کدوم بروکر فعاله؟ و چه پلتفرمی کار میکنه؟
بله با الپاری میشه اما یه ساعات از شب فقط بازه یعنی پینگ داریم
پلتفرم فراز بازه بقیه پلتفرم ها افه
بجز الپاری دیگه چه بروکری برامون فعاله؟
ترید که نه اما تریدر زیاد ![]()
![]()
![]()
ترندو و وینگو. ولی به درد نمیخوره
سلام من دیروز 3 تاپوزیشن روی us30گرفتم
من ۵۰۰ تومن فول فاند پلاس رابین سود رو گرفتم و فراز هم تهیه کردم چارت رابین سود رد یک دقیقه در شکل کندل ۳۰ یا ۴۰ ثانیه تاخیر داره از فراز نگا میکنم و در رابین سود معامله میزنم برای این که بیشتر زا این از بازار دور نمونم این کار رو میکنم
فول فاند نوشته که ۵دقیقه قبل و ۵دقیقه قبل از خبر نباید ترید بزنی حالا منظورش کدوم خبرها هست ?آخه از صبح تا شب تو فارکس فکتوری خبر مهم همه جفت ارزها هست
در قوانین نوشته خبر مهم هست ملاکش هم تقویم اقتصادی موجود در خود چارت هست من پرسیدم در قوانین طلا رو مثال زده و خبرهای قرمز رو گفته که خبرهای مهم هست
یعنی اگر رو جفت ارز یورو دلار معامله باز میکنیم فقط خبر قرمز یورو و دلار مد نظر هست ؟
بله برای اطمینان بیشتر در قسمت زیر چارت کلندر رو کلیک کن تاریخ میلادی همون روز رو نگاه کن اخبار با رنگ سبز زرد و قرمز مشخص شدن اونایی که علامت قرمز رنگ دارن شامل اخبار مهم هستن و ۵ دقیقه قبل و بعد از اونها نباید معامله بزنی همچنین در قوانین بخون لیمیت گذاری ها و یه سری چیزای دیگه هم در اون دو تا ۵ دقیقه ممنوع هست
کلا چقدر باید رو حساب فول فاند پلاس سود بکنیم که مرحله رو پاس شده در نظر بگیریم ببخشید که وقت شما رو میگیرم به پشتیبانیشون دو روزه پیام دادم هنوز جواب ندادن
سایتشون امروز مشکل داره نوشته بودن دیتاسنتر مشکلش برطرف میشه تا چند ساعت بهتره که قوانین پراپ مستقیم از خود سایتشون بخونید فول فاند پلاس ۳۵ درصد تارگت حساب ۱۰ کا هست ۲ درصد حد ضرر روزانه (از اکوئیتی حساب میشه نه از بالانس) و ۸ درصد دراودان کل هست (از بالانس اولیه حساب میشه) حداقل ۴۰ روز معاملاتی باید داشته باشید و حداکثر روز تقویمی در ۱۲۰ روز باید پاس کنید فول فاند پلاس محدودیت حجم (لات) نداره ولی فول فاند محدودیت حجم لات روزانه داره که ۲ لات در روز هست پاداش پاس کردن چالش فول فاند پلاس ۱۵۰۰ دلار هست ولی از کسی نشنیدم یا نددیم که برده باشه. با این همه توضیحات احتمالا بعضی ها فکر کنن که مبلغ رابین سود هستم نه من فقط برای دور نموندن بیشتر از چارت و معامله فول فاند پلاس رو خریدم اونم با تخفیف نت وصل بشه میرم سراغ چالشهای قبلیم
مردیم از بس
با کدوم بروکر
من با ایپلنت وصل شدم . مشکلی هم نداره و خوب وصل میشه .
ادرس سایتش رو میدی
بعد اینکه ایپلنت شرکتش در ایرانه؟
تو همین ایران بروکر مشخصات و سایتشو نوشته . من هم از ایران بروکر پیداش کردم .
امروز به خاطر قطعی برق دیروز دیتا سنتر یکی از پراپای ملی نشد معامله بزنم با این حال من جلوی چارت فراز دقیقا تشکیل ستاپم رو تماشا کردم و دقیقا علامت کذاری های ورود و خروجش رو انجام دادم و ژورنال هم نوشتم این تمرین نگاه کردن به چارت بدون معامله ریل و حتی دمو تاثیر زیاد و مثبتی داره امتحانش کنید