بورس ایران کی باز میشه؟؟

با سلام . دوستانی که داخل بورس ایران فعالیت داشته یا دارن … با چه دید و چه نمادهایی کار کردند و میکنن؟چه بازاری: بورس ،فرابورس،بازار پایه ؟؟

برای سرمایه گذاری بلند مدت چه نمادهایی رو پیشنهاد میدین ؟؟

هر چند فعلا بورس بسته و معلومم نیست چی میشه !!!

کسی میدونه کی باز میشه ؟؟؟

گفتن از سه شنبه باز میشه … فقط مشخص نیست اگه شرایط عادیه که میخان بورس رو باز کنن چرا نت رو وصل نمیکنن ……

1 لایک کرده

تو این وضعیت خرچنگ قورباغه سه شنبه قراره باز شه:expressionless_face::joy:
چون تقریبا سه ماهی بسته بوده الان باز شه قطعا فشار فروش بالاست مخصوصا رو صندوقای اهرمی و سهامی که ریسکی ترن تا بعد حالا اگر حمایتی شه یا …. میتونن باز برگردن
علی الحساب تا استیبل شدن شرایط بهتره تصمیم هیجانی اینا نگیری تا ببینیم چه میشود

1 لایک کرده

فکر کنم زمانی که پایان رسمی جنگ از سمت دو طرف اعلام بشه باز بشه.

1 لایک کرده

با این شرایط اگه باز بشه چند روزی صف فروش سنگین داریم پس ….

اعلام رسمی کردن که سه شنبه باز میشه متاسفانه و قطعا صف فروش

2 لایک کرده

متاسفانه تصمیماتی که از قبل گرفتیم تحت تاثیره :joy:

1 لایک کرده

قطعا پس از بازگشایی به علت ثبت خرید و فروش های کنترل شده تا چند وقت فقط فروش داریم.بجای سرازیری سقوط مثل لونا،با شیب کم میریزه

و چون صلحی نوشته نشده ورود سرمایه ای نداره

یعنی عرضه هست،تقاضا نیست

2 لایک کرده

تصمیمات قبلی شتران ،فولاد،حکشتی بوده که هر سه رو زدن :joy::joy::joy:

2 لایک کرده

هعی به بورس نگاه میکنیم، نمادها آه میکشند

3 لایک کرده

واقعا ..البته به نماد و بازار گردان اونم ارتباط داره . نماد قوی ریزش کمتری رو تجربه میکنه

2 لایک کرده

فکر کنم یکی از دلایل باز نکردن بورس عدم خروج سرمایه باشه،تو وضعیت بحرانی که هنوز درگیر جنگ هستیم هر نوع بازگشایی باعث خروج سرمایه میشه،چون سرمایه گذار امیدی نداره.

فقط در یه صورت کنترل میشه که نتیجه مشخص بشه و اوضاع به ثبات برسه که اون هم فعلا مشخص نیست.

به نظرم اینکه رسمی اعلام کردن ۳ شنبه باز میشه صرفا مثل اون بچه ای هست که بهونه میگیره و بهش الکی میگن باشه تو ساکت باش هفته بعد میریم ماشین کنترلی میخریم😁

2 لایک کرده

به نظر من هم فعلا بسته باشه بهتره . البته من از دید خودم میگم خیلیا هستن که برعکس من فکرمیکنن

1 لایک کرده

امیدوارم … چون واقعا معقول نیست بازگشایی تو همچین شرایطی

3 لایک کرده

آره خب خاصیت هر مارکتیه اون که شوخی بود
ولی خب در نهایت دولت تصمیمات جالبی متاسفانه نمیگیره و این اذیت میکنه

2 لایک کرده

اره متاسفانه بورس ما خیلی زیاد تحت تاثیر سیاست گذاری های غلط دولت و اخبار سیاسی هستش . و خیلی مواقع خود دولت هست که دست تو جیب سهامدارمیکنه مثل ۹۹و۴۰۲

2 لایک کرده

آره متاسفانه این داستانا در نهایت به نابود شدن سرمایه گذاری و اقتصاد مملکتم میرسه ولی خب نمیفهمم چیه داستان تو هر حوزه ای دارن تمام تلاششون و میکنن که نابودش کنن و اینکه هنوز کج دار مریض سر پاست عجیبه😂

1 لایک کرده

اقا مصطفا شما هم سهام دارید؟؟ اگه دارید چه نمادی یا نمادهایی؟؟

کلا بورس ایران تو یه لیگ دیگه توپ میزنه😂

قیمت بریزه بخوای سرمایه رو بکشی بیرون میگه متاسفم الان صف فروشه نمیتونی بفروشی

قیمت بره بالا بخوای بخری میگن متاسفم صف خریده نمیتونی بخری🤣

1 لایک کرده

نه اقا فرزاد بورس و من فقط نظاره گرم و دنبالش میکنم بعضی وقتا بیکار باشم و سرمایه جدی تا حالا درگیرش نکردم
فارکس و کریپتو و دیفای رو برا سرمایه گذاری ترجیح میدم

1 لایک کرده