باشه باشه بهش میگم، حجم نمکت بی نهایته.
ببین یه چیزی فقط محض اطلاعات بگم، من الان پراپ خریدم ازشون ولی فقط واسه اینکه الکی تبلیغ نکنم حتی نیومدم یکبار عملکردمو بزارم و بازم نخواهم گذاشت.
اونی که بخواد تبلیغ کنه، اینطوری نمیاد حرف بزنه. حالا تو یا امثال تو هر فکری میخواید بکنید، من به کار خودم ادامه میدم و هر چیزی لازم بدونم میگم.
سراغ جای دیگه هم برم، قطعا همینکارو میکنم.
توام به جای اینکه تهمت بزنی، برو به کار و زندگی خودت برس عزیز.
دعوا شده ؟
دعوا نکنید وقتی پاس شد میام براتون میگم جایزه میده یا نمیده
حقیقتا دعوایی نبود ولی انشاالله که پاسی.
دوستان کلا جانب داری نکنید فقط تجربه هاتون رو بزارید خواننده خودش بخونه و تصمیم بگیره فرقی نداره رابین سود یا سرمایه گذاربرتر حتی اگر ده ها برداشت هم داشتید فقط تجربه واقعی تون رو بزارید خودش بهترین کاره
چی شد این چالش بالاخره پاس شد یا نشد
من پلاسشو خریدم فیلد شدم . واقعا میده پاداشو ؟
من حقیقتا با چالش راکت حال نکردم
یعنی دوست ندارم وقتمو بابت چیزی الکی بزارم
به جاش میرم دو تومن میدم یه فورجامپ میگیرم بدون محدودیت زمانی دیگه
این بیشتر برای تفریح و کل کل کردن خوبه تا برای ترید کردن
تقریبا همین طوره دیگه اینا یه چیزی شبیه تورنمت میمونه دیگه توی مثلا 100 نفر یه نفر پاس میکنه
من الان اون پلاسش رو شارژ کیف پول داشتم گرفتم با اینکه همش دارم فول مارجین میزنم هنوزم به 50 هزار نرسیدم
قبلا که ریل داشتم سودمو داد این راکت و کال کردم نشد پاس بشه
no no no no no no تموم شد به خاطرات پیوست
متاسفانه کل من خوابید کال شدم ![]()
فدای سرت، قطعا یه اشتباه محاسباتی بوده که اینبار فیل شدی. چون خیلی خوب پیشرفت کرده بودی.
انشاالله دفعه بعدی میتونی حتما ![]()
من کیف پولم شارژ داشتم یه پلاس گرفتم بعد 3 روز که همش فول مارجین زدم تازه رسیده به 20 هزار نمیدونم میرسه به 50 برابر یا 100 برابر ![]()
سخت هست ولی نشدنی نیست
واقعا تو حوصله من که نمیگنجه. ترجیح دادم فورجامپ رو هزینه کنم ولی وقت برای راکت نزارم. خیلی سخته خدایی ![]()
دیگه من این پول رو گذاشته بودم برای سر ماه که وقتم ازاد میشه فول فاند پلاس بگیرم ولی خب قسمت نشد چون اکانت سرمایه گذارم مرحله دو بودش بیشتر تمرکزم اونجا بود
انشاالله که جفتشو با موفقیت پاس میکنی ![]()
امید به خدا
دیگه گفتم به زوری بزنم ببینم میتونم یا نه از بیرون خیلی راحت تر بود
از اون طرفم یه 60 کا هم دارم گیج شدم یکم الان این بین دیگه گذاشتم این راکت تموم بشه بعد برم سر همون اکانت های اصلی
ااااااااااااااعععع اخی حیف شد