چالش راکت رابین سود

با توجه به شرایطش مطلقا غیرممکن نیست ولی خب قبول دارم سخته

شانسه دیگه .کانال روبیکاشون که انگار چند نفر پاس کردند

پاس نکردن فقط 1000 تا 1200 درصد رشد دادن هنوز 4000 دیگه مونده رشد بدن تا شامل جایزه 4700 هزارتومانی یا همون فورجامپ بشن

اعهعع من فکر کردم پاس کردن فعلا من ده برابر کردم

10 برررررررررررررررررررررابررررررررررررر

لظفا کسی توی تاپیک های رابین سود نه چت کنه نه سوالی بپرسه این پلتفورم چیزی به جز دروغ نیست و از شما خواهش میکنم به این تاپیک رونق ندید تا تریدر های تازه کار به دام این پلتفورم گیر نکنند ممنون از شما البته خداروشکر اینترنتا برگشت و همه رفتن سر کارزندگی خودشون و این پراپ به ظاهر خوب دیگه نمیتونه کسیو گول بزنه

اععععع چراااا ؟ من دمه پاسه این چالشم ؟ من قبلا ازشون برداشت سود داشتم خوب بودن که

مگه الان تغیرر کردن ؟

بررررای من رد شد پلاسشو میخوام بگیرم امار جدید گذاشتن تو روبیکا شما بین اونایی ؟:joy:

ممنون امیرجان که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی
حقیقتا برعکس شما هستند کسانی که راضین و من نمیدونم چرا شما وقتی نمیخوای با رابین سود کار کنی، اینجا میای الکی بقیه رو دلسرد میکنی و میری. الان اون اقا 10 برابر کرد حسابشو الکیه؟ اصلا چه ربطی به پلتفرم داره وقتی تونسته 10 برابر کرده؟ نمیفهمم واقعا
در کل به قول خودت الان نت باز شده، همه چیز مشخصه و کسی گول نمیخوره
شماهم نگران نباش مردم عقل دارند :rose:

ایشون از مخالفان پروپا قرص رابین سود هستند. به نظرم شما داری رایگان کار میکنی، فکرت رو درگیر این چیزا نکن و به هدفت فقط فکر کن و ادامه بده به مسیرت :rose:

این اقا نیمای با ادب گلو گلاب از عوامل رابین سود هستش و کارش هم همینه رونق دادن به این تاپیک برای جذب کردن ادمای تازه کار هرچه صحبت از این پلتفورم خنده دار شد ایشون از این پلتفورم حمایت کرد و به بزرگترین مشکلاتش اشاره هم نمیکنه که یه وقت نونشو قطع نکنن من فقط وظیفمو انجام میدم و بهتون اخطار میدم با این پلتفورم کار نکنید که بعدا پشیمون میشید یا مثل این اقای با ادب عقلتون رو از دست میدید موفق باشید

اره داداش عزیز شما درست میگی فقط بی زحمت برو پی زندگیت و اینجا واسه کسی مزاحمت ایجاد نکن. خسته کننده شدید خدایی
یه مدت سرو کله اتون پیدا نبود، دوباره تا دیدید یه چالش جدید اومده یهو اومدید که باز شروع کنید به تخریب کردن که خداااااااااییی نکرده توجهات از پراپ هاتون کم نشه
من چند وقته اینجا هستم، چون جز پراپ رابین سودم چیزی دیگه ای ندارم. خداروشکر شعورم میرسه وقتی چیزیو تجربه ندارم در موردش نظر ندم. حالا شما میخوای هر چی فکر کنی بکن، فاقد اهمیت هستید فعلا

اگه من دارم تخریب میکنم چرا بقیه دوستان هم همچین نظری دارند؟
از قدیم گفتن ادمی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد موفق باشید :heart_hands:

فشار چی؟ کشک چی؟
تو هل کردی پلتفرم رو نوشتی پلتفورم و داری میگی اسکمه گریه زاری میکنی :sweat_smile:
بعد مگه من بیکارم که بیام پیویت باتو بحث بکنم؟ برو خدا روزیت رو جای دیگه بده باوو کم داستان سرایی کن حال مارو بد کردی.
یه سر بزنن تو هیستوری چتت از اول تو تاپیک های مرتبط با رابین سود داری ناله میکنی، بعد میای عکس پنل انالیز میدی که 40 روزه توش فعالیت کردی. خب اگر اسکمه تو چیکار داری توش؟ چرا هم استفاده میکنی هم ناله میکنی؟
حال نمیکنی چرا وقت میزاری؟ نونت تو اینه که بیای چرت و پرت بگی دیگه
الانم برو پی زندگیت کمتر حال مارو بد کن روز جمعه ای

خخخ برای 15 کارکتر

داری حال میکنی ها دارم برات این تاپیکو میارم بالا که پول بیشتری بره توی جیبت
یه زیر میزی هم به ما بدی خوشحال میشیم

ببین دیگه ضایع نباش که بهت بگم باهوش نیستی
تاپیک من نیست اینجا
یه بنده خدای دیگه زده
تو میخوای ببینی کی داره پول میده، برو سگب رو نگاه کن که همینطوری تاپیک میزنه واسه خودش
امروز پول جمع کردم، رفتم 10 کا سگب خریدم. یک تایپک
5کا خریدم، یک تاپیک
امروز سگب نورانی شده، یک تاپیک
رفتم پول قرض کردم، به عشق سگب، یه تاپیک

چی میگی خدایی؟؟؟ چرا اینقدر فکر نکرده حرف میزنید؟
کلا اینجا 2 تا تاپیک فعالم نداره و کسی هم نیومده کاری بکنه. کمتر توهم بزن جدا. حالت خوب نیست!

اقای نزدکی هم لطفا پاشو الکی وسط نکش. ایشون به خاطر نبود خطوط معاملاتی روی چارت و تاخیری که قبلا پلتفرم داشت دیگه فعالیت نکردند و تاپیک رو بستند. حرفشون هم درست بود و کسی نیومد ماس مالی بکنه
الان این مشکل چه ربطی به اسکم بودن و دزد بودن داره که تو میگی؟

خدایی اصلا میفهمی چی میگی؟ بعید بدونم

عشقی نیما جان دارم اذیتت میکنم ولی جدا این کارا اخر عاقبت نداره اگه داره بگو ماهم کارو زندگیمونو ول کنیم باهم بزنیم تو این کار

این پیامو هم بخون چون انگار زیادی تند بوده ولی واقعیته. نباید به حرف هر کسی گوش کرد و خودت باید تجربه کنی تا بفهمی اوضاع از چه قراره