تجربه یک هفته استفاده دمو بروکر وینگو

سلام، وقت بخیر
درک می‌کنیم که تفاوت بین تجربه دمو و ریل برای کاربران موضوع مهمیه :folded_hands:

بهتره تصمیم‌گیری نهایی بر اساس تجربه مستقیم، تست با حجم پایین و بررسی واقعی شرایط حساب انجام بشه، چون بخشی از موارد مطرح‌شده ممکنه به شرایط بازار، اینترنت یا نوع حساب هم مرتبط باشه

در مورد برداشت هم در صورت تکمیل بودن اطلاعات، درخواست‌ها قابل پیگیری و بررسی هستن

سلام سیاوش جان
خیلی ممنونیم که صریح و واضح نظرتون اعلام کردید

ممنون میشیم اگر موردی هست یا تجربه در ارتباط با این صحبت تون باما به اشتراک بزارید یا اگر حساب دارید با مدیر حساب تون مورد رو بررسی کنید.

به نظر من بروکر خوبی است اگر بخوام یک نقدی بکنم فقط میتونم بگم که کاشکی حاسب های ecn و pro واریزی کمتری داشت با توجه به شرایط دلار و اینکه کاشکی حساب cent هم میداشتن
وگرنه اوین بروکری بود که با نت ملی امد متاتریدر وصل کرد. قبل از ویمگو هم بودن اما اونا برپایه بستر وب بود .
فقط تنها نقدی که داشتم همونایی بود که اون اول بیان کردم مقدار واریز کمتر و همچنین حساب سنت
من دو هفتست با حساب دمو وینگو کار میکنم چه در اخبار چه ساعات خاص باز شدن بازار ها مقدار اسلیپج و اسپرد ها به شدت عالی بودن

سلام و وقت بخیر
سیروس عزیز

ممنون از به اشتراک گذاری تجربه تون با ما، این تجربیات بسیار ارزشمند هستند برای ما.
متاسفیم که حساب مورد نظر شما رو در وینگومارکتس نداریم، اما از شما خواهش دارم در اسرع وقت با مدیرحساب خودتون ارتباط بگیرین تا شرایط ویژه ای رو برای فعالسازی ECN یا PRO برای شما در نظر بگیرند.

برای پیگیری سریع‌تر، پیشنهاد می‌کنیم از طریق لینک زیر ابتدا مدیر حساب خودتون رو جستجو و با ایشان از طریق پیام رسان امن، در ارتباط باشید تا درخواست شما دقیق‌تر بررسی بشه:

با تشکر

حسام عزیز درود به شما
بروکر وینگومارکتس از سال ۲۰۲۳ فعالیت خودش رو شروع کرده و در این روزهای قطعی اینترنت تمام تلاش خودش رو برای ارایه خدمات به عزیزان انجام میده.
دغدغه شما کاملا به جا هست و خوشحالیم که میتونیم با داشتن رگوله معتبر و سابقه فعالیت، به شما کمک کرده باشیم.

برای شروع فعالیتتون از تاپیک زیر راهنمایی بگیرین

با احترام

کیانوش عزیز سلام
تجربه واقعی در زمان های مختلف به شما دید وسیع تری نسبت به شروع فعالیت میده. همچنین تنوع حساب در وینگو مارکتس به این تجربه شما کمک میکنه که در بازاری که در هر ثانیه تغییراتی بزرگی داره، با اعداد و ارقام واقعی تجربتون رو سنجش بکنین. خوشحال میشیم با انتخاب یکی از حساب ها تجربه تون رو دقیق تر بکنین

برای شروع فعالیتتون از تاپیک زیر راهنمایی بگیرین

ایران بروکر بارها تأکید کرده که فعالیت در بازار فارکس نیازمند اینترنت پایدار و بین‌المللی است و در شرایط فعلی، استفاده از بروکرهایی که به کاربران ایرانی خدمات می‌دهند ممکن است با اختلال، ناپایداری یا افزایش ریسک معاملاتی همراه باشد. به همین دلیل، بخشی از مشکلاتی مثل قطعی اتصال، اسلیپیج یا تأخیر اجرای سفارش‌ها می‌تواند ناشی از شرایط زیرساخت اینترنت و مسیرهای ارتباطی باشد.

با این حال، مسئولیت انتخاب بروکر و مدیریت ریسک فعالیت در آن بر عهده خود کاربر است. اگر نسبت به عملکرد این بروکر یا تخلف احتمالی آن مستندات و شواهدی دارید، لطفاً از طریق بخش «ثبت شکایت» در پنل کاربری ایران بروکر گزارش خود را ثبت کنید تا تیم مربوطه مدارک را بررسی و از بروکر نیز توضیحات لازم را دریافت کند. در صورت اثبات تخلف یا مشاهده موارد نگران‌کننده، هشدار و نتیجه بررسی در صفحه مربوط به بروکر منتشر خواهد شد.

واقعیت پشت ابر هم باشه واقعیه. روزهای اول قطعی اینترنت بود و ما به اشتباه از خدمات بروکر وزین و همه چیز تمام وینگو استفاده کردیم. همونجوری که گفتید هر کاربر حق داره از خدمات بروکر مد نظر خودش و اونی که میپسنده استفاده کنه. توی این بازار مکاره و قطعی اینترنت تصمیم به صبر گرفتیم و حساب کاربری این بروکر خفن و همه چیز تمام رو بعلاوه متاتریدرش از کامپیوتر پاک کردم. برای اطمینان و فراموشی خاطرات شمال با این برکر وزین و خفن حتی یک مرتبه ویندوز کامپیوتر رو هم عوض کردم. انتخاب دست کاربر هست. شکر خدا که اکثربروکر های ضعیف تر از وینگو مارکت تونستن با نت ملی وصل بشن و جلوی این بروکر خفن عرضه اندام کنن. اگر فکر می کنید این نوشته های بالا مخالف قوانین ایران بروکر و کامیونیتی هست. کافیه از دسترسی که دارید حذفشون کنید.

برایم جایزه ثبت نام دادن ولی سودش رو ندادن ولش کردم

علتش چی بوده؟چی بهت گفتن

الان ای بی ها و پشتیبان بروکر و پشتیبان فروم شلوار از پات در میارن. سفت بچسب که به خاطر این نوشته هزار تا تگ و انگ بخوری.