من خیلی دوست دارم قبل اینکه بچه ها درصد سودهایی که کسب میکنن رو بگن به این سوالات جواب بدن:
۱.آیا این درصدی که میگین رو تونستین ۶ ماه پشت سر تکرار کنین؟
۲. اگر بله تونستین،
برای رسیدن به اون درصد ،ریسک هر معامله تون و بیشترین دراودان ماهیانتون چقدر بوده؟ و اینکه میانگین چندتا ترید میزنین در ماه.
۳.اگر یه حساب بزرگ در اختیارتون بزارن آیا شرایطش رو دارین که همین آمار رو روی اون حساب تکرار کنید؟
اینطوری یه معیار برای سنجیدن اون درصدها داریم،
مثلا من اگه بگم ماهی ۵۰ درصد میگیرم،در کنارش میگم بله یه معامله باز کردم با ریسک ۱۵ درصد!یا مثلا میگم ۵۰ درصد سود گرفتم اما بیشترین دراودان ماهیانم ۷۰ درصد بوده، و یا تعداد معاملاتم ایکس بوده به ازای این درصد سود.
اینطوری قشنگ میتونیم درصدهارو سبک سنگین کنیم و یه نتیجه گیری ابتدایی از درصد سود منطقی به دست بیاریم.
موضوع اینه چقدر سرمایه داری و چقدر از سرمایه رو ریسک میکنی و چه استراتژی داری و اینکه نظری که من دارم درمورد این موضوع ، درصد ریسک در هر معامله هست و تعداد معاملات در روز هم مهم و متغیر هست
من به شخصه توی هر معامله ۳ درصد حسابمو ریسک میکنم و به طور میانگین روزانه ۱ معامله میکنم XAU و بعضی روزا هم هیچ معامله ای انجام نمیدم ،
ولی سود منطقی به ازای هر معامله در روز برای یک ولت ۱۰۰۰$ بنظرم همون ۲-۳ ٪ هست
من ۱۰۰درصد هر بالانسی را بگی میتونم💪 که در ماه سود بگیرم. هزار بار به خودم ثابت کردم. چشمام دیده…(از حسابهای خیلی کوچیک بگیر تا چند هزار دلاری).
سال دومی هم هست که در بازار بین المللی ترید میکنم.
امــــــــــــا، از سال دوم اصلا دنبال گرفتن سود از بازار اونم بهر قیمتی نیستم! حتی ممکنه چند روز اصلا ترید نزنم. هر موقعیتی با وجود اینکه میدونم قیمت از کجا برمیگرده اصلا ترید نمی کنم. معاملات زیاد اصلا باز نمیکنم. حجم اضافه نمیکنم.
میدونی چرا؟ چون چیزی که برام مهمه کنترل Drawdown
فقط روی کنترل درادان دارم کار میکنم. امسال خودمو روی این مورد بسازم دیگه تمومه .
به نظرم کسی تریدره که حسابو به خطر نندازه. با کمترین ریسک ممکن سود بگیره. یه سود حدود ۱۰ درصد با ریسک کم بسیار ارزشمندتر از سود ۱۰۰درصدی با ریسک زیاده!