دوست عزیز الان شما با این پلتفرم مشکل نداری برداشت داشتی ازش ؟؟ یه اسکرین بزار ما هم روشن شیم …پلتفرم وظیفش اینه تیکت ها رو ج بده و شفافیت ایجاد کنه چون این معامله گر ها هستن که دارن ریسک میکنن و اعتماد میکنن
مجدد سوالت رو تیکت بزن به یه بخش مشابه
بپرس
قسمت معاملات قطعا انقد تیکت زیاد هست زمان بر شده
دوست عزیز ممنون از اسکرین هایی که گذاشتی …واسه برداشتی که نیومد تیکت زدی ؟؟ جواب ندادن ؟
بفرما محمد آقا اینو چجوری توجیه میکنی …الان ج این بنده خدا رو ندن و پولشو واریز نکنن بازم میای میگی سرشون شلوغه
تیکت زدم هنوز جواب ندادن.فعلا منتظریم
ما داریم عملکرد این پلتفرم تازه کار رو بررسی میکنیم …لطفا نتیجه رو همینجا اعلام کن اینکه واریز زدن یا ن …با اینکه بعد چند روز زدن . ممنون میشم
دوستان عزیز معامله گران محترم مظنه …اگ اطلاعاتی در مورد پلتفرم فرازگلد دارین و یا پلتفرمی که توش کار کردین و از عملکردش راضی هستین . اطلاع رسانی کنید لطفا ![]()
![]()
دریاگلد پلتفرم آلفاگلد هست بروزرسانی شده.
تازه کار نیست
اقا اگر پلتفرمی بخواد جمع هم کنه بره مث فرازگلد.الفاگلد فارس گلد و… پنل اضطراری میزارن پول مردم پرداخت کردن.انقد هم دیگه … نیست پول بریزی بالا بکشن.اینهمه سود از معاملات و کال شدن ملت میبرن نیاز نیست بیان این کار کنن.
تو وقتی درامد روزانه داری چرا بیای پول بالا بکشی!خودت گرفتار کنی.
الانم نوشته صبور باشید سیستم بانکی درست بشه واریز میشه.
یکم این روزا که همه فکرها خسته و درگیر جلو جوسازی وتنش بگیریم.ما تریدرها خودمون نباید تنش بهم بدیم ک
سلام وقتتون بخیر هیوا گلد یا همون هیوا اکس افتضاح ترین هست من چقدر پول توی این هیوا از بین بردم انقدر دیلی داشت که تا قیمت رو نشون میداد همش حراج شده بود در صورتی که به من نمایش نمیداده که اصلا باز کرده .کندل سازی داشت و اینکه همش مینداخت گردن اینترنت در صورتی که من چندتا سایت رو با هم داشتم نگاه میکردم نتم قطع نبود اما تا تو هیوا میرفتم قطع میشد!!
عالی ترین پلتفرم آفا گلد بوده که چقدر حیف که دیگه نیست تا الان و دریا گلد هم من هفته پیش واقعا راضی بودم ازش حالا برداشت زدم امید به خدا ببینیم چی میشه
فعلا واریزو برداشتها بهم ریختس…
سامانه قطع هست.گزفتار شدیم.من تو والکس ارز خریدم با مصیبت که کارت تایید نمیشد پیام نمیومد! حالا میخوام انتقال بدم زده فعلا مجوز برداشت فعال نیس.
اصن همهچیز حال بهم زن شده تو این مملکت
پولتون میزنن.نگران نباش کلی سرمایه داخل پلتفرم ها هست.
کلا همه گرفتار این زیرساخت قوی! و اوضاع هستیم از واریز تا برداشت!
منظورم ج تیکت بوده دوست عزیز …وگرن ما خودمون هم میدونیم بانک ملی الان چند روزه مشکل داره فقط الان کارت به کارت میشه کرد …اینکه ج تیکت رو ندن جالب نیس تا الان هم که ج منو ندادن و تا ندن ۱ ریال تو این پلتفرم ریسک نمیکنم
تا اونجایی که من میدونم پلتفرم از کال شدن ملت نباید درآمد داشته باشه
پلتفرم دیگهای و این شرایط میشناسی؟