اصل های مهمتون در ترید کردن

این تاپیک به منظور یادآوری استراتژی تون در ترید و بگفته ایی در روانشناسی تریدتون هست و همینطور اشتراک گذاری اون ها برای بقیه دوستان تا آن ها بلخص خودم از این قوانین و اصل ها استفاده و آموزش ببینیم .

برای هرکدام از اصل ها توضیح مختصر بدید .

و تجارب تون رو با ما به اشتراک بزارید .

1 لایک کرده

اصل ترید ذهن آروم و خواب کافی( بدون شوک یا استرس) اعتماد کردن به خودت پلنت و تحلیلت و عیب یابی و کنترل خود چون sl هوای حساب داره set and forget

1 لایک کرده

درود بر شما و این توصیف زیبا

1 لایک کرده

اول ایمان به خدا

معاد

نوبت نه نبوت بعد..

بذار فکر کنم🤔 وقتی ابرهه …

میخواستم بگممم

بگم اصل های منم معاد نبوت ،بلد نبودم:joy::joy:

1 لایک کرده

من با توجه به تجربیاتی که در طول چند سال معامله گری بدست آوردم یک استراتژی خیلی راحت که بر اساس رسم نواحی حمایتی و مقاومتی وسقف و کف قیمت ، همینطور استراتژی شکست این نواحی برای خودم ساختم که چند نمونه اونو با وین ریت بالا براتون به اشتراک گذاشتم البته میتونید تو کانالی که تو روبیکا به تازگی زدم عضو بشید و بقیه اونا رو با توضیحات کامل و دلیل ورودبه معامله مشاهده کنید لینک کانال رو هم براتون میزارم تا در صورت تمایل در این کانال عضو بشید . تو کانالی که هم تو روبیکا و هم تلگرام به تازگی زدم موقعیت های ورود رو با دلیل و لحظه به لحظه به اشتراک میزارم متاسفانه نمیشه همه ی اونا رو تو اینجا به اشتراک بزارم برای همین لینک هر دو کانال رو اینجا میزارم تا در صورت تمایل از اونا استفاده نمایید https://t.me/alpha_pulse08