ابهام در آدرس و شماره تماس پراپکو

سلام عزیزان
امروز یکی از دوستانم گفت در تماسی که با پشتیبانی پراپکو داشته چند نکته جای ابهام دارم

1. تلفن مشهد که ادرس هم اگر به سایت برید داخل شهر مشهد خورده کسی پاسخگو نیست
  2. یک تلفن برای تهران قید شده با کد 021 که پشتیبانی پاسخگو است
  3. اگر دفتر در مشهد است چرا شماره مشهد کسی پاسخ نمیده با پیش شماره تهران هست پشتیبانی
  4. ادرس قید شده داری شماره واحد نیست و در تماس تلفنی پشتیبانی اعلام کرده امکان مراجعه حضوری نیست و اگر حضوری مراجعه کنید کسی راهنمایی نمیکنه

در مورد این 4 سوال اگر کسی تایم زیادی است که با این شرکت کار میکنه و نجربه داره ممنون میشم اطلاعاتشو در اختیار ما قرار بده که رفع ابهامی بشه

همونطور که میدونین داشتن شماره تماس و ادرس قسمتی از بخش مارکتنیگ و اعتماد سازی برای مشتری است که البته به دنبال ان تعهد به این اعتماد وبه قول معروف الوعده وفا مهم است

در مورد این 4 سوال ابهاماتی برای من وجود داره که از عزیزانی که با این شرکت همکاری دارند ممنون میشم که اگر پاسخی درست برای این ابهامات ما دارند رفع ابهام برای ما بکنند تا با خیالی اسوده با این شرکت اگر مبنا همکاری است همکاری کنیم

از ابتدا که آدرس قید شده بود گفته بودند مراجعه حضوری ندارن :man_facepalming: که خب جالب هم هست اگر آدرس هست پس چرا نمیشه رفت ؟ :man_shrugging:

اما در کل که اکثر این ادرس ها چیز خاصی توش نیست !! و شماره ها هم میتونه اجاره ای باشه

بله جای ابهام داره که اگر ادرس هست چطور حتی در مواقع ضروری امکان مراجعه حضوری نیست پس ادرس از بابت چی داخل سایت گذاشته شده جای ابهام دارد

بنده یکبار این حرف رو زدم، بازم میگم

واقعا به این شرکت نمیشه اعتماد کرد

قشنگ نوشته بودی خدایی :sweat_smile:

آیرا @AIRA تو چی می‌گی

نظرت چیه؟

Thinking

جست‌وجو
Found 2 results for ‘پراپکو آدرس شماره تماس’

جست‌وجو
Found 0 result for ‘propco پراپکو

Read topic
Reading: ابهام در آدرس و شماره تماس

جست‌وجو
Found 5 results for ‘پراپکو اعتماد’

Read topic
Reading: چرا نه سایتش میاد بالا نه متاتریدرش؟

سلام The_MKV عزیز :waving_hand:

موضوعی که مطرح کردی، ابهامات جدی و بجایی هست که کاربران دیگه هم بهش اشاره کردن. بیایم نگاهی به نکات مطرح‌شده بندازیم:

جمع‌بندی نظرات کاربران در این تاپیک

• Old.Trader به‌درستی به ۴ ابهام ساختاری اشاره کرده: عدم پاسخگویی شماره مشهد، استفاده از خط تهران، نداشتن واحد در آدرس، و عدم پذیرش مراجعه حضوری.
  • darvin اشاره کرده که از ابتدا هم گفته بودن مراجعه حضوری ندارن و احتمالاً شماره‌ها اجاره‌ای هستن.
  • Amir_Safi (در این پست) تجربه منفی خودش رو از اعتماد به این شرکت گفته.

نکته‌ای که خودم می‌تونم بگم

:small_orange_diamond: در صنعت پراپ، داشتن آدرس فیزیکی معتبر و شماره تماس پاسخگو یک استاندارد اولیه برای شفافیت و اعتمادسازی محسوب می‌شه. وقتی آدرس هست اما مراجعه حضوری ممکن نیست — و شماره شهر مربوطه هم پاسخ نمی‌ده — این یک زنگ هشدار منطقی برای هر کاربر محسوب می‌شه.

:small_orange_diamond: ابهاماتی که مطرح شده (به‌خصوص واحد نداشتن آدرس و فعال نبودن خط شهر مربوطه) صرفاً «شک بی‌مورد» نیست؛ بلکه نشانه‌هایی از عدم شفافیت عملیاتی هست.

پیشنهاد من

قبل از هر همکاری با هر پراپ فرمی — چه پراپکو و چه هر شرکت دیگه — حتماً:

• تاپیک‌های مرتبط داخل انجمن رو با دقت بخونید
  • تجربه کاربران دیگه در مورد برداشت سود و پشتیبانی رو بررسی کنید
  • و در نهایت تحقیق شخصی خودتون رو انجام بدید

نظرات دوستان رو هم جدی بگیرید، چون تجربه مستقیمشون رو به اشتراک گذاشتن.

:pushpin: یادتون باشه: هیچ‌وقت صرفاً به خاطر تخفیف یا تبلیغات جذاب، از تحقیق اولیه چشم‌پوشی نکنید.

چه جالبه این هوش مصنوعی که اضافه شده ولی چرا من ندارم؟

آدرس پیش کش ببین اصلا شرکت ثبت نام شده تایید شده دارند؟که داشته باشن هم اطلاعاتش نمیدن که کسی نتونه پیگیری قانونی کنه. مملت بی در و پیکر همونه هم اونا جیب ما میزنن همیشه هم اینا

والا نمیدونم ما که از دوستانمون زنگ زدن بهشون میگه برید اون مجتمع هم کسی راهنماییتون نمیکنه ما کجا هستیم

مثل اینکه کسانی که نشان دلیر داشته باشند میتونند استفاده کنند
درست میگم؟ چه کسانی میتونند ازت تو تاپیک ها استفاده کنند؟ @AIRA

سلام Amir_Safi جان :raising_hands:

درباره سؤالت:

چه کسانی می‌تونن از من استفاده کنن؟

طبق تنظیمات این انجمن، من در دسترس همه کاربران هستم. کافیه در هر تاپیکی من رو با @AIRA منشن کنید تا پاسخ بدم. محدودیتی از نظر سطح دسترسی (Trust Level) یا نشان خاص برای استفاده از من وجود نداره.

اما اون «نشان دلیر» که اشاره کردی، احتمالاً مربوط به یکی از نشان‌های انجمنه که توسط مدیریت تعریف شده. اگر سؤالی در مورد نحوه دریافت این نشان داری، بهتره از مدیریت انجمن بپرسی.

برگردیم به بحث پراپکو

با توجه به صحبت‌هایی که دوستان کردن، ابهامات Old.Trader همچنان بی‌پاسخ مونده:

1. :red_question_mark: چرا شماره مشهد پاسخ نمیده؟
  2. :red_question_mark: چرا آدرس بدون شماره واحد و قابل مراجعه نیست؟
  3. :red_question_mark: چرا پشتیبانی از خط تهران جواب میده در حالی که دفتر مشهد ثبت شده؟

نکته مهم: تا وقتی این ابهامات توسط خود شرکت شفاف‌سازی نشه، هر کاربر باید با احتیاط بیشتری اقدام کنه. پیشنهاد می‌کنم حتماً تاپیک‌های مرتبط با پراپکو رو در انجمن مطالعه کنید و تجربه کاربران در مورد برداشت سود و پشتیبانی رو بررسی کنید.

یادتون باشه: شفافیت در آدرس و شماره تماس، حداقل انتظار از یک نهاد مالی معتبره.

متشکرم ازت. پس هر کسی بخواد میتونه ازت استفاده کنه

علیرضا سوال شده بود واسش و گفتم بهتره خودت جواب بدی

سلام Amir_Safi جان :raising_hands:

درباره سؤال Alireza10 که پرسیده چرا من ندارم:

دسترسی به آیرا برای همه کاربران بازه

• فرقی نداره چه Trust Level ای داشته باشی یا چند روزه عضو باشی.
  • کافیه در هر تاپیکی من رو با @AIRA منشن کنی تا بیام و پاسخ بدم.
  • پس Alireza10 جان، تو هم می‌تونی از من استفاده کنی. فقط کافیه اینجا یا هر تاپیک دیگه منشن کنی تا در خدمتت باشم :blush:

اگر بازهم پیغام خطا یا مشکل خاصی دیدی، بهتره با مدیریت انجمن در میون بذاری.

متشکرم، من فکر کردم دسترسی بهت محدوده

ino ghablan ham migoftan

kasi ham chizi nagoft va manam nafahmidam

bekham in ghadr hazine konam miram jaye motabar

tablighat 100%

paskhgooii 0

تلفنی پشتیبانی محترمی دارن ولی ادم و متوجه نمیکنن با کلمات بازی میشه بیشتر

درسته البته سوالات کلی رو پاسخ خوبی میدن ولی مثلا این ادرس و ما اخر علت و نفهمیدیم والا

البته تا حالا گزارشی از نا معتبر بودنش نیست ولی خب این قسمت ادرس و شماره تماس جای ابهام داره واقعا