پیشنهاد خوبیه شاید بتونیم تگها رو نمایش ندیم. یه دور باید با کلریتی چک کنیم. تمهای دیگه رو تست کردید؟ خیلی خلوتتره.
اره الان horizon رو چک کردم خیلی بهتر شد. یکمحس غریبی باهاش دارم ولی عادت میکنم.
سلام
دو مطلب به نظرم ایراد دارد که البته با یک تدبیر قابل حل است
اول اینکه در بیشتر پست ها که حاوی عکس است تأیید مدیر می خواد که این گاها خیلی زمان می برد
دوم در بیشتر تاپیک ها در مباحث آخر بر اثر اختلاف سلیقه و نوع دیدگاه موضوع اصلی تاپیک به بی راه کشیده می شود و گاها به دعوا
این دو مطلب خیلی آزار دهنده است
اینجا به نظرم فیلتر، دسته بندی و مدیریت هم آدما هم محتوا خیلی راحتتر و بهتره به نسبت تلگرام
اینجا یه فضای جداگانه و ایزولهست برا خودش، تو تلگرام میاد کنار کلی گروه و کانال دیگه و احتمالا کمتر بهش توجه شه
در کل نظرم رو همینجاست
بیا واقعی نگاه کنیم:
نقاط مثبت (کارهایی که خوبه و باید حفظ بشه):
-
بچهها پای کارن: همین که بچهها میتونن راحت با هم حرف بزنن و تعامل کنن، عالیه! این خودش باعث میشه بیان سایت. تو این بازار، همین که یه جامعهی قوی داشته باشی، نصف راه رو رفتی.
-
سادگی، سادگی، سادگی: کسی حوصلهی پیچیدگی نداره. سادگی همیشه خوبه، یه پایهی محکمه برای چیزای بهتر.
کجاها باید یه کم بیشتر دقت کنیم؟ (قسمتهایی که UI رو میتونه بهتر کنه)
-
شکل و شمایل سایت (ظاهر کلی):
-
آیکونها: چرا دستهبندیها آیکون ندارن؟ اصلاً چرا؟! اگه سایت وردپریسیه، اینو باید سریع درست کنید چون سادس.
-
رنگ: آقا هی آبی، هی آبی! چشم رو میزنه. یه کم تنوع بدید. همون ۲ تا رنگ اصلی که تو لوگو هست رو بیارید وسط، یه پالت رنگی قشنگ بچینید که چشمنواز باشه.
-
هویت برند: لوگو و رنگها باید با هم هماهنگ باشن. سایت نباید مثل بعضی جاهای شلوغ پلوغ (مثل mzict.com) به نظر بیاد.
-
قسمتهای مهم که کاربر زیاد باهاشون درگیره:
-
پنل کاربری: این قسمت هنوز خوب نیست. باید حسابی قیافهشو عوض کنید. اینجا خونهی کاربره، باید براش دلنشین باشه!
-
جستجو: اینم باید مثل پنل، سریع، دقیق و راحت باشه. اصلاً نباید کاربر رو اذیت کنه.
چند تا ایده خفن برای آینده (که سایت رو تک میکنه):
-
لایو ترید: اگه بتونید یه بخش “لایو ترید” راه بندازید، دیگه عملاً ترکوندید! این خودش یه دلیلی میشه که کاربرها نتونن از سایت دل بکنن.

-
سیستم گروه و لیگ: ایده “لیگ” یا “گروههای تخصصی” (مثلاً گروه تحلیلگران ICT) خیلی خفنه! هرکی بتونه عضو ۳ تا گروه بشه. اینجوری حس تعلقشون بیشتر میشه و بیشتر درگیر میشن.
در کل، UX سایت خوبه و قابل قبوله. ولی UI یه جاهایی نیاز به رسیدگی داره. با چند تا تغییر درست و حسابی، میتونیم سایت رو از یه جای “خوب” به یه جای “عالی” و “تک” تبدیل کنیم. سعی کنید هم ساده باشه، هم خوشگل! مثل اون سایتهای خارجی که میشناسید (فلایتودی و…)، ولی با یه چیزی که فقط مال خودمون باشه.
منتظرم ببینم چیکار میکنید! ![]()
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/ عِرض خود میبری و زحمت ما میداری
راست میگن دوست عزیزمون
همهی ما درمورد تحلیلات مون و نظر هامون صحبت میکنم و برای یک پیامی که واقعا نیازه به اشتراک بزاریم نیاز به مدیر محترم داریم .
و اینم میدونم بخاطر سیستم و یک موقع بی احترامی نباشه ولی دیگه توی این پی ام بنظر من هیچ حرف شک برانگیزی نیست که نیاز به تایید داشته باشه ،همینطور برای من اتفاق افتاده و من دیگه موقعیت رو از دست دادم و اون پیام رو پاک کردم.
حداقل داخل تلگرام مجبور نیستیم برا کوچک ترین چیزی منتظر باشیم ادمین های محترم پیام رو تایید کنن. خیلی از صحبتا رو داخل همچین جایی نمیشه کرد ولی تلگرام امنیت داره. نهایتا ادمین های گروه روی پیام ها نظارت دارن و مطالب نامناسب رو پاک میکنن نه اینکه اول تایید بشه بعدا ارسال
فعلانه ایران بروکر میخاست پلتفرم ارائه بده هنوز خبری ازش نیست معلوم نیست چیشد اصلا
ادمین جان
واقعا ایران بروکر و کامیونیتی ایران بروکر یکی از خوبای ایرانه فعلا تاپ ۱ هستش
هردو مزیت هایی دارن که نمیشه باهم مقایسه کرد
اما خب تلگرام و تو سطح جهان هم کسی با اپ دیگهای مقایسه نمیکنه
اما من همچنان فعالم اینجا حتی بعد از وصل شدن
چندتا مشکل بنظر من هست (نظر شخصیه فقط)
۱ خود ایران بروکر و کامیونیتی اپ نداره و فقط از طریق سایت هستش. درسته میتونی تو هوم اسکرین اد بکنی اما اونجا مشکلای خودشو داره
نسخه اپلیکیشن رو بنظرم باید در نظر بگیرید
۲ نیاز تایید گرفتن از ادمین. بعضی از پیام ها حاوی چیز بدی نیست ولی میگه باید تاییپ بشه درصورتی که فقط از چندتا کلمه انگلیسی یا چندتا کلمه فینگیلیش استفاده شده و سایت باگ میخوره بعضی وقتا
۳. احساس شلوغ بودن هم هنوز داره. یزره ساده و زیبا بشه بهتره اما سادگی باعث نشه خیلی چیزها فاکتور نشه
۴. یکی اینکه ۱۵ کاراکتر حداقلا باید باشه اینو لطفا وردارید خیلی اذیت میکنه
و برای اپلود کردن حداکثر مجاز رو وردارید چون خیلی چیزها اپلود نمیشه نمونش بعضی موزیک ها ( من شاید خواستم موزیک ۱ ساعته بژارم اما با توجه به حجمش اجازه داده نمیشه یا یه فیلم برای تریدرا میخواستم بزارم اما چون حجمش بیشتر بود و باکیفیت تر نزاشت اپلود بشه )
اماااااااا تو ایران بنظرم نامبروانه
بنظرم نسخه اپلیکیشن رو در نظر بگیرید و کاراش رو ادامه بدید
امیدوارم درک بفرمایید که به خاطر شرایط حساس کشور و وضعیت جنگی با توجه به اینکه سایت ما با نت ملی باز میشود طبیعتا ملاحظات بیشتری وجود داشته است و مجبور بودهایم دامنهای از کلماتی که میتواند حساسیتزا باشد را قبل از انتشار تأیید کنیم. با عادی شدن شرایط کشور طبیعتا این حساسیتها هم کاهش مییابد.
به نظر من هر کدوم جایگاه خودشونو دارن . به شخصه تو این مدت خود من خیلی مطالب ارزشمندی از دوستان آموختم . مطالبی که شایدخودم چند سال طول میکشید با تجربه و ازمون و خطا به دست بیارم . درحالیکه قبلا در فضای تلگرام حداقل من چنین فضا و کامیونیتی که بشه تخصصی تر به موضوعات مختلف ترید نگاه کرد ندیدم. این کامیونیتی میتونه با افزودن برخی ویژگی ها عملکردشو بهبود ببخشه. من به شخصه از ایران بروکر تشکرمیکنم
حقیقت امر این هست که در هر دو پلتفرم با پراپ ه میبندن . چه اینجا که منتشر نشدن بعضی کامنت و سریع منتشر شدن یه سری دیگه این موضوع واضح ه چه تلگرام که اصولا ادمین ا ریل دارند و تبلیغ اون پلفترم رو میکنن
فرقی نمیکنه قبلا ادمین بن میکرد الان میاد وایمیسته گوشه رینگ و فایت تماشا میکنه از حالت خشک داره خارج میشه اگه یکم به برنامه نویس های کامیونیتی فشار بیارن که ایده های مارو پیاده کنن میشه یه چیز جهانی ازش در آورد ولی بودجه در حد دورهمی هست نه متا زنده باد ادمین با دستان خالی یاور روز های بیخود نت ملی
[quote=“مدیر ارشد کامیونیتی, post:1, topic:13288, username:admin”]
…ارکتشون دیده میشهتلگرام برای ارتباط سریع عالیه؛ولی برای ساختن یک کامیونیتی حرفهای، ماندگار و قابل جستجو، معمولاً محدودیتهای زیادی داره.برای همین خیلی از بزرگترین کامیونیتیهای دنیا از فرمت فروم استفاده میکنن، نه گروه چتبد نیست نظر شما رو هم بدونیم.
[/quotمتاسفانه تلگرام فقط وقت گیره سرچش .بعدازون ممکنه کسی زیادی احساس راحتی بکنه مشکلی ایجاد بشه .اینجا امن تر و بهتره .اگر واقعا کسی قصد ترید داره.
[quote=“マティン, post:31, topic:13288, username:L1matin”]
…اید خواستم موزیک ۱ ساعته بژارم اما با توجه به حجمش اجازه داده نمیشه یا یه فیلم برای تریدرا میخواستم بزارم اما چون حجمش بیشتر بود و باکیفیت تر نزاشت اپلود بشه )اماااااااا تو ایران بنظرم نامبروانهبنظرم نسخه اپلیکیشن رو در نظر بگیرید و کاراش رو ادامه بدید
[/quote]بنظرم منطقیه که اول پیام چک بشه .متاسفانه خیلیا فقط میان که روحیه بقیه رو خراب کنن یا دنبال مسخره بازی ان .همه سایتا ایرانی باگ دارن بی نهایت .
اره باگ دارن
اما ایران بروکر پیشرفت چشم گیری داره و ماهم نظر میدیم تا بهتر بشه
بشخصه کامیونیتی ایران بروکر خیلی کمک کرد تو بی نتی
بخاطر همون نظرم رو گفتم تا بهبود ببخشه و دلیل تاپیک هم همینه
بهتره هر دو رو با هم داشته باشید
دو تا فضای گفتگو با کاربرد متفاوت
تلگرام برای بحث های نه چندان تحلیلی، ارتباط کاربران با هم، فضای صمیمی تر
کامیونیتی بیشتر برای کار های کاربردی تر و یجورایی رسمی تر بمونه
بر قرار کردن تعادل بین این دو تا هم که کار شماست