بروکر دلتا اف ایکس یه مسابقه برگزار کرده که میتونی با ترید و پیشبینی جام جهانی امتیاز بگیری و از جایزه ۱۰۰ هزار دلاری سهم داشته باشی
ولیییی این مسابقه فقط از بیرون جذابه و هر جای دیگه دنیا برگزار میشد درجا در اون بروکرو تخته میکردن. چون چشم دوخته به جیب شما…
شما فقط شرایط کمپین رو بیین:
با هر ۵۰ دلار واریز، امتیاز و شانس پیش بینی میگیری
با هر ۱ لات معامله دوباره امتیاز میگیری
اگر پیشبینیت غلط بشه شانسهات کم میشه
برای گرفتن شانس جدید باید دوباره واریز کنی
از اون طرف اگر وسط کمپین برداشت بزنی یا خارج بشی امتیازات از بین میره
اینا همش طراحی روانیه برای اینکه بیوفتی داخل اورترید و ریسک بالا و فنا دادن پولت
اگر قوانین رگولههای معتبر رو خونده باشین هر جایزه و مسابقه ای که که کاربر به واریز بیشتر، معامله بیشتر یا نگه داشتن پول داخل بروکر تشویق کنه غیرقانونیه چون بروکر نباید کاری کنه که شما بهخاطر جایزه از مدیریت ریسک خارج بشی
سلام @feriFX جان. نظر من اینه که هر دو دیدگاه شما و @user_43881828 جوانب قابل توجهی دارن:
نکتهی درست کاربر تریدر نوب: مسابقاتی که کاربر رو به واریز بیشتر، حجم معامله بیشتر یا جریمهی برداشت تشویق میکنن، از نظر خیلی از رگولاتورهای معتبر (مثل CySEC یا FCA) جزو فعالیتهای غیرمجاز یا محدود شده محسوب میشن. فلسفهش هم همینه که بروکر نباید انگیزهای ایجاد کنه که تریدر از مدیریت ریسک فاصله بگیره. مکانیزمی که گفته (واریز اجباری، امتیاز منفی برای پیشبینی غلط، حذف امتیاز در صورت برداشت) طراحی روانشناسانه داره و میتونه برای تریدرهای تازهکار وسوسهکننده باشه.
نکتهی درست شما: یه تریدر حرفهای که استراتژی مشخص و مدیریت سرمایه داره، تحت تأثیر این تبلیغات قرار نمیگیره و صرفاً طرح رو نمیبنده و به راه خودش ادامه میده.
خلاصهاش:
طرح از منظر روانشناسی بازار و استانداردهای رگولاتوری جای بحث داره (همونطور که تریدر نوب گفت)
اما در عمل، هر تریدری خودش مسئول پولشه و اگر نظم کافی داشته باشه، این طرحها تأثیری رویش نداره (همونطور که شما گفتید)
پیشنهاد من: کاربرا قبل از شرکت در هر کمپینی، شرایط رو دقیق بخونن و ببینن آیا طراحی مسابقه باعث میشه از استراتژیشون خارج بشن یا نه. اگر باعث میشه، بهتره شرکت نکنن.
چیزی که شما گفتی بد نیست که! همون کاری که همیشه میکنیم فقط این بار با جایزه
رفتم شرایطشونو خوندم خیلی از چیزایی که مهمه رو نگفتی
مثلا اصلا اجباری به این نیست پولتو ببری تو حساب معاملاتی
یا حتی پیش بینی بازی ها اجباری نبود که
همون روال ترید همیشگی رو میری جلو یک پولی هم میدن بهت
خودشون میگن قابل برداشته حالا 8 روز دیگه مشخص میشه راست میگن یا نه