سود کافی برای خواب راحت

سود چند درصدی براتون معادل بی‌خیالی میشه؟

اگه چند ماه پشت سرهم با استرس و ریسک زیاد سود کنید

براتون خوشایندتره یا کافیه کمتر سود کنید اما با اضطراب کمتر

نظر من اینه که هیچی مثل آرامش نیست. استرس هزار جور بیماری جسمی و روحی میاره و در نهایت از پا درت میاره. سود کمتر و مستمر بهتره تا استرس زیاد در بازه کم

2 لایک کرده

بله درسته به قول دوستی که میگفت در ازای هر ۱٪ سود اضافه چند واحد اضطراب میپردازی؟ظرفیت روانی هر شخص متفاوته.

این سوال خییییلی کلیه !

کسی که هواپیما داره تا آمریکا می‌تونه بره کسی که پراید داره توی ایران هم سختشه بگرده !

ممکنه یه شخص‌ پتانسیل استراتژیش توی بکتست ماهی ۲۰ درصد باشه شخصی دیگه ۵ درصد .

ماهم کارمند نیستیم که بگیم سودمون ماهانه دقیقا این مقداره ؛ ممکنه یک ماه ۱۰ درصد باشه ماه دیگه ۳۰ درصد . ما وظیفمون ورود طبق استراتژی و بیلان سالانست . چون نتیجه هیچ وقت خطی نیست…

1 لایک کرده

برا منی که بخاطر ماهی 8 تومن روزی 7 ساعت کار میکردم 2 درصد هم عالیه
چه برسه اگه خدا بخواد ماهی 4 یا 5 درصد

2 لایک کرده

بازارو درک کنی ماهی ۴ ۵ درصد خیلی سادس امیدوارم بهش برسی

2 لایک کرده

خود درصد سود برام مهم نیست،

اولین چیزی که برای من مهمه اینه که یه آمار رو بتونم ماهیانه تکرار کنم.وقتی تکرار پذیر شد اون موقع میتونم سود رو با دستکاری ریسک افزایش بدم.

در گام دوم برام اهمیت داره که اون درصد سود رو با حداقل ترین ریسک ممکن به دست بیارم.

در سومین گام به دراودان کلی اهمیت میدم که در ازای اون درصد سود در بدترین حالت چقدر کاهش سرمایه رو تجربه میکنم.

و در پایان این برام مهمه که تمامی موارد بالا چه تو اکانت هزار دلاری، چه تو اکانت میلیون دلاری بتونه تکرار شه.

خواب راحت به نظرم از موارد بالا به دست میاد.

2 لایک کرده

یکی از معیارهای این که آیا ترید رو با حجم درست باز کردیم یا نه (برای تریدرهای سووینگ . پوزیشن گیر) این هست که آیا در خواب شبانه مون تاثیر میذاره یا نه، اگر تاصیر بذاره نشانگر این هست که اون مقدار از حجم معامله برای ظرفیت واقعی روحی ما (و نه ظرفیت اسمی) زیاد بوده.

2 لایک کرده