اضافه شدن هوش مصنوعی به کامیونیتی

هوش مصنوعی به کامیونیتی ایران‌بروکر اضافه شد. چند قابلیت کاربردی جدید به این بخش افزوده شده است:

خلاصه تاپیک‌ها
خلاصه‌ها هم در ابتدای تاپیک و هم در انتهای آن نمایش داده می‌شوند تا بتوانید سریع‌تر موضوع بحث، جمع‌بندی نکات و مهم‌ترین بخش‌ها را درک کنید؛ به‌ویژه در تاپیک‌های طولانی.

پیشنهاد عنوان برای تاپیک
پس از نوشتن متن تاپیک، روی آیکون کلیک کنید تا پیشنهادهای هوش مصنوعی را برای عنوان تاپیک مشاهده کنید. حتماً این قابلیت را امتحان کنید، زیرا ممکن است عناوین جذاب‌تر و بهتری به شما پیشنهاد دهد.

دستیار هوشمند ایران‌بروکر
از بخش «دستیار هوشمند ایران‌بروکر» می‌توانید هر دستوری بدهید و با استفاده از AI، تغییراتی در متن خود ایجاد کنید؛ مثل تغییر لحن، خلاصه کردن متن یا اضافه کردن مثال.

همچنین می‌توانید از قسمت «بهبود متن با AI» برای ویرایش نگارشی و اصلاح خطاهای متنی خود استفاده کنید.

در نهایت، می‌توانید متون انگلیسی را نیز با کمک هوش مصنوعی ترجمه کنید.

12 لایک کرده

به به خیلیی هم عالییی ممنون از شما و تیم خوبتون :rose: :heart:

2 لایک کرده

عالی بود عالی بخصوص برای خلاصه کردن ایده بسیار عالی بود روی تاپیک استراتژی که خودمک نوشته بودم خلاصه رو زدم واقعا لذت بردم خیلی خوب بود و ضروری برای کامنیوتی و بچه واقعا دمتون گرم بابت زحماتتون

2 لایک کرده

هرچه بیشتر پیش می‌روم و بیشتر امتحان می‌کنم، بیشتر احساس می‌کنم باید یک بار دیگر هم ازتون سپاسگزاری کنم. من توی تایپ سریع غلط‌های املایی زیادی داشتم و خودم هم به خاطر املای درست نگارش پارسی و پاسداری از زبان پارسی حساس بودم. حالا این هوش مصنوعی هم غلط‌گیری می‌کنه و هم متن‌هایی رو که نوشتم، دوباره با هوش مصنوعی بهینه‌سازی می‌کنم. خیلی لذت بردم و واقعاً کمک‌کننده بود. بازم ازتون ممنونم دوستان، دمتون گرم. :heart:

3 لایک کرده

لطف دارید.

داریم تلاش می‌کنیم تا امکاناتی رو فراهم کنیم تا بهترین کامیونیتی ترید ایران اینجا شکل بگیره.

امیدواریم اضافه شدن این قابلیت‌ها باعث منظم‌تر و مفید‌تر شدن مباحث بشه.

4 لایک کرده

بهترین و برترین هستید و اولییین

1 لایک کرده

مبارکا باشه. کار مفید و جالب توجهی انجام دادین. ممنون.

1 لایک کرده

سلام و احترام،

خیلی ممنونم بابت این اقدام و به تیم ایران بروکر واقعا خسته نباشید میگم. ولی یک مسئله ای برای من سوال شده الان.

ایا این هوش مصنوعی قابلیت این رو داره که مثلا در موضوعات مرتبط با تجربه کارها، اهمیت به نظر افرادی بده که بیشتر فعال هستند و سابقه بیشتری دارند؟ مثال عرض کنم خدمتتون فرض کنید یهو کلی افراد مختلف در یک تاپیکی میان و همینطوری شروع به کامنت مثبت میکنند، که خب این افراد تقریبا بیشترشون کاربرهای جدید هستند. حالا این هوش مصنوعی میتونه بین نظرات افراد صاحب نظر و کاربرهای جدید فرق بزاره در خلاصه کردن؟

اگر فرق بزاره به نظرم خیلی خوب میشه چون واقعا خیلی از افراد هستند که فقط اکانت میسازن و شروع به تخریب یا تبلیغ میکنند و نظر افرادی که واقعا تجربه دارند، کمتر دیده میشه یا اصلا گم میشه بین پیام های مختلف. اینطوری به نظرم بقیه کاربرها حتی میتونند انتخاب و تصمیم گیری بهتری داشته باشند در مورد برخی مسائل و سایت ایران بروکر رو به عنوان یک منبع معتبر برای تصمیم گیری انتخاب کنند.

ممنون میشم به این مسئله هم توجه کنید.

با تشکر :rose:

1 لایک کرده

هرچقدر تیم ایران‌بروکر در حال تلاش برای ساختن یک کامیونیتی سالم، آموزشی و سازنده‌ست، بخشی از کاربران به‌صورت ویروسی در حال بلعیدن این تلاش‌ها و کشاندن فضا به حاشیه و بی‌نظمی هستند.

کامیونیتی بدون ساختار و بدون محدودیت(مخصوصا در ایجاد تاپیک)، خیلی سریع از مسیر اصلی خودش خارج میشه. اگر برای ایجاد تاپیک و گفتگوها چارچوبی وجود نداشته باشه، عملاً آن فضا دیگر «کامیونیتی» نیست.

4 لایک کرده