تسلط به یک نماد فارکس میتونه زندگی ادم رو عوض کنه منظورم از لحاظ مالی؟
حتما حتما اینطور نیست اما اگر برای شما جواب داده چرا که نه!
چون یک استراتژی مثل من برای یک نماد ۳ روزی یک بار ورود میده، پس من ۴ نماد رو بررسی میکنم تا تقریبا روزی یک ورود داشته باشم تا از زمانم بهرهوری خوبی بکنم.
دقیقا تسلط بر یک نماد یعنی دانش عمیق در یک چیز نه این که دانش سطحی در چند چیز
کلا ما ایرانی ها عادت داریم فاز مخالف بزنیم متاسفانه
رفیقمون منظور کلیش اینه که ادم توی یک کار اوستا بشه نه این که هی بپره از این شاخه به اون شاخه
گفتم که ما ایرانی ها عادت داریم به فاز مخالب متاسفانه
کلا هر نماد ویژگیهای خاص خود رو داره . از میزان حرکت نماد تا حساسیت به خبر ها و سشن ها وکلی پارامترهای دیگه. صد در صد کسی که تاز ه فهمیده ترید کردن چی هست این جزو قدم های اول هست .
بروسلی میگه من از آدمی که هزارتا فن بلده نمیترسم
از کسی که یک فن رو هزار بار تمرین کرده میترسم
من وصیت میکنم اگر روزی تسلط خوب بر یک نماد پیدا کنید همانروز انگار تمام نمادها رو مسلط شدید .
منطق بازار فارغ از کالا و اسمش همیشه یک روال عرضه و تقاضاست که تعیین کننده هست .
فهم عرضه و تقاضا
من اگه روزی عرضه و تقاضای واقعی بازار رو بفهمم همون روز اعلام میکنم بزودی نفر اول فوربز میشم در لیست ثروتمندان. و تمام معاملاتم رو فول مارجین خواهم زد
جانا سخن از زبان ما میگویی
رفیق موافقم ها اما ماهیت بازار مالی و ورزش رزمی یکی نیست . باز نظر شماهم محترمه .
بستگی داره، سیستم و استراتژیها متفاوت هست
یکی که تایم بالا کار میکنه در یک نماد شاید در طول هفته ستاپ زیادی گیرش نیاد مجبوره چند تا نماد داشته باشه.
افرین دوست من دقیقا همینه
اصلا چیزی نیست که بشه در موردش حکم کلی داد و بستگی به استراتژی و پلن معاملاتی هر شخص متفاوت میتونه باشه در نهایت باید ببینی برا شما کدوم بهتره
کسی هست که فقط شاخص DAX40 معامله کنه؟
تسلط و و فوکوس بر یک نماد معاملاتی در طول یک بازه زمانی نسبتا زیاد باعث میشه که حتی بدون استراتژی و ستاپ معاملاتی روی اون نماد ترید و حرکتای اونو بفهمی
در نتیجه تفنگ چیز بدیه چه هزار تا تیر توش باشه چه یه تیر