دوستان چند درصد سود ماهانه تو فارکس واقعاً منطقیه؟

پنج تا ده درصد منطقیه

2 لایک کرده

خب دیگه تمام موفق باشی داداشم

1 لایک کرده

ماهی تقریبا بین 3 تا 8 درصد. شما اگر پولتو بانک بزاری با سود 24 درصد ماهی میوفته 2درصد. حالا اگر شما 3 درصد ماهانه رشد داشته باشی میشه گفت سوددهیت از بانک هم بیشتره

1 لایک کرده

درود ! میزان سود تابعی از مهارت و بالانس حساب یک تریدره. اگر مهارت یک تریدر رو از ده ، نه بگیریم یعنی اگر در یک حد عالی باشه روی دو حساب با بالانس متفاوت عملکرد متفاوتی خواهد داشت. به طور ساده این تریدر حرفه ای به طور مثال میتونه یک حساب 5000 دلاری رو در یک ماه صد درصد رشد بده . ولی همین تریدر احتمالا یک حساب یک میلیون دلاری رو نهایت ده درصد یعنی 100 هزار دلار رشد خواهد داد. دلیلش اینه که عمدتا ما انسانها در ناخوداگاه خودمون تحمل روانی سودهای بزرگتر از یک میزان رو نداریم . البته این تحمل روانی سود به مرور زمان رشد میکنه.

پس بهتره این سوال به این شکل مطرح بشه که : شما با چه میزان بالانس چند درصد سود میکنید.

با کمال احترام از شما دوست عزیزمون که این سوال جذاب رو مطرح کردید.

2 لایک کرده

من توی خواب تا ۳۰ درصد هم گرفتم

اما بیداری ۸ درصد نهایت سودم بوده …

میانگین بگیری ۵ درصد تقریبا

2 لایک کرده

کاملا بستگی به شرایط بازار ، موقعیت های معاملاتی و ریسک پذیری تریدر داره.

بنظر من تریدر نباید برای خودش تارگت سود هفته ای یا ماهانه تعیین کنه.

1 لایک کرده

ببین، مسئله این نیست که چند درصد سود ماهانه ممکنه. مسئله اینه که با چه ریسکی به اون سود می‌رسی

1 لایک کرده

من ماهانه حدود 7 درصد میتونم بگیرم و دوستم ماهی چهل درصدم گرفته البته خیلی بستگی به مدیریت سرمایه و مقدار ریسک داره

1 لایک کرده

سود منطقی برای تریدر معمولی: ۲-۱۰٪ ماهانه. بالای ۱۵٪ ماهانه یعنی ریسک بالا، مگر اینکه بتونی ۳ سال پیاپی ثابت کنی

رفیق تو با ما رفیق کن حسن بشیم 3 تا :rofl:

1 لایک کرده

اصلا هر روز سود زیادی کردی فردا قراره پس بدی.. بهتره ترید نکنی..

1 لایک کرده

سیکل صعودی و سیکل نزولی داره…دقیقا درست میگی شما؛ و باید درک کنی هر روز قرار نیست تیپی بگیری یا هر هفته با سود ببندی..

خیلی عالیه اقا ولی 20% یکم خارج از ذهنه

فدااای دارری همچنین

دقیقا وقتی از بانک بیشتر سود بگیری یعنی کارت درسته..

1 لایک کرده

دم شما گرم مساله جذابی مطرح کردید اینم که فرمودین درسته..مساله شخصیت تریدینگ و ظرفیت ذهنی مطرح هست که چقدر میتونی تحمل روانیت ببری بالا برای کسب سود

1 لایک کرده

خواب رو خوووب اومدی :joy:

مشخص نکنی نمیشه داداش ببین وقتی تارگتت 3 % هست
دوشنبه -سه شنبه -چهارشنبه سود میکنی…پامیشی میری سراغ زندگیت.. اور ترید نمیکنی دیگه
بعد اگر پلن نداشته باشی بخوای پنج شنبه و جمعه برای سود بیشتر ترید کنی سرخوشی زیادی داری باعث میشه ضرر کنی و هفته ای که 3% بسته بودی با سر به سر شدن باید جمعه رو رها کنی چارتو…تجربه 3 سال ترید من اینو میگه باز نظر هرکسی متفاوته

اینم مهمه 2% ریسک کنی بعد 1% سود شد ببندی

1 لایک کرده

سارا خانوم دوستتون چقدر حرفه ای هست دمش گررررم