منم همین گفتم نباید بی احترامی کرد باید انگیزه داد تا بیشتر سود های سنگین بکنن و روی alexfxg کم کنن فقط احترام به امید سود های بیشتر برای دوستانمون
کی تا حالا خواستگار داشتن واسه دخترا شده نشان افتخار؟ اون واسه عهد تیرکمون شاه بود داداش
چشمم هم خوب نمیبینه ، ترید را اشتباه نوشتم . یکی بیاد یک مبحث فقط نفت بنویسه ، توش کار کنیم و همفکری کنیم . سپاس
حتما دوست عزیزم .
ممنون از اطلاع رسانیتون ![]()
فشاری شدی متغییر الحال ![]()
حتما درمان کن خودتو ،درسته کودکی سخت داشتی و دست خودت نبود ولی درمانت که دست خودته انجام برو بستری شو ![]()
یه عمر منتظر بودیم چارت نفت با اون رفتار خشکش یه حرکت عالی بزنه وقتی فرصتش پیش اومد قطع کردند و کلا دیگه نشسته ام به در نگاه میکنم پنجره آه می کشد تو از کدامین سو می آیی
بنده خدا کودکی سختی داشته
#امامی_نژاد
#متغیر
نباشیم
![]()
بقول اون بنده خدا انتهای راهرو دست راست آبسردکنه حتما بخور کمی خنک شی:rofl:
بگرد بگرد
اوو راستی یادم نبود نت ملی بهت اجازه نمیده نه؟!اخییییییییی
چشم روی چشمم فقط یه سوال از sl استفاده میکنی؟ یا معاملات
آره میسازه اونم با امثال تو. دوبار ….
مگه قدرجونیام میدونی sl چیه🤣
اره واقعا … این بازار واقعا بی رحمه … واقعا برای کاسبی باید غلق گرفت و کلی تجربه بد که کنارشه… و واقعا یه عده با چهار تا اندیکاتور دارن رویا میفروشن به ملت…
بابا ته همین راهرویی که اومدی سمت چپ یه در بازش کن همونجا یه وانه با آب یخ میتونی توش میدیتیسشن کنی ![]()
این چیه نوشتی آخه !!!
چطور روت شد تایپ کردی و ارسال
سطح فکرت همین باشه که نوشتی و هست
حیف اکسیژن
شما به جای استفاده از گوشی موبایلتون حداقل از یه سیستم ساده استفاده کنید تا وقتی دیگران هم دیگرو ری پلی میکنن شما جواب ندی بعدش به مردم نگی مواد میزنی شمایی فک کنم متا میزنی هانی تو حقه گیر کردی ![]()
صددرصد. به پدرخوانده خبر بدم بیاد؟ چند روز؟مرد 600 میلیونی شبت خوش اینو مخصوص تو فرستادم که ببینم میگی ازینا دارم یا نه یادته همه را میگفتی فقیر و متوهم منم ماهی 600 میلیون درآمد دارم؟ پدر خوانده و یکسری ها شاهدن دیگه برش کاری نمیکنم به هرحال نری یه چند روز آب خنک بخوریا بمون
شما که قطعا از توهم رد کردی پیام دیگران به هم جواب میدین
دو بار گفتم بهت ری پلی پیام ها برات نماید ولی تو توی جاده خاکی بودیو گفتیو من جاده سازم اسفالت میکنم فلانو فلون !!باش شما جاده ساز اصن شما مهندس اصن شما جی چی مورگان!!!خدایا دمه این مارکت گرم چقدر قشنگ روانتو پریش کرده داش به همون جاده کشیو نون حلالت برس اینجا داداش تو روند طلا و نزدک ممکنه جاده مارکت از رو خودت رد بشه
علم چی داری ؟ بیا یکم دیتا بریز رو میز به جای بحث حاشیه هانی