من تازه میخوام رو ویندوز نصبش کنم
کلا نصب نمیشه ازم سرور میخواد
من تازه میخوام رو ویندوز نصبش کنم
کلا نصب نمیشه ازم سرور میخواد
داداش این برنامه Every P نتونستم دانلود بکنم
خب دیگه اگر اینو نداشته باشی متاسفانه کاری نمیشه کرد. باید مستقیم تحریم شکن روی سیستمت نصب کنی که خب نیستش.
چون فقط تو گوگل پلی هستش و مال اندرویده که اونم فیلتره الان
به خاطر نت هستش دوست عزیز
برای نصب، نیاز به اینترنت هستش تا بتونه یک سری دیتاهارو دانلود کنه.
چون نت نداره، ازش پروکسی خواسته
باید فیلترشکنی چیزی داشته باشه، بعد باهاش پروکسی بسازه از طریقی که گفتم و بده به متاتریدر تا نصبش انجام بشه.
حالا باز هر روشی هست امتحان کنه، شاید شد.
دیگه واقعااااا رد دادم
سیم پرو داری یا با کانفیگ وصلی به اینترنت؟
اینم نسخه های بدون نیاز به نصب متاتریدر 5 (portable)
متا بروکر OANDA
دانلود متاتریدر ۵ پرتیبل (دانلود متاترید ۴ و ۵ پرتیبل)
داداش بروکرم gtcfx هستش
حق داری عزیز. متاسفانه کاری نمیشه کرد. ولی حالا باز سایت الپاری رو چک کن یا یه پیام بده پشتیبانیش، ببین شاید راهی بلد بود
داخل متایدر ، open account میزنی اون قسمت سرچ بروکر پیدا نمیکنه؟
این پست چک کن، آدرس سرورشون از ساپورت بگیر، بعدش قسمت سرور اونو وارد کن همراه : با پورتی که باز دارن مثلا
domain-name.top:443
یا
1.23.456.789:443
اون 443 پورت هست، این : هم نیازه
موقعی که اینترنت درسترس بود، با windscribe تحریم دور میزدم، پروتکل | پورت روی IKEv2 | 500 تنظیم و Firewall خود نرم افزار هم باس غیرفعال باشه. این Firewall که فعال بود منم این اخطار میگرفتم
وینگو وصله
این سایتشونو چک کن
سلام هر یک از دوستان که امکان دسترسی به متا تریدر رو با نت ملی پیدا کردید لطفا تجربیات خود رو به اشتراک بگذارید
یسری بروکر ها و پراپ ها این امکان رو فراهم کردن که تاپیک هاش هست اگه سرچ کنی . اما از عملکردشون با نت ملی راضی نیستن . در کل باید منتظر بود متاتریدر رو وارد لیست سفید کنن یا هم که اینترنت به کلی وصل شه .
بنظر من نت بین الملل برگرده مشکلی حل نمیشه چون یک تقی به توقی بخوره دوباره قط میشه مخصوصا که نت پرو هم الان وارد بازار شده.
تنها راه حل پیدا کردن راهی با همین نت ملی هست.
از متا ۴ آلپاری استفاده میکنم و راضیم، امروز هم پراپ فرم FeneFX رو کامل تست کردم و سایت آنلاین متا رو دارن که بستگی به نت داشت، ولی با پروکسی خودشون که دادن با متا ۵ وصل شدم و من کمی و کاستی ندیدم پینگش عین آلپاری خودم بود
سلام و درود
من توی این شرایط یه حساب توی بروکر وینگو مارکتس باز کردم.بنظرم بروکر خوبیه و متاتریدرش 5 هست و با نت ملی خوب کار میکنه.حدود سه هفته هست باهاش کار میکنم و قطعی متا نداشتم تا حالا.امیدوارم که همه چیز زودتر درست بشه
کاپیتال اکستند متاش وصله پایدارم هست
سلام میشه آیدی روبیکاتون رو بدید
روبیکا ندارم خوشبختانه
پس میتونید منو به پرتغال فروشتون وصل کنید آیدی و شماره ازش بهم بدید چون چند بار برای کان فینگ اقدام کردم تبر بودممنون میشم اگه کمک کنید
توو چت برات فرستادم،چک کن