اندیکاتور حمایت و مقاومت + ترندلاین مولتی تایم‌فریم

سلام دوستان،

می‌خواستم یکی از اندیکاتورهایی که مدتیه برای تحلیل ساختار بازار و پیدا کردن نواحی مهم استفاده می‌کنم معرفی کنم.
این ابزار ترکیبی از حمایت و مقاومت مولتی تایم‌فریم به همراه ترندلاین‌های کوتاه‌مدت و بلندمدته و کمک می‌کنه تصویر واضح‌تری از روند بازار داشته باشید.

ویژگی‌هایی که به نظرم کاربردی اومد:

• نمایش سطوح حمایت و مقاومت در تایم‌فریم مختلف
• تفکیک سطوح مهم با رنگ‌بندی واضح
• نمایش ترندلاین بلندمدت و کوتاه‌مدت
• امکان تنظیم عمق سطوح و ترندلاین‌ها
• تشخیص هوشمند سطوح مهم‌تر وقتی نواحی خیلی نزدیک به هم باشند
• قابل استفاده در تمام بازارها (Forex, Crypto, Indices, Stocks)

این اندیکاتور کمک می‌کنه ساختار بازار و نقاط واکنش قیمت بهتر دیده بشه.

در تصویر نمونه:

• نواحی قرمز مقاومت‌ها هستند

• نواحی سبز حمایت‌ها

• خط زرد روند اصلی بازار را نشان می‌دهد

این خط برای تشخیص جهت اصلی بازار استفاده می‌شود و کمک می‌کند روند کلی قیمت راحت‌تر دیده شود.

• زمانی که قیمت بالای این خط قرار دارد، ساختار بازار معمولاً صعودی در نظر گرفته می‌شود.

• زمانی که قیمت این خط را به سمت پایین می‌شکند، می‌تواند نشانه ضعیف شدن روند یا شروع اصلاح باشد.

برخورد قیمت به این ترندلاین و همچنین شکست آن، می‌تواند به‌عنوان تریگر مناسب برای ورود یا خروج از معامله استفاده شود.

نسبت به ترندلاین‌های کوتاه‌مدت عمق بیشتری دارد و به همین دلیل نویزهای کوچک بازار را فیلتر می‌کند و دید واضح‌تری از روند اصلی ارائه می‌دهد.

وقتی قیمت به مقاومت واکنش می‌دهد یا ترندلاین شکسته می‌شود، می‌تواند هشدار خوبی برای تغییر مومنتوم یا ورود/خروج باشد.

تنظیمات پیش‌فرض مناسب هستند، ولی اگر با استراتژی شخصی خودتان ترکیب شود نتیجه خیلی بهتر می‌شود.

اگر کسی تستش کرد خوشحال می‌شوم تجربه یا تنظیماتش را به اشتراک بگذارد.

اسم اندیکاتور در تریدینگ ویو

parsimaj

1 لایک کرده

بنظر میاد یک ابزار مفید برای نماد XAUUSD.T باشه و حتما برای مدتی استفاده میکنم و تجربه خودمو اینجا میذارم

1 لایک کرده

ممنون میشم تجربه تون رو به اشتراک بژارید و تنظیمات بهینه تری هم پیدا کردید اطلاع بدید :folded_hands:

تنظیم 2 تا تایم فریم به دلخواه میتونید یه تایم فریم 5 دقیقه داشته باشید و همزمان تایم فریم بالاتر 15 دقیقه رو هم برای دیدن روند کلی و جلوگیری از ورود در جهت مخالف در نظر بگیرید

1 لایک کرده