چطور میتونم به متاتریدر وصل شم

سلام دوستان

کانفیگ روی ویندوز نصب کردم همه برنامه هام وصله به نت بین الملل به جز متاتریدر

هر کاری میکنم سرورهاش نمیاد وصل نمیشه.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام دوستان تقریبا ۲ماهی میشه که نتونستم به متاتریدر وصل بشم. حساب پراپ توی sgb دارم. میشه لطفا کمکم کنین بتونم به متاتریدر وصل بشم خیلی از بابت کارنکردن روم فشاره. از تجربه هاتون بگید دوستان تا وصل بشم

سلام شخصا خودم حساب دارم از همین شرکت پراپ باشون در ارتباط بودم گفتن فعلا هیچ مشکلی برای اکانت هاتون پیش نمیاد و بعد از اینکه اینترنت بین المللی به طور کامل وصل بشه فعالیت این پراپ شروع می شود.

اینم پشتیبانی مستقیم با نت ملی سرمایه گزار برتره

امیدوارم از نگرانیت کم کرده باشم.

برای نصب متاتریدر روی ویندوز نیاز به نت بین الملل داریم ؟ برای من خطای پروکسی میده

سلام

مشکلتون برطرف شد؟چون منم از صبح درگیره همینم متاتریدرم کار نمیکنه

منم همین مشکلو دارم نمیدونم چیکار باید کرد

داداش مث که خبر نداری وصلم بشی ترید نمیتونی بزنی سگب همه حسابارو فریز کرده و فعالیت نداره.

سلام وقت بخیر اگر ممکنه تحریم شکن درست و حسابی دارین برام بفرستین ولی فکر نکنم با نت ملی جواب بده . لطف میکنید . اگر ممکنه نام بروکر که پروکسی داخلی میده هم رو بگین ممنون میشم . خودم فنفیکس دارم ولی اون هم الان قطع شده و کار نمی کنه .

اول همین پست راه حلشو گذاشتم

1 لایک کرده

سلام رفقا من کانفینگم خریدم بازم این ارور میاد راهی نداره نصبش کنیم ؟

اسیر شدیم بخدا

از نسخه های portable استفاده کن.

این متا بروکر OANDA هست (Version: 5.00 build 5584, 7Feb 2026).
از زیپ که خارجش کردی، فایل
terminal64.exe باز کن (خاستی shortcut رو هم تو desktop ایجاد کن)، بعدش خودش باس صفحه جستجو بروکر و لاگین بیاره، اگه نیاورد گزینه
File → Open an account (Alt + F, A)
اونجا اسم بروکرت بنویس و سرچش کن.
اگه نیاز دیدی که آپدیتش کنی (معمولا وقتی به بروکر لاگین میکنی، اگه نسخه جدیدی وجود داشته باشه، خود متاتریدر اتومات دانلود میکنه و وقتی دانلودش تمام شد، پاپ آپش ظاهر میشه که آپدیت رو تایید کنی) از گزینه
Help → Check For Updates → Latest Release Version
تب Journal هم اتفاقای متاتریدر نشونت میده (آپدیت موجود هست و …)

پلتفرم متا تریدر از سایت بروکر بهتره دانلود کنی تا خود سایت متاتریدر.

مطمئن شو که نرم افزار تحریم شکن، همه برنامه ها و داده هارو route می کنه

این لینک دانلود portable نرم افزار Hiddify هست که میتونید کانفیگ ها v2ray واردش کنید. دگه نیازی به اینکه لقمه رو دور سر بپیچونید نیست(مستقیم از روی windows میتونید کانکت شید به سرورشکن و نیازی به Npv Tunnel و Every Proxy). ویدیو دیدم بعععععد نبود

@admin

میتونی قابلیت ویرایش پست html رو هم اضافه کنی؟ نمیشد متن رو indent کرد

[1]اینا فایل 7z هست که فشرده سازی شده. اگه با winrar نتونستید extract کنید، میتونید از نرم افزار 7z استفاده کنید.

[2]اقا یکی هم به ما کانفیگ بده وصل شم بروکر استارتریدر…

1. پانوشت‌ها ↩︎

2. پانوشت‌ها ↩︎

1 لایک کرده

نصبش کردم ترمینالو ولی بالا نمیاد متاسفانه ،ممنون از راهنماییتون :rose:

مشخصات ویندوزت بگو.

متاتریدر5 روی ویندوز 64-bit بالا میاد فقط، از یه نسخه(build دسترسی به اینترنت نیست که بگم چند بود) به بعد دگه ویندوز 7 رو ساپورت نمیکنه. ویندوز 8.1 چندماه پیش داشتم که متاتریدر رو باز میکرد. خود متاتریدر هم که تب journal اخطار میده که windows 10 build xxxx باشه.

شما که وصلی به درگاه اینترنت، یه بنده خدای روسی تو سایت mql5 فعالیت میکنه، یه کانال تلگرام داره که اونجا هرموقع متاتریدر آپدیت منتشر میکرد، اون هم نسخه portable تو کانال تلگرامش میذاشت (Archive). سرچ کن شاید پیداش کردی.

ویندوزم 10 هست bit64 وقتی فایل رو extract میکنم هرچی کلیک‌ میکنم رو متاتریدر باز نمیشه اصلا ،اسم کانال تلگرامو میگین لطفا؟

این لینک با سرچ گوگل پیدا کردم، بهتره که داخل سایت mql5.com اونجا سرچ کنی.
میتونی سایت mql5.com ثبتنام کنی و اونجا سوالتو به درستی بپرسی (با جزئیات و کارهایی که کردی) تا سریع تر جواب بگیری. انگلیسیت خوب نیست از گوگل ترنسلیت استفاده کن تا متن فارسی به انگلیسی برگردونه و برعکسش.

سایت mql5.com فعال باشی خیلی به نفعته. فرم های ایرانی (کلا ایران) مدیریت شدست، پیشرفتت محدود و داخل یه چارچوب هست.

اگه خاستی از تلگرام دانلود کنی، ببین رباتی هست که بتونی اون فایل تلگرام، برات رو سرور داخلی یا گوگل درایو (یه سروری که با نت ملی باز شه خلاصه) اپلود کنه.

[1]How to ask questions the smart way رو هم سرچ کن بدردتون میخوره.

1. پانوشت‌ها ↩︎

ممنونم ازت مرسی که جوابم دادی رفتم کافی نت نصبش کرد ولی با کانفینگی ک خودم خردیدمم بالا نمیاد ،مرسیی خیلی لطف کردی

وینگو وصله
این سایتشونو چک کن

سلاااام دوستان کسی میدونه چرا متاتریدر رو ویندوز نصب نمیشه اگه کسی سر در میاره ر راهنمایی بکنید ممنون میشم

1 لایک کرده

سلام و احترام، قبلا این مورد رو پیام دادم
لینکش خدمت شما:

موفق باشی :rose:

منم این مشکل رو داشتم احتمالا دستکاری کردی

یه بار حذف کن فایل نصبی رو بعلاوه بقیه فایل‌ها

حالا دوباره از اول از حالت فشرده دربیار دوباره برو

رو فایل setup احتمالا دیگه میاره این گزینه رو