دریا گلد یا همون آلفاگلد!

api دریا گلد و آلفا گلد یکیه!

قبلا هم اینجا خونده بودم که کلی مشابهت دیگه هم داشتن.

البته دوستان بیشتر گفتن که این یه جور ری‌برنده!

اما من سوالم اینه که خب اگه همه چیز اوکی بوده چرا اومدن اسمشونو عوض کردن؟

کسی بوده اینجا که ضرر کرده باشه از آلفا گلد؟

گویا یکین

حالا چرا اصن اومدن دوتاش کردن به قول شما

چه کاریه اصن!!

بله دریا گلد همون آلفا گلد هس ت که بعد از داستان‌های فیلترینگ با اسم جدیدی وارد بازار شده!‌
من به شخصه بعد از فیلترشدن های پشت هم به هر چی تهش گلد داره با شک و تردید نگاه می‌کنم

آلفا گلد همیشه چارتاشو از هیوا کپی می‍کرد

دریا گلدم دقیقا بهد از اینکه هیوا اکس اومد بالا راه افتاد

پس نتیجه می‌گیریم که …

ای شکم خیره به نانی بساز
تا نکنی پشت به خدمت دو تا

الفاگلد دسترسی اضطراری گذاشته بود هر کسی پولش داخل کیف پول هست برداشت بزنه براش واریز بشه.اگر کسی هم ضرر کرده از اشتباه خودش در معامله بوده.

الانم دریاگلد حالابا اسم جدید یا مدیریت جدید یا … تو این شرایط که پلتفرمی نیست از هیوااکس که کند و باگ داره خیلی بهتر

نه قیمتهای دریاگلد با هیوا فرق داره.حتی چارتشون هم فرق داره.هر دو رو معامله کردم

درود بر شما ، منم دریا گلد تست کردم به خوبی فراز گلد واقعا نمیرسن هیچکدام اما از هیواکس سرعت عمل بالایی داره ولی یک اشکالی که من برخوردم برداشت وجه با اینکه با بانک ملت داره کار می کنه و منم حساب های اوکی و بدون اختلال دادم ۳ تا درخواست برداشت از حساب های تایید شده در سایت داشتم بعد ۴۸ ساعت هنوز به حسابم نیامده و پشتیبانی هم تا حالا پاسخگو نبودن . با اینکه هم تیکت زدم و هم توتلگرام .

شما فک کنم از عوامل خود دریاگلدی از بس که همه جا تبلیغشو میکنی!

توی مظنه اف ایکس من دمو شو کار کردم ، اجازه ریسک فری نمیده. ،، به پشتیبانی اش پیام دادم گفت سیستم ما تریلینگ استاپ ( جابجایی حد ضرر بالا تر از قیمت ورود) نداره. به نظر من همچین معامله ای ریسکیه و شرکت کردن درش اشتباهه ، شاید با داشتن مظنه و انس و بیت کوین یه بازار جدید اضافه کرده اما به نظرم باید این سرویس رو راه اندازی کنه . هرچند دموی ابن سایت ها شبیه رییل شون نیست اما من همیشه اول توی دمو شون کار میکنم لاز همونجا یه چیزایی دستت میاد.

در مورد دریا گلد اسپرد ورود به معامله اش کمی بالاست اما رپی قیمتی که استاپ یا حد سود بذاری دقیق میبنده ، اابته مثلا هیوا هم توی انس با ۵ سنت اختلاف میبنده ، یعنی در واقع جبران دقیق بسته شدن حد ها رو با ورود به معامله میگیرن ،

کلا به نظر من مثلا برای انس وقتی وارد معامله میشی باسد بیخیال ۵۰ سنت تا ۱ دلار اولش باشی ،. حالا بماند وقتایی که بازار خیلی نوسان داره .

حالا کارگزاری هم هست میگه سیستم ما ریسک فری نداره . خودت حساب کن دیگه.

هیوا گلد اگه این کندی مزخرفش رو برطرف کنه (که نمیکنه) به نظرم میشد روش حساب کرد، و بعدش دریاگلد. فعلا موافق اف ایکس نیستم.

سلام الفا گلد نیست الفا دوباره اطلاعیه داده دارن کارای قانونیش انجام میدن ب اسم صرافی بیان