چالش راکت رابین سود

ای بابا یکم هندلش میکردی این چالش جایزه های خوبی داره حیف شد

کس دیگه ای فعال داره این چالش رو ؟ یا کسی پاس کرده بوده ؟

خیلییییییی حیف شد

نشد دیگه کال شد

من هفته ی اینده ی راکت پلاس و تهیه میکنیم دوباره انتشار میدم تجربه مو

پاسی هاش میدونید چقدر زمان میبره ؟ یعنی از وقتی اعلام میکنی چقدر طول میکشه تایدد یا رد کنن ؟

7 روز زمان دارید بستگی داره شما کی کال بشی :joy: برای به تارگت رسیدن 7 روز زمان دارید 3 تا هم تارگت داره که من به هیچ کدوم نرسیدم

رابین سود هم اخرشه انگار

قابل حدس بود البته

مجموعه که خودش سواد ترید نداره تو این صنعتم جایی نداره

با فولفاند و پولپاشی خواست اسم در کنه دید نمیشه

شروع کرد مسخره کردن رقبا اما بجاش خودش زشت شد

الانم فقط خودش مونده و نو چچچاش

تنها کامبکی که شاید بتونه بزنه برگشت به متا تریدر اما بنظر میاد پول سرور خارجی ندارن و میخوان تو همین پلتفرم درپیت کلاه افراد بردارن

حرف های من کاملا با سند و مدرک قبلا ارائه شده حداقل هشتاد روزه که با پلتفرم کار کردم

انواع مشکلاتو دیدم و واقعا بعضی از مشکلات دیگه بیان کردنشم کار بیخودیه و ادم خندش میگیره حتی بخواد با عقل سلیم با کسی بحث کنه

گرونترین چالشش رو با 100 تخفیف هم بذاره باز گرونه چون وقت شما رو هدر میده همکاری با ادم ناشی

پلتفرمش بنظره من بعده اپدیت خیلی خوب شده باگ قبلا داشت من بهشون ایراداتم لیست میکردم میفرستادم ولی از زمان اپدیت من تا امروز که این پیام و میزارم مشکلی نداشتم استاپ و تی پی ها خوبب عمل میکنه سرعت باز و بسته شدن در لحظه شده این چالشم روی پلفترم فعال شد بنظرم پلفترمش از سرور اختصاصی پراپکو عملکرد بهترری داره

کلا بنظرم اگر قرار باشه پاس بشی باید کلا فول مارجین بزنی و اینکه یکمم شانس بیاری که کال نشی :sweat_smile:

ما هنوز گیر مورد ترید لول ها هستیم ببینیم کی قراره اضافه بشه

من چون با متا کار میکنیم صرفا باز میکنم استاپ و تی پی ست میکنم روی پلتفرم ولش میکنم برای من نداشتن این مورد سخت نیست واقعا

حقیقتا زمان زیادی میبره و من خودم به شخصه نگرفتم
پاس کرده هارو هم اگر کسی بود، به نظرم میزاشت تو کانالشون

من تایید شد حسابم (پاس شد با شانس زیاد😅) ببینیم جایزه اش رو چه زمانی و چجوری میدن

بله چند نفر انگار دست پیدا کردند به تارگت ها

اع افرین شما تارگت چندم و زدین ؟

یا خدااااااا
خیلی پیگیرن خدایی :sweat_smile:

100 رو دیگه تا 200 ریسک نکردم

چه میشه کرد نیما جان اکثر مسابقه ها رو ما یه تستی میکنیم دیگه اگر برنده شدیم که چه بهتر نشدیم هم چیز زیادی از دست ندادیم

فدای سرت

مسابقه اس دیگه یا میشه یا نه

سری بعدی شاید تونستی