جَزی در بازارهای مالی

درود بر شما.
پس از سالها که از بسته شدن سایت سرمایه میگذره قالبهای این فروم را دیدم و یاد گذشته تازه شد برام.:heart:
برای دوستانیکه تازه با من آشنا میشن بگم که من حدود 24 ساله توی بازار هستم و تقریبا همه بخشهای بازارهای داخلی و خارجی و رمز ارز را ترید و تحلیل میکنم. اینجا هم هر از گاهی چیزی مینویسم شاید بدرد کسی بخوره. من بیشتر توییتر فعال بودم که فعلا مشکل داره ولی در بله و تلگرام هم در خدمت دوستان هستم.
شاد و سلامت باشید.

5 لایک کرده

سلام اقا سعید خیلیم خوش اومدید
خوش بختم از اشناییتون و اگه دوست داشتین لینک کانالایی که دارینم بذارین استفاده کنیم

1 لایک کرده

@candletraderanalysis در تلگرام

@candletraderanalysis در بله
@jazi_saeid در توییتر

@saeid mohammadi Jazi در اینستا گرام

2 لایک کرده

خیلیم عالی با ارزوی موفقیت مضاعف

1 لایک کرده

ععععععهههههههه :oncoming_fist:
من کانال تلگرامتون رو دارم اما الان که دسترسی سخت شده واقعا نمیشه چک کرد.
خواهشا اینجا هم تحلیلاتون رو بذارید استفاده کنیم. تو سال گذشته مخصوصا، هر چی گفتید واقعی اتفاق افتاد :melting_face:

1 لایک کرده

دلت روشن باشه. توی این مدت اولین باره خوشحال شدم. خوش اومدی آقای محمدی جزی

1 لایک کرده

امیدوارم یک تحلیل کلی از شرایط بکنی آقای جزی. ببینیم چی در پیشه. البته توی کانال.

1 لایک کرده

چی چی توی کانال. ما اینجا تحلیل می‌خوایم. دسترسی نداریم به کانال :unamused_face:

1 لایک کرده

شما ببخشید. من درک درستی ندارم.

توی بله هستن ممیزی مثل اینجا هم نیست که کلیدواژه های خاص رو مسدود کنه.

2 لایک کرده

این کامیونتی واقعا فردی مثل شمارو کم داشت. بی نهایت خوشحال شدم از اینکه در این جمع هستید. امیدوارم اینجا هم مثل تویتر و تلگرام تحلیلاتون رو منتشر کنید.

2 لایک کرده

بازگشایی بورس:
بعد از حدود 80 روز امروز بورس باز شد و میشه گفت مطابق انتظار من و تا اینجا تقریبا متعادل بوده است. عللی که من فکر میکردم اتفاق خیلی عجیبی در بورس نمی افته اینها بود:
1- بازار قبل از جنگ تاثیرات جنگ را تا حدودی پیشخور کرده بود.
2- بدلیل کاهش تعداد و حجم سرمایه های فعال در بازار عمق بازار به نسبت کم شده و لذا مدیریت کردن آن برای بازارگردانان آسانتر شده بود.
3- بدلیل حذف تعداد قابل توجهی از نمادهای منفی که تاثیر بزرگی هم بر شاخص و بازار دارند باز هم از حجم فعال بازار کم شده و مدیریت بازار باز هم آسانتر شده است.
4-بدلیل رشد قابل توجه بازارهای موازی مثل خودرو و دلار و مسکن و نیز کم رونق شدن بازار طلا توجه به بورس مقداری زیادتر از حد انتظار بوده و سبب شده برخی سهام ها رشد و حتی صف خرید داشته باشند.
توصیه های سرمایه گذاری در بورس:
توجه داشته باشید که امکان بسته شدن مجدد بورس باز هم وجود دارد و این ریسکِ دسترسی به داراییهای شما را بالاتر می برد و نیز توجه داشته باشید که ریسکهای سیستماتیک مثل جنگ و محاصره و تحریم و ناکارآمدی سیستم اقتصادی کشور همچنان بالاست و هر کسی وارد این بازار می شود در حقیقت وارد دهان اژدها می شود! لذا مدیرت سخت گیرانه ریسک و سرمایه داشته باشید و همیشه با این احتمال وارد بازار شوید که ممکن است بیشتر از یکسال به داراییهای خود دسترسی نداشته باشید.
پس از این مقدمه خرید سهام با ارزش در گروههای فلزی و غذایی و دارویی در فاز فعلی به نظر من بد نیست ولی سراغ سهام بیمه و بانک و خودرو نروید. سایر سهمها را به صورت موردی میتونید بررسی کنید.
در آینده من بیشتر از بورس می نویسم.
#بازگشایی_بورس

3 لایک کرده

درود بر شما
بسیار عالی بود

1 لایک کرده

صرف گران شدن یک کالا دلیلی برای سرمایه گذاری در آن کالا نیست.عده ای از دوستان به من ایراد میگیرند که چرا توصیه به خرید خودرو نکرده و نمی کنید!؟ باید توجه داشته باشید که کالاهای مصرفی ابدا کیس مناسبی برای سرمایه گذاری نیستند و خودرو نیز یک کالای مصرفی است که بدلایل شرایط تورمی و تحریمی داخل کشور رفتاری شبیه به ابزارهای سرمایه گذاری و مالی پیدا کرده ولی این موضوع ماهیت مصرفی آن را تغییر نمیدهدو هنوز یک ابزار مالی قابل اتکا نیست. هر کس که از این کالا بعنوان ابزار مالی استفاده میکنه باید بدونه که با ریسکهای اضافی روبروست. اما برای مصرف شخصی شدیدا توصیه میکنم کاری به نوسانات قیمتهای آن نداشته باشید و به محض کفایت سرمایه آنرا خرید کنید.#ابزارهای_مالی_سرمایه_گذاری #خودرو #ریسک

5 لایک کرده

سلام آقای محمدی. چقدر خوشحال شدم دیدم شما اومدین کامیونیتی. واقعا خلا وجود شما و تحلیل هاتون توی این مدت که نت نداریم احساس میشد. بهانه من برای سر زدن به تلگرام و توییتر خوندن مطالب اساتیدی مثل شما بود. الانم برای سر زدن بیشتر به اینجا انگیزه بیشتری پیدا کردم. مرسی که هستید.

1 لایک کرده

ممنونم از شما. توی بله هم کانال زدم که میتونید اونجا هم دنبال کنید.:folded_hands: