من هر معامله ای انجام میدم عکس میگیرم از صفحه و در فایلی مربوط به همون نماد و تایم فریم ذخیره میکنم و در یک دفتر 200 برگ هم هر روز که معامله میکنم بعد از عکس گرفتن می نویسم که چندتا سود شد ضرر شد ریسک فری شد و… با چه استراتژی و ستاپی وارد شدم و در نهایت نکته ای یاد گرفته باشم هم می نویسم شما میتونی نکات طلایی و مهم مربوط به تجربیات و معاملاتت رو در یک دفترچه ای بنویسی یا میتونی به جای عکس فیلم بگیری یا میتونی به جای دفتر 200 برگ توی اکسل یا ورد بنویسی
این روش منه که از عکس گرفتن از هرمعامله و شرح و توضیح دادن همون معامله در دفتر استفاده میکنم
چ استفاده ای داره ؟!؟ بعدا یا هر ماه مثلا شما بررسی میکنی عکس معاملات و ژورنال توی دفترتون رو و عملکردتون رو نسبت به ماه های قبلی بررسی میکنی که پیشرفت داشتی یا نه درجا زدی یا …. از احاظ روانشناسی چطوری عمل کردی و چه قدر تونستی بهتر بشی نقاط ضعف و قوتت رو شناسایی میکنی و….
ژورنال نویسی اول به صورت قدیمی نوشتن باعث تمرکز کامل و اجرای بهتر میشه و هر هفته با مراجعه به همون ژورنال هم سبک معامله رو ارتقا و هم از نظر روانشناسی مشکلاتی داشتی میتونی حل کنی در کل باعث انظباط کاری هم میشه وتهد ترید دروست ولی اصل استفاده یکشنبه ها واسه پلن نویسی باید باشه در کلیت دانسته های خودم که استفاده میکنم
من یک ژورنال معاملاتی (Trading Journal) طراحی کردم و در حال حاضر فرانتاند سایت آماده است و فایل HTML آن را هم در اختیار دارم.
برای راهاندازی کامل سایت و اتصال آن به هاست و دامنه، دیتابیس و بخش ذخیره اطلاعات کاربران حدود ۷ تا ۸ میلیون تومان سرمایه نیاز دارم.
اگر بین دوستان برنامهنویس یا توسعهدهندهای هست که بتواند در راهاندازی و تکمیل پروژه همکاری کند، ممنون میشوم با من در ارتباط باشد.
همچنین اگر کسی سرمایهگذار باشد و تمایل داشته باشد در این پروژه سرمایهگذاری کند تا کار توسط یک برنامهنویس حرفهای تکمیل و اجرا شود، خوشحال میشوم صحبت کنیم.
فایل HTML و توضیحات کامل پروژه را برای بررسی در اختیار علاقهمندان قرار میدهم.
اگر تمایل به همکاری یا سرمایهگذاری دارید، لطفاً پیام بدهید.
با سرمایه زیر 1000 دلار (یا شاید نهایتا 500 دلار) نمیشه مدیریت سرمایه رو درست رعایت کرد.
روی حساب 50 دلاری اگه بخای 10 دلار ریسک کنی میشه 20% سرمایه! حتی با بیشترین لورج هم بخای استفاده کنی و هج کنی سریع فول مارجین میشی, بنظرم درست نیست. اما مثلا یه ریسک 10 دلاری روی حساب 1000 دلاری میشه فقط 1% که کاملا منطقیه
به نظرم این مدل ژورنالنویسی خیلی اصولیتر از صرفاً ثبت سود و ضرره. چون بعد از مدتی میفهمی چه شرایطی روی تمرکز و تصمیمگیریت اثر میذاره؛ از خواب و تغذیه گرفته تا اتفاقات بیرونی و حتی اینکه واقعاً طبق استراتژیت وارد شدی یا نه. در نهایت ژورنال خوب فقط عملکرد معامله رو ثبت نمیکنه، خودِ تریدر رو هم بررسی میکنه.
کاملاً موافقم؛ مخصوصاً نوشتن دستی به نظرم باعث میشه آدم موقع ثبت معامله بیشتر مکث کنه و واقعاً به تصمیمش فکر کنه، نه اینکه فقط چند تا عدد وارد کنه. مرور هفتگی هم کمک میکنه هم اشتباهات تکراری مشخص بشن، هم پلن بهمرور بهروز بشه. در نهایت ژورنال وقتی ارزش داره که واقعاً ازش برای اصلاح و ساختن پلن استفاده بشه، نه صرفاً ثبت معاملات.