درخواست راهنمایی برای شروع ترید و انتخاب صرافی

سلام

بنده میخواهم ترید را شروع کنم چند سوال از دوستان دارم .

ابتدا کدام صرافی ایرانی را جهت معاملات فیوچرز انتخاب کنم .

برای شروع میخواهم از سیگنالهای دیگران استفاده کنم ایا کار درستی هست ؟

سلام

شما قبل از اینکه چارت رو ببینی ابتدا برو آموزش های اولیه رو ببین .

اشتباه اول اکثر ماها اینه هنوز شروع نکرده چارت و میاریم جلو چشممون و میگیم اه این که آسونه . اینجا میخریدم اینجا هم میفروختم و میرفتم. ماشین میخریدم :joy:

وقتی با آموزش شروع کنی کم کم همه چیز دستت میاد که کدام صرافی . کدام بروکر و …..

اشتباه ترین کار در ترید سیگنال گیری از دیگرانه .

بجای اینکه از ابتدا دنبال سود باشی

دنبال مسیر درست باش :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

سلام دوست عزیز

من اموزشهای ابتدایی دیدم و لی تقریبا یک سال از اون گذشته ولی متاسفانه خیلی کار نکردم در حال حاصر دارم اموزشها را دوره میکنم و باید باشرایط موجود از صرافیهای ایرانی استفاده کنم میخواستم بدونم بهترینش کدومه که نصب کنم و مرور اموزشهارا ادامه دهم .

محمد جان من شخصا توی فارکس کار میکنم و از صرافی های کریپتو اطلاعات دقیقی ندارم اما برای نقد کردن تتر از او ام پی فینکس استفاده میکنم .

دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن حتما کمک میکنن

ای کاش با اموزش های اولیه سودده میشدیم :neutral_face: :expressionless_face: :neutral_face:

دوست عزیز شما تجربه کردن را میخواهید شروع کنید نه ترید را! ترید معمولا پس از چند سال تجربه شروع میشه.

هیچ وقت سیگنال نگیر.

ابتدا با کلیات ترید آشنا بشو.

سعی کن از یوتیوب انگلیسی با سرچ مفاهیم ترید با ترجمه زیرنویس فارسی آموزشهای مورد نیاز خودت رو پیدا کنی.

رهام دادا .. مسیر و حرفه ایم بریم جلو سود ده نمیشیم ؟؟؟

انشالله اگر حرفه ای برید جلو بعد از تسلط به خودتون
سودده میشید
معمولا اخرین مرحله رسیدن به سوددهی تسلط به خودته

صد درصد موافقم باهات

ابتدا با آموزش شروع کن،

این حرفت در این حده که بچه ها من میخوام خلبانی رو شروع کنم،به نظرتون کدوم جت ها بهتره؟اف 35 اف 15 یا برم مسافربری :grinning_face_with_smiling_eyes:

فعلا حالا برو شروع کن، به اون حد نرسیدی ،ولی اگ پول زیاد داری نمیدونی چکار کنی ،بروکر شارژ کن چرا که نه، مسیر همه مث هم نیست ک