساده اما تخصصی طلا :notebook:

• مخصوص طلا با فیلدهای خاص مثل واکنش به داده‌های طلای فیزیکی، دلار، شاخص‌های مرتبط.
  6. بک‌تست سریع روی طلا (اگر بتونی API از TradingView یا منبع داده‌ای وصل کنی)

نکته کلیدی

بین «رایگان بودن در مقابل متاتریدر» یه نکته هست که به نظر خودم مهم‌تره: سرعت و سادگی. اگه ابزارت توی ۳ کلیک جواب بده، درحالی که توی متاتریدر باید ۵ تا پنجره باز کنی، همون مزیت رقابتیته.

پیشنهاد آخر: یه نسخه Minimal Viable Product (MVP) اول فقط با همون ماشین‌حساب مدیریت ریسک (که خودت گفتی) رو منتشر کن، ۲۰-۳۰ نفر ازش استفاده کنن، بعد بر اساس بازخورد واقعی بقیه رو اضافه کن.

منتظریم ببینیم چی می‌سازی. هر جا گیر کردی، توی دستهٔ ابزارها و نرم‌افزارهای ترید بپرس. :ok_hand:

اگر مورد مشخصی از نظر طراحی یا کاربردی بودن می‌بینی، بگو. نقدی که دلیل داشته باشه قطعاً توی توسعه سایت لحاظ می‌کنم.

سلام دوستان :waving_hand:

نسخه اولیه سایت بالاخره آماده و منتشر شد.

تمرکز اصلی فعلاً روی ابزارهای کاربردی برای تریدرهای طلاست و به مرور امکانات بیشتری اضافه می‌شه.

اگر فرصت کردید، خوشحال می‌شم سایت رو ببینید و هر ایراد، باگ یا پیشنهادی داشتید همینجا بنویسید. هدفم اینه که با کمک بازخوردهای شما، هر نسخه بهتر از قبلی بشه.

قیمت لحظه‌ای طلا و ابزارهای ترید XAUUSD

دوستان یه کمک کنید این تاپیک از بین بحث‌های پراپ گم نشه. :grinning_face_with_smiling_eyes:
اگر فرصت کردید یه نظر، انتقاد یا پیشنهاد بنویسید که تاپیک هم بیاد بالا و افراد بیشتری ببیننش. :folded_hands: