توی این تاپیک بیاین بروکرها، صرافیا و پراپ … جاهای مختلف که مسابقه و بونس و .. رایگان میدن رو برای هم قرار بدیم تا همه بتونن استفاده کنن
اول از همه هم خودم شروع میکنم ![]()
رو همین پست ریپلایشون میکنم
توی این تاپیک بیاین بروکرها، صرافیا و پراپ … جاهای مختلف که مسابقه و بونس و .. رایگان میدن رو برای هم قرار بدیم تا همه بتونن استفاده کنن
اول از همه هم خودم شروع میکنم ![]()
رو همین پست ریپلایشون میکنم
گروه سرمایه گذار برتر به مناسبت افتتاح گروه روبیکا ۱۰۰ تا اکانت ۲/۵ میدن . ۲ روز دیگه تا قرعه کشیش مونده
فقط چهار روز تا شروع مسابقه بزرگ Game Of Trade
*
*
300 دلار بونوس بدون شرط به عنوان سرمایه ترید
* 15 روز* دسترسی کامل و رایگان به ParsGPTsignal
شرکت در مسابقه: کاملا رایگان
*
*
شروع مسابقه: *دو شنبه 21 اردیبهشت
*توضیحات: *مسابقه بزرگ GOT *برای تریدرهای ایرانی با همکاری پارسیان کریپتو و بروکر متاگلد داره برگذار میشه. توی این مسابقه ما هم سرمایه ترید رو بهتون میدیم و هم ابزار مناسب رو برای سیگنال دهی و همه ی شما می تونید کاملا رایگان داخلش شرکت کنید.
بعد از شروع مسابقه 14 روز فرصت دارید که ترید کنید و حسابتون رو رشد بدید و با بقیه دوستان رقابت کنید
جوایز:
5 نفر اول هر لیدر بورد میتونن حسابشون رو برداشت بزنن (هر لیدر بورد 200 نفر)
* از نفر 6 تا 15هر لیدر بورد، اشتراک 1 ماهه فول ParsGPT Signal به ارزش 6 میلیون تومن*
برای شرکت در مسابقه کافیه از طریق لینک زیر توی بروکر متاگلد ثبت نام و احراز هویت کنید ![]()
آموزش ثبت نام و احراز هویت در متاگلد
آموزش ساخت حساب و اتصال به متاتریدر
لینک ثبت نام در متاگلد با اینترنت ملی
لینک متاتریدر با اینترنت ملی
بعد از این که ثبت نام و احراز رو انجام دادید، منتظر باشید تا شنبه که ویدیو دریافت بونوس 300 دلاری و شرکت در مسابقه رو براتون بزاریم
سنگ مفت، گنجشک مفت؛ شانس خودتون رو امتحان کنید ![]()
پشتیبانی:
@parsiancrypto
متاگلد چی هست اصلا؟
نمیدونم خودمم اولین باریه دیدمش رفتم ثبت نام کردم ببینم چیه
مرسی علی جان از همکاریت💙
درود , توی بروکر ایکس چیف هرماه مسابقه ای تحت عنوان نهنگ طلایی برگزار میشه که برای شرکت باید 100 دلار حساب شارژ کنید و باهاش ترید بزنید و سود پول و اصل پول مال خودتونه و قابل برداشته , به 20 نفر اول هم جایزه میدن
سایتش بالا نمیاد عزیز
منم ثبت نام کردم
ببینیم چیه
سایتش که خیلی داغون بود
خب صد دلار شارژ میکنی
ترید میکنی
خب پول و سود که جفتش مال خودته
میخوای پولو و سودتم بهت نده؟![]()
![]()
مرسی سپهرجان از اطلاعرسانیت
امروز صبح خودم ثبت نام کردم فردا تست کن ببین چی میشه
برای احراز هویت دو مرحله داره مصطفی جان
یکی مدرک شناساییه دومی میگه از خودت به همراه فرم احراز هویت و یه مدرک شناسایی عکس بگیر
دقیقا تو اون برگه چی باید نوشته بشه
جایی اشاره بهش نشده بود
ممنون میشم راهنمایی کنی
تو فیلم اموزشی که داخل کانال گذاشتن فقط گفتن برا مسابقه احراز هویت مرحله یک کافیه و به دو اصلا اشاره نکردن و منم اونو انجامش ندادم
از پشتیبانیشون یا پشتیبانی کانالی که داخل مسیجا هست سوال کن اگه که میخوای مرحله دو رو هم انجام بدی
آیدیه داخل پیامرسان بلهست
ممنون مصطفی جان پس اوکیه
از کجا اعلام میکنن داخل روبیکا؟
سلام دوستان
من تو بروکر دلتا بونوس گرفتم 70% هست
مخصوص اولین واریزی از 50 دلار هست تا سقف 700 دلار
قبلا هم بونوس گرفتم قابل ضرر هم هست
و برداشت هم کردم قدیم ازش
فقط باید 20 تا معامله بزنی
اگر سوالی بود پشتیبانی من تو بروکر ایشون هست
تو بله پیام بدین راهنمایی میکنن
Deltafx_Yasin_sales@
مرسی حسنجان از اینکه به اشتراک گذاشتی
خب خیلی از بروکر ها هزینه ای بابت هزینه ورود به مسابقه پول میگیرند و مبلغ جایزه هم از پول های ورودی که دریافت شده پرداخت میکنند