واریز بالای 10هزار دلار به صرافی ایرانی و برداشت به کارت بانکی پیگرد قانونی داره؟

سلام دوستان میگم واریز مبالغ بالا از صرافی مثل تراست ولت یا خارجی هرچی به صرافی ایرانی و نقد کردن و برداشت کردن یهو چند میلیارد بیاد حسابت پیگیرد قانونی داره؟ و اینکه راهش چیه که همچین مشکلی پیش نیاد؟

آیا مدارک ترید و پراپ و اینارو بشون نشون بدیم اوکیه یا فک کنم غیرقانونیه فقط اسپات مجازه؟

لطفا هرکسی تجربه یا نظر مطمئن داره جواب بده!

2 لایک کرده

نه الان این مورد چیزی نمیگن بالای ۵۰ میلیارد یا ۲۰ فکر کنم اینچیزا پیش بیاد برای ۱ تا ۱۰ تومن بعید بدونم مشکلی باشه

2 لایک کرده

اها خوبه پس ممنونم

1 لایک کرده

تا اونجایی که من شنیدم برای هر قشر از جامعه یه گردش مالی سالیانه گذاشتن.مثلا افراد بیکار x گردش مالی،بازنشسته y گردش مالی و اگر فراتر از اون بره ازت توضیح میخوان.

بازم برای اطمینان از افرادی که تو بانک کار میکنن بپرس

بهتره قبل از هرگونه واریزی در ابتدا با پشتیبان اون صرافی صحبت کنی ببینی مشکلی داره یانه. همچنین بهتره پولتو به چند قسمت تقسیم کنی و از آدرس های مختلف انتقال بدی. در نهایت هم به جای اینکه مستقیم بریزی ب یک صرافی، حداقل در سه صرافی احراز هویت کن و تنها از صرافی های معروف و بزرگ هم استفاده کن

3 لایک کرده

نه نت داریم نه برق…
بعد اینام دنبال پول گرفتنن… یه درصدهایی اعلام کردن برا مالیات ک آدم خندش میگیره

این 15 درصد 20 درصدی ک اعلام کردن اگ درست باشه ک فاجعس

باز اگه دوستان تجربه دارن اینجا بگن لطفا

خیلی متشکرم حتما در نظر میگیرم

1 لایک کرده

راه حل خیلی خوبی ارائه کردین خیلی متشکرم

و د ف ۱۵/۲۰ درصد خیلیه لامصب په دیگ همشو ببرن بهتر نیس:joy::joy::joy: باید بری ترکیه نقدش کنی بیای بهتره والا

من خودم تجربه نداشتم این مبالغو داداش
تو گوگل ک سرچ میکنی ی چیزایی میاره برا مالیات و…

صرافیای داخلی هم ک زیرنظرن راحت میتونن دربیارن تراکنشارو…

بنظرم اگه کسی تجربه داره این مبالغو بیاد اینجا بگه خیلی خوبه

1 لایک کرده

درسته. تقریبا درآمد بالای ۱۰۰ میلیون در ماه ۱۵ درصد. بالای ۱۵۰ تومن هم ۳۰ درصد مالیات میگیرن. برای مشاغل آزاد در آمد سالانه حساب میشه در اصل که ماهیانه همین مقدار میشه تقریبا.

کلا تو پول گرفتن ک میشه مالیات کشورای اروپایی :joy:
ولی امکاناتی در حد اوگاندا هم نیستیم ( اونا حتی الان نت دارن..!!!)

3 لایک کرده

همین کم مونده دیگه چند وقت دیگ میگن کسایی که ماشین بالای فلان میلیارد دارن و دو تا خونه به بالا داشته باشن هم باید مالیات این املاک رو بپردازن لامصب این حق طرفه با پول خودش خریده چرا باید بابت چیزی که خودش زحمت کشیده جمع کرده خریده مالیات بده

کشور خوب واسه مهاجرت سراغ دارین که پناهندگی بده و اینجور داستانا؟ایرانی بپذیره

فایده نداره باید بساطو جمع کنیم متاسفانه کمتر کشوری دیگ به ایرانیا اقامت میده یه دبی بود که تغشو زدن بقیه کشورا هم ازشون اطلاع ندارم باز اگر دوستان میدونن بگن معرفی کنن شرایطتشون چطوره

پولی که در میاری خارج از کارمزد صرافی خارج از درصد سودی که ازش میگیرن پراپا و خارج از کارمزد انتقال و برداشت و اینجور داستانا باید بالاش هم به ….. هم مالیات بدی به قول یه دوستی په دیگه گوزش میمونه :joy: :broken_heart:

1 لایک کرده

همون دیگ اینا فک میکنن طرف پیدا کرده پولو
نمی‌دونن دهن طرف… شده تا ی همچین پولی رو درآورده اونم تو این کشور تحریمی

2 لایک کرده

تراست ولت که امکان پیگیری نداره
ولی من میخواستم از تراست ولت به رمزینکس انتقال بدم همین نگرانی رو داشتم
از پشتیبانی شون سوال کردم
گفتن فعلا برامون بخش نامه ای جهت پیگیری مالیاتی اینا نیومده
ولی به نظرم
امکان اینکه یهو بگن شما شامل مالیات میشی با توجه به اینکه سایت ایرانیه زیاده
ولی
نیاز به مدرک و … من ک نخودم و نداشت

خیلی ممنون آقا حمید لطف کردین

1 لایک کرده

زنده باشی
من تجربم بخوام حساب گنده برداشت بزنم
میزنم به همین ولت صراف های خصوصی
کارمزد میدم
دلار تحویل میگیرم یا ریال
دیگه این هیچ جوره امکان پیگیرد نداره

1 لایک کرده

سلام

در دو یا سه صرافی داخلی برای خودتون و یکی از اعضای خانواده حساب باز کن و احراز هویت کن بعد پولتو تقسیم کن و بزن و تبدیلش کن

چون این جا هر آن ممکنه داستان جدیدی درست کنن

1 لایک کرده