سوال درباره اینترنت برای ترید

بچه ها کسی اینترنت برا ترید داره

لطفا راهنمایی کنید

رصد و چک کنند که چرت پرت هست رمزنگاری شدست محتوا. اگه این کاره بودن که اینو نمیگفتن XD

دغدغه باس این باشه که چجوری بهینه مصرف کنی…

رصد یا بعدا پاچه نمیگیرن ارازل ؟من یکی میخوام بخرم برای بروز رسانی هوش مصنوعی deep seek بروز رسانی کردم از تو مایکت باید سریع 30 ثانیه ای سوال بپرسی وگرنه خودکار میره تو گوگل پلی چون باید از اونجا دانلود کنم خیلی رو مخه این مشکل قدرت تایپم را 3 برابر کرده برای استفاده از deepseek

نه بابا اونا دسترسی شون در حد مبتدی هست ببینند که چیا سرچ کردی و وارد چه سایتایی شدی و با چه اپلیکیشنی

به محتوا و داده هایی که وارد میکنی دسترسی که ندارن

دیپ سیک که با نت ملی هم باز میشه. با مرورگر https://chat.deepseek.com باز کن.
دیپ سیک جالب نیست، جوابای استادانه ای نمیده. دهنشون سرویس نگا چه هوش مصنوعی رو دسترسی شو باز گزاشتن…

متن رو میتونی از قبل تایپ و کپی کنی و تو اون برنامه paste کنی

چون تو مایکت بروز رسانی کردم هی بعد 30 ثانیه از برنامه خارج میکنه و میره تو گوگل پلی باید از گوگل پلی بروز رسانی کنم برای همین برای یه سوال و جواب هی باید سریع تایپ کنم و تا 30 بار شاید وارد و خارج بشم

ببین اگه فقط برای ترید و هوش مصنوعی میخوای که حجمی‌لازم نداری یعنی اگه آپدیت ها رو بسته باشی ترید با یه گیگ چند ماه هم کافیه من چت جی بی تی زیاد استفاده میکنم رندر هم روزی ۴ ۵ تا عکس ازش میگیرم هیچی مصرف نمیکنه کلا ۲ ۳ گیگ برای این دو تا کافیه

بروکر برای ترید با نت ملی هست

مثل وینگو و ترندو و آلپاری

برای ترید نیاز نیست اینترنت گرون بخری بروکر برای نت ملی زیاد هست

من خودم با وینگو کار میکنم و راضیم بروکر ترندو هم هست

بروکر اوتت ماتریدرش با نت ملی وصله ولی من خودم باهاش کار نکردم

خبر اومد ورشکست شده و پرداختیهارو هم نداده :neutral_face: حتی اگه شایعه باشه بازم خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد