اگر میخوای معامله با ستاپ های این سبک رو یاد بگیری برو توی آپارات و
Hooshiranco رو سرچ کن. ویدیو های کسب درامد از فارکس رو نگاه کن.
فکر می کنم حدود 12 تا باشن.
اگر میخوای معامله با ستاپ های این سبک رو یاد بگیری برو توی آپارات و
Hooshiranco رو سرچ کن. ویدیو های کسب درامد از فارکس رو نگاه کن.
فکر می کنم حدود 12 تا باشن.
خود روند تو H1 نمیفهمیدم مثل وارد میشدم و فیک بود ولی راهنماییهاتون کمک کننده هست باید بعد که چارت راه افتاد برم بکتست بگیرم تا اینم اوکی بشه
تجربه خودم رو طی دو روز گذشته در مورد این بروکر در پیت(وینگو مارکتس) میگم بهتون
دو شماره تماس کذاشتن برای ارتباط ، هیچ کدوم رو پاسخگو نیستن
بعد از تلاش های ناموفق برای ورود به کابینه ، الان میگن هر وقت دلمون خواست حساب میسازیم
فکر میکنم چون تعداد بروکر های مطرح در حال حاظر کمه
بشدت خطرناک هست برای حساب رییل
به هیچ وجه توصیه به حساب رییل نمیکنم
در شرایط کنونی حساب ریل در هر بروکری خطرناکه. واقعا نمیشه گفت چی قراره پیش بیاد. ای پلنت رو دارم تست می کنم. واقعا دمشون گرم اما لگ و تاخیر داره و گاهی قطع میشه. اما خب برای لایو تست خیلی خوبه که من اینجا هزاران مرتبه ازشون برای فراهم آوردن این شرایط تشکر می کنم. امیدوارم به قصد ادامه دادن و نه خدایی نکرده زدن زیر تریدر ایرانی این سرایط رو فراهم آورده باشن.
من نمیدونم با چه سبکی کار میکنین
و اصلا روشتون رو هم رد نمیکنم اگر سود ده هستین
ولی برای تشکیل کف باید شروط خاصی اتفاق بیفته
مثل میزان اصلاح هارمونی یا تشکیل سویینگ
اینجا در یکساعته هیچگونه تغییر روندی صورت نگرفته
و برعکس چون هنور روند صهودیه تو همین محدوده شما باید دنبال تریگر برای ورود به مععاملات بای بود
من خودم به شخصه با نقدینگی ها کار میکنم
تلفیق اسمارت مانی و ای سی تی
اگر نیاز بود میتونم بیشتر راهنماییتون کنم
ممنون میشم سرور دمو وینگو کپی پیست کنین و برام بفرستین تشکر
من یکبار دیگه این بروکر رو بررسی کردم
متاسفانه در شنبه یکشنبه هم فعالییت ندان
اسم بروکر خاصی رو نمیبرم
ولی در همین تایم در بروکر دیگری افتتاح ، احراز و واریز در دو مرحله انجام دادم

شنبه یک شنبه باید چه فعالیتی بکنن؟ نمی فهمم بخدا. من کلا بوسیدم گذاشتم کنار. الان با ای پلنت دارم کار می کنم.
سلام به نظر بنده نوع معامله شما ریسکش بالاست. جهت راهنمایی با ریسک خیلی کم ایتا - Contact @forex_xauusd
دست شما درد نکنه. اگر نکته ای هست همینجا بیان کنید. اینجا غریبه ای نیست.
طلا کار نکنید. اگر 10 معامله موفق داشته باشید طلا میتونه با یک معامله همه را ازتون بگیره. جفت ارز کار کنید. مثلا GBPUSD
میتونید رو همین قیمت فعلی سل بزنید و تی پی 1.34175 باشه. حجم کم بخرید.
یورو کار می کنم. اصلا سمت طلا یک سالی میشه نرفتم. پولم اینقدر نیست که بتونم با طلا خودم رو وفق بدم. تشکر بابت راهنمایی
توی وبنگو مارمت فقط اسپرد طلا به دلار منطقی هست.
دوستان روی این وینگو میشه اسکلپ تایم فریم پایین طلا کرد؟ اسپردش چند پوینته؟ (من تا 30 پوینت رو تجربه دارم)
بنظرم بروکرهایی که الان فعالیت میکنند هم خوبن هم بد یا حتی پراپ ها چون واقعا نمی دونی اینا معتبرن یا نه خیلی باید دقت کرد
سلام دوست عزیز
اسپرد معمولاً شناوره و عددی که اعلام میشه در واقع حداقل یا شروع اسپرده.
یه سری موضوعات مثل اسلیپیجهای معمول بازار، زمان باز شدن بازار، زمان انتشار اخبار و همینطور روزهای تعطیلی رسمی بانکها (Bank Holiday) میتونن روی مقدار اسپرد تأثیر بذارن.
با این حال، اگه خارج از این شرایط توی حسابهای واقعی اختلاف غیرعادیای دیده بشه، بروکر اون رو بررسی میکنه و حق تریدر محفوظه.
سلام، وقت بخیر
درک میکنیم که تجربه اسپرد، اسلیپیج یا اختلال در اجرا میتونه بسیار حساس و نگرانکننده باشه ![]()
اسپرد و اسلیپیج بسته به شرایط بازار، زمان معامله و نقدینگی میتونن متغیر باشن، اما موردی که فرمودید حتماً نیاز به بررسی دقیق داره
پیشنهاد میکنیم جزئیات حساب و زمان معاملاتتون از طریق مدیر حساب ارسال بشه تا موضوع دقیقتر بررسی و پیگیری بشه:
https://ir.chat.wingomarkets.com