معرفی و بررسی دریاگلد

سپاس از توجه شما و به اشتراک گزاری تجربه تون

سلام دوست عزیز
اطلاعات شرکت رو میتونی از لینک زیر بررسی کنی.

دوست عزیز این فقط اطلاعات یه کسب و کار دیگ رو داده نشون میده اونم هیچ راه تماسی نداره

برای من اتفاق عجیبی افتاد اون هم دو بار

چند روز پیش توی معامله بودم ، چند دقیقه که گذشت طبق معمول خواستم ریسک فری کنم، دیدم پیام میده: غیرمجاز باید وارد سایت شوید

تا رفرش کنم و بفهمم که حسابم خارج شده و دوباره ورود کنم و پیامک ورود بیاد وووو. تونستم معامله رو سر به سر ، در حد کارمزد ببندم و ضرر بیشتر نکنم. خیلی اعصابم خورد شد ، تیکت گذاشتم تا غروبش جواب ندادن ، بیخیال شدم بستمش.

حالا امروز پرتفو ام باز بود. یه مورد پیش اومد برای معامله ، رفتم ورود کنم بازم دیدم پیام میده که از سایت خارج شدید. (دوباره ورود کردم و تیکت هم گذاشتم تا ببینم چی میگن، حتما جوابشونو (اکه جواب بدن) زیر همین پست میذارم.

اما خداییش شما باشین برای دفعه های بعدی این استرس رو ندارین نکنه بازم خارج شم ووو ، یه بار پیش بیاد و کلی ضرر کنم چی ؟

تا حالا برای کسی پیش اومده؟

من که مطمئنم با جوابای سرسری مثل مرورگر تون رو اپدیت کنین و نت کشور مشکل داره و اینا سرش رو هم میارن.

در کل جدای این ، اسپرد شون هم کمی بالاست، گاهی با اختلاف خیلی زیاد باز میکنه معامله سریع رو و متاسفانه میدونن ما کاربرا دست مون جایی بند نیست و از طرفی نیاز به چنین بستر هایی داریم برای انجام معامله . اونطوری که خودشون میخوان باهامون طی میکنن متاسفانه.

در این مدتی که کار کردم اما در چارتش مشکلی ، لگی ، کندی یا باگی ندیدم.

سلام برای من هم پیش اومده این مورد در هیوا.ولی چون ۱بار بود من دیگه پیگیری نکردم و سریع وارد شدم و کارم رو ادامه دادم ولی قطعا اگه چندین بار اتفاق بیفته ممکنه منجر به ضرریا کال شدن بشه.ببخشید این مورد در دریاگلد بوده؟

سلام وقت بخیر .ممنون که از تحربتون گفتید :folded_hands:

بله ،دریاگلد بوده

وطبق معمول جواب سایت مثل بنز کار میکنه و کش مرورگر رو پاک کنید و مروگر عوض کنید دادن و تمام.

درود24ساعت تا48ساعت وجه بحسابتون میشینه من هم واریزکردم هم برداشت، خودشونم گفتن تایم واریز24تا48ساعته برای من دوسه ساعته واریز شد (اگرمنم متهم نمیشم البته_هرچنددرک نمیکنم چطوری میشه ذی نفع باشم)

درود برداشت های من بعد ۴۸ ساعت اون تاریخ واریز شد . فعلا مشکلی با واریز و برداشت ندارم

سلام دوستان واریز و برداشتش مشکل نداره اما از بزرگترین معایبش که ممکنه افراد با حجم کم رو وارد ضرر کنه اینکه اسپردش بالاست و معامله رو زیر یک دق نمیشه بست مخصوصا اگه تو سود باشی این نبستن معامله زیر یک دقیقه برای بازاری مثل مظنه واقعاً مهم و حساسه. این از بزرگترین و پراسترس ترین معایبش هست.

دوست عزیز سلام ‌. دریا گلد با انس کار کنی بهتره من خودم خیلی وقت بود داشتم‌مظنه کار میکردم و همیشه استرس کداشتم اولین معاملم ضرر نشه تا دوباره پول واریز نکنم ‌…انس از خیلی از جهات بهتره همون چارته و اسپرد پایینی داره به دلیل وجه تضمین پایین تر اگه ضرر هم کنی با همون پول میتونی تو معامله بعدی جبران کنی

کی گفته سرشون شلوغه. خیلی از کسانیکه تو فراز بودن بعدش نرفتن جای دیگه در صورتیکه بودن. چون خیلی دزد بودن نرفتن. مثل خودم. مقصر خیلی از ضررها سایت ها میتونن باشن. با اعمال نمردن حد ضرراسلیپیج حشتناک مثل کیوان و سارین. و هیوا که همون اول 10 خط تو ضرر معامله میداد و دزد رسمی بود. خیلی فرق میکنه کجا معامله انجام بشه. تو انگار تازه کاری ببم جان.

سلام
دریا گلد ریز معاملات نشون نمیده؟