واقعا باید ذهنیتتون رو ریست کنین
این معامله رو باید بافر مینداختی و زودتر وارد میشدی
یه نمه ریسک به ریواردش نمیخوند
اگرم واردش میشدم دوباره میومد ریسک فری میزد
کلا من سعی میکنم تا وسط بیس قیمت بیاد بعد وارد بشم
رسیک معامله کمتر میشه
از یه طرف احتمال اینکه تی پی رو تاچ کنه زیاد تر میشه
ویدیو های Narrative اخر دوره رو ببین به نظرم کمکت میکنه
دیدم
هرروز چک میکنم ببینم چیز جدیدی گذاشته یا نه
بنظرم بهترین جایی که بهم کمک میکنه سرفصل رفع اشکاله ![]()
یه دوره صوتی داشت داخل تلگرامش
جدا از شوخی حس میکنم اون الان بهم کمک میکنه
یه نمه هم توی رعایت کردن قوانین لایی میکشم
خب مشخصه استاپم برا چیه اون موقع
در واقع تازه کارم فعلا
یه 4 5 ماه به خودم وقت میدم تا تمام مشکلاتمو رفع کنم
نبرد خاموش خوب بود گوشش بده
ندارمش
شما دارین؟
نه متاسفانه داخل تلگرامه
شما میتونین از طریق این تاپیک معاملاتم توی دمو رو دنبال کنین
رو دست آرش نمیاد آموزشش حرف نداره ولی بازم خودت باید سختیش رو بکشی شابد چند سال هم زمان بزاری تا بشه ولی آموزشی که وداد میده هم کامله هم نیازی نیست دیگه پی کس دیگه باشی اینکه دوبار سه بار ببینی هم از نظر من کمه من بعد دو سال بازم میبینم نتیجه هم از سال قبل گرفتم پراپ پاس کردم برداشتم داشتم
خیلی ممنون بابت راهنماییت درسته واقعا آرش حرفه ای و آدم مطالعه کرده ایه
بهترین ستاپش که باهاش نتیجه گرفتی ستاد هانته ؟
چون میخوام شروعش کنم صدم رو بذارم ببینم اگه خوب بود دوره شو تهیه میکنم با اینکه استراتژی و ستاپ دارم ولی آموزش حرفه ایشو میخوام تجربه کنم چون انتقادی تا حالا ندیدم
سلام عزیز
من خودم دانشپزیر استاد وداد هستم
به نظرم بهترین دوره ای بود که دیدم و باهاش به نتیجه رسیدم که حتی دوستانی دارم که حدود 3هزار دلار برای اموزش هزینه کردن ولی برایندشون نمیگم بده ولی من نمیرسیدن(از خودم تعریف نمیکنم)راجب استیتمنت ستاپ های شکار پول هوشمند حرف میزنم، که حتی یه استیتمنت دارم که با ربات بکتستش کردم که قوانینی که استاد گفته رو حتی 60درصد در ربات رعایت کردم.
من نتیجه گرفتم و اگه شما هم شخصیتت درست باشه(که حتی شخصیت رو نمیشه تشخیص داد ،حتی افرادی با 5،6سال سابقه میفهمم که این بازار برای اون ها نیست)و تمام نکاتی که گفته میشه در دوره رو رعایت کنی احتمال نتیجه گرفتنت خیلی بالا هست.
اگه دوره رو ببینی اکثر تحلیل افراد رو ببینی خندت میگیره و جایی که تو خارج میشی وارد میشدن؛هم وین ریت سبک های دیگه پایینه و هم ریواردش.
عذرخواهی میکنم که خیلی حرف زدم،فقط خواستم کمکت کنم که بهتر بتونی تصمیم بگیری.
امید به موفقیتت ![]()
داداش اول که دورش رو دیدم پی هانت سشن بودم ولی فهمیدم خیلی به کار نمیاد حالا فقط نگا میکنم یه پیووت که هانت هم شده باشه تو پول بک میرم تو ،اگه تو پول بک یه qm هم بده ریسک بالا میرم البته pro ftr هم ببینم اگه خوب سمت بیس بره اینم میرم تو