اصلا بروکری داریم که کمیسیونش خیلی کم باشه؟ اگه میشناسی بگو

یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه کهه بروکرا معمولاً میگن کمیسیون حسابامون کمه و بیاا داخل این بروکر حساب باز کن تویی که سوئینگ تریدری

مثلاً برای منه سوئینگ تریدر خیلی مهمه که:
کمیسیون هر لات چنده؟ اسپرد میانگین چقدره؟

به نظرم کمیسیون کم وقتی ارزش داره که مثلا بروکر همه هزینه‌ها رو شفاف بگه، نه اینکه فقط یه عدد خوشگل بذاره تو جدول حساب‌هایی که داخل سایتشونه…

شما بروکری دیدین واقعاً کمیسیونش کم و شفاف باشه؟
یا آخرش همه یه جوری از اسپرد و اسلیپیج جبران میکنن؟

من روی حساب ECN وینگو معامله می‌کنم و کمترین کمیسیون که دیده‌م حدود ۳ دلار هر سمت برای هر لات استاندارد بوده. اولش وقتی این عددو دیدم حس خوبی داشتم، چون نسبت به اسپرد کمش منطقی بود…

روبو عالیه (15)

سلام. ببین اصولا بهترین کمیسیونی که میتونی پیدا کنی بین حسابای بروکرا همون 3 الی 4 دلاره.
ولی در کل میخوای داخل یه بروکری حساب باز کنی فقط درگیر کمیسیونشم نشو چون فاکتورای دیگه ای هم هست که باید بررسی کنی.

تجربه من با ای‌پلنت این بود که کمیسیون حدود ۳ دلار هر سمت بود، که برای سویینگ خیلی کم محسوب میشه. حسش مثل اینه که داری معامله رو راحت‌تر باز و بسته می‌کنی، استرس کم میشه، ولی هنوز باید سواپ شبانه و اجرای سفارش رو هم حساب کرد.

ترندو اسپرد ثابت و خیلی کم خیلی عالی

و کمیسیون همه نماد ها 6 درصد دو طرف.

ترندو رو به وینگو ترجیح میدم با چرتو پرتایی که خودشون هی پایه کار میزنن اسمشو میزارن قوانین

سلام من ۱.۵ ساله hycm کار میکنم کمیسیون صفر هست فوق العاده هم راضیم خیلی زیاد از پشتیبانی برداشت ها زیر ۲۴ ساعت به جز شنبه یکشنبه ک تعطیلن کامل اسپرد ها هم عالی

متاسفانه کم بودن کمیسیون و اسپرد از یه جایی به بعد رابطه مستقیمی با اسکم بود داره