روتین و چک لیست روزانتون رو بزارید

با فرض این که شما یک استراتژی امتحان شده موفق دارید برنامه چک لیست زیر رو نیم ساعت قبل از معامله اجرا کنید قبل از اون یک و نیم ساعت قبل از معامله از شبکه هایاجتماعی و هر محیط یا موضوعی که میتتونه به هر نحو استرس زا یا هیجان انگیز باشه رو ترک کنید.

چک لیست:

۱-خط بایه درونی من الان چطوره؟

۲- آیا از سود یا ضرر دیروز هنوز متاثرم؟ (اگه متاثری هنوز باید رفعش کنی و بعدش معامله کنی)

۳-سطح انرژیم از ۱۰ نمره چنده؟ (کمتر از ۷ نباید باشید)

۴-آیا ذهنم شفافه یا مبهم؟

۵- آیا آرومم یا مضطرب؟

۶- آیا کلا امروز اون معامله گری که باید باشم هستم یا نه؟

مرحله بعدش کالیبره کردن ذهنتون هست: این کارها رو انچام بدید در ادامه:

۱- دو دقیقه تنفس آرام برای کم کردن کورتیزل بدن

۲- یک دقیقه تصویرسازی ذهنی برای اجرای بی نقص معامله. صبر. انضباط. احترام به قوانین و قبول کردن نتایج ترید بدون احساساتی شدن.

۳-یک دقیقفه تعهد و گفتن یک جمله مثل این جمله: من روی ‍ رعایت استراتژیم متمرکزم نه روی کسب سود.

در ادامه یک بار استراتزی معاملاتی تون رو دقیقا با جزییاتش مرور کنید در حد یک دقیقه

وقتی سیستمتون رو روشن کردید چشمانتوت رو ببندید و از خودتون ب‍رسید: دیروز (در آخرین معامله م) چی دیدم؟ چه احساسی داشتم؟ چه تصمیمی گرفتم؟ چرا جواب داد؟ و یا چرا شکست خورد؟ بعدش برای انجام در این روز مهمترین نکته ای رو که تشخیص میدید بنویسید.

در ادامه با نزدیک شدن به زمان معاملات یک نگاه کلی به چارت داشته باشید و سطوح مهم استراتژیتون رو در چارت مشخص کنید (مثلا حمایت مقاومتها یا عدم تعادلها و هر چی از این دست که باهاش کار میکنید)

در آستانه ی آغاز معامله سر‍پا بایستید شانه ها رو به عقب بدید و سه بار نفس عمیق بکشید و به خودتون تاکید کنید که من امروز هم فقط روی اجرای درست و دقیق استراتزیم متمرکز میشم نه سود و ضرر.

یک مورد شخصی هم اضافه کنم که من قبل از ترید به عکس این کوهنورد استثنایی همیشه نگاه میکنم تا حواسم جمع باشه!

3 لایک کرده