چطور میتونم به متاتریدر وصل شم

کلن صبر کن همه نامعلوم هستش

1 لایک کرده

با ک.ا.ن.ف.ی.گ گیگی ۵۰۰ به متاتریدر۵ لایت وصل شدم،متاسفانه چون اختلال در نت(جابجایی بین نت ملی و جهانی و کم و زیاد کردن نت جهانی)زیاد هست،دائم قطع و وصل میشه،گیر میکنه
چون تایم پایین کار میکنم برای روش معاملاتیم مناسب نبود
آلپاری،اوتت،ایکس چیف،ای پلنت هم برای افتتاح حساب و دانلود متاتریدر تلاش کردم اما در هر کدام بنابر دلایلی نتیجه نگرفتم
برخی دوستان از پایداری نت خودشون میگن.ما سمت غرب تهران هستیم نه نت فیبرنوری م.خا.برات پایداره و نه نت سیم.کارت هم.راه اول

3 لایک کرده

گرونس نمیصرفد

۵ گیگ ۲ تومنه

اشنا دارم

اتوباند هم داره مثلا ۵۰ گیگ

ارزونس میصرفد :+1:t2:

سرعتش عالیه ضمانت برگشت وجه هم دارن

ایدیشو کسی خواست بهش میدم

1 لایک کرده

سلام بستگی به بروکرت داره
خیلی از بروکر ها رو نت ملی اومدن بدون قطعی وصل هستن
بروکر های نت ملی (دلتا اف ایکس_opofinance eplanet….)
من با همشون کار کردم
ولی فعلا اسپرد کم دلتا میده زودتر از همه هم اومد رو نت ملی

2 لایک کرده

درود بر شما .من به تازگی عضو شدم .من الان راحت با نت داخلی به متاتریدر 5 وصل میشم و ترید می کنم

1 لایک کرده

من متاتریدر سیستم رو بدون هیچ نرم افزار ویندوزی راه انداختم ولی چند تا نرم افزار رو گوشی باید نصب کنیدو 1 گیگ هم حداکثر برای 1 ماه میخواهید

1 لایک کرده

درود بر شما من به تازگی با ادرس زیر با یه بروکر راحت ترید میکنم با نت ملی .اما تایید و بررسیشو خودتون انجام بدین .من انجام دادم برداشت هم داشتم . ممنون .

با چه بروکری وصل هستین؟

بروکر ترندو وصل به نت ملی هست .میتونی ارگز اونجا ترید کنی .اپلیکیشنش هم مثل متا تریدر هست

دقیقا همینه خیلی از کانفیگ فروشا کلاهبردارن و چند بار کلاه منو. دوستان نزدیک رو برداشتن

1 لایک کرده

من اکانت دمو تو وینگو باز کردم، متا تریدر وصله

میدی داداش لطفا

پستمو نمیزاره بیاد

به روبیکا مسیج‌بده @L1matin

سلام من با اپوفایننس کار میکنم ولی فقط سایتش بالا میاد برام حساب های اپوفایننس تو متاتریدرم برام وصل نمیشه ،راهی براش دارین؟

با وینگومارکتس .به نظر بد نمیاد .خیلی راحت وصل میشه .الانم با این ادرس میتونین برین سایتش

سلام وقت بخیر بروکر وینگو با گوشی نصب میشه متا تریدر؟

منم با اپو کار میکنم اعلام کردن متا۵ فعال شده با نت ملی ولی متاسفانه متا۴ فقط نصب دارم شما فایل متا۵ ویندوز اوپو ندارید اینجا قرار بدید؟ نسخه وب تریدشم هرچی پسورد و رمزو میزنم میگه حساب نامعتبر یا پسورد نامعتبر

سلام من می خوام با نت ملی به متا تریدر 5 ویندوز وصل بشم به هر بروکری که باشه ایا امکانش هست لطفا دقت بفرمائید به متا 5 تحت وب نیازی نننیست .

برای دان و نصب متا۵ به تح.ریم شکن نیاز داری
برخی بروکرها برای استفاده از متا هم پروکسی داخلی میدن
ایکس چیف رو میدونم که میده

1 لایک کرده

سلام رفیق خوبی میگم اسم نرم افزار که گفتی چیه ؟ همینا که خودت گفتی دستی وارد کنم میشه؟

1 لایک کرده