ستاپ مکانیکی طلا ، همراه پلن معاملاتی ( هفته تو بهینه تر و سیو تر تموم کن )

**قبل اینکه شروع کنم به آموزش این ستاپ جدید میخوام اولین ستاپی که براتون پابلیک کردم تو این پلتفرم رو بخونید بازخورد های مثبت و زیادی داشت اگه نخوندید یا ندیدید پیشنهاد میکنم از دستش ندین !

خب شروع کنیم بریم سر اصل مطلب
بچه هایی که میخوان لیمیت بزارن و لیمیت کار کنن این کار هارو میتونن دقایقی قبل کلوز کندل هفتکی و بسته شدن بازار انجام بدن :
بچه ها ما مرجع تقلیدمون تو این ستاپ کندل هفتگیه !!
خب چجوری ؟
کندل هفتگی طلا در نظر میگیریم حالا های و لو و وسطش رو در میاریم
اما خیلییی دقیق ها !نه من درآوردی و چشمی
چجوری دقیق؟
اینکه موس رو روی کندل نگه میداریم و اطلاعات کندل رو میتونیم دربیاریم
برای خط وسط هم خیلی اسونه دیگه های + لو بعد تقسیم بر 2 میشه خط وسط ما یا اسمشو میتونیم بزاریم خط تعادلی البته این خط تعادلی خیلی به کار میاد نه فقط برای این ستاپ …
اگه خیلی پیگیر بودن میگم حالا ولی الان نه !!!
خب بزارین نمونشو با عکس نشون بدم:

خب بعد اینکه خط هارو در اوردیم میریم لیمیت میزاریم حالا طرز لیمیت گزاشتنمون چطوریه ؟

اول یه نکته رو بگم
اینکه قیمت بالای خط ما باشه باید پوزیشن خلاف روند بکاریم (پوزیشن بای )یا نه اگه قیمت پایین خط ما باشه باید باز خلاف روند بکاریم (پوزیشن سل) !

لیمیت پوزیشن ما :

اینتری : قیمت خط ما
تی پی : 100 pip

**استاپ:pip100
**
حالا میخوایم بریم سراغ ری اکت های خفن و پوزیشن هایی که میتونستیم بگیریم با این ستاپ !

اول بگم که کندلی که هایلایت کردم تاریخش برای 27 آپریل تا 1 می هستش برای دوستانی که میخوان چک کنن!

پس یعنی معاملات ما میشه 4 می تا 8 می ( یعنی هر هفته که هایلایت میکنیم برای هفته بعدش مپ معاملاتی داره )

4 می 2025 :

6 می 2025:دیگه خداییش ری اکشنو ببینید حال کنید !!!

**7 می 2025: توضیحات پایین عکس داده میشه **

**خب ما اینجا یه استاپ دادیم وقت هایی که استاپ میخوریم و قیمت با قدرت دقت کنید میگم با قدرت از خط ما عبور میکنه میتونید یه پوزیشن دیگه اما خلاف و برعکس پوزیشن استاپ شده تون بزارید که با نمونه عکس من ببیند که در سریع ترین حالت ممکن وین شده
**
خب چند تا مورد که از قلم نیفته رو به این توییت پیوست میکنم امیدوارم که جا نزارین :heart: **
**

4 لایک کرده

قوانینی که میگم لطفا رعایت کنید

1 - rrفقط 1-1

2- ریسکتون نهایت 1 درصد باشه

3 هر مشکلی که داشتین به من بگین اینجا جواب ندادم تو روبیکا میتونم پاسخگو باشم با ایدی (@Fadaaaai)

4 - ساده از کنارش نگذرید یادش بخیر یه زمان که پراپی بود باهاش پراپ زده بودم

5- اگه ایده ایی دارین برام بزارین زیر این پست

1 لایک کرده

وین ریتش حدودا چنده ؟ و توی چند معامله