واریز بالای 10هزار دلار به صرافی ایرانی و برداشت به کارت بانکی پیگرد قانونی داره؟

اصلا داستان پناهندگی جالب نیست. الان که یک یا دو سالی میشه خیلی سخت گیر شدن مخصوصا بعد از مهاجرت های خاورميانه ای های درجه یک مثل ملت سوریه و لبنان و فلسطین و افقانستان.

جدای از اون خطرناک هست و فرایند طولانی داره. احتمال موفقیت هم خیلی کمه. کلا پناهندگی تراژدی غمگینی هست. نکته دیگه اینکه کامل بدون هزینه نیست. میشه با هزینه بیشتر تو کشور های آفریقایی با سرمایه گذاری شهروندی گرفت.

یه تحقیقی کردم راجب اروپا سوئیس و کانادا میتونی با سرمایه گزاری بالای ۵۰۰هزاردلار بگیری

سالانه سقف های مشخص میشه. میتونی به صورت او تی سی بفروشی تا مالیات ندی

تو دوره زمونه ای که به

هزار میلیارد تومن

میگن “ یه همت “

ده هزار دلار پولی نیست که بخوان به شما گیر بدن :slight_smile:

اینو من قبلا پرسیدم و یه تریدری دیدم که خانوادش برام تعریف کردند قبل شروع تریدم 4 سال پیش 30 میلیارد اومده بود به حسابش و گرفته بودنش و بعد از بانک و یه کار بلد پرسیدم بانک گفت باید بالای 50 میلیون رسید یا فاکتور داشته باشی که معلوم باشه این پول از کجا اومده و برای چی اومده و باید گردش حساب داشته باشی و حساب 10 میلیونی یهو 200 میلیون نیاد توش و از یه کاربلد پرسیدم برای مشکل این تریدره گفت اینا مرضشون پوله یعنی باید بری اداره مالیات بگی من میخوام این پول بیاد به حسابم هرچی میخواد باشه 20 % پرداخت میکنی به حساب دولت و اداره مالیات و خیلی آقاوار برات به رئال تبدیل میکنن و به حسابت واریز میکنن فقط من نمیدونم اگه بالای 50 میلیون از صرافی برداشت بزنیم این رسید و تاییدیه اش مورد تایید اداره مالیات یا دادگستری هست یا میگن قبول نیست چون میدونی که یهو حسابات مسدود میشه و تا میری بانک میگیرنت و برات تشکیل پرونده میدن و میفرستن برای بررسی تو حوزه مالی یه بخش جداست که خیلی طول میکشه و اگه لج کنن همونجا گیرت میندازن و بلاتکلیف نگهت میدارن ولی اگه از اونجا رد بشه دیگه تقریبا مشکل قابل حله و در تمام این مدت باید بری زندان و وکیل هم کاری نمیتونه بکنه پس قبل انجام این کار ها دوستان قانون 3P رو اجرا کنید پول، پارتی، پرویی و کارتون رو راحت جلو ببرید

تو بحث مهاجرت هم وقتی برگ برنده ازدواجه چرا پول و با التماس؟ این برگ برنده ماست که مجرد هستیم و تو میتونی تو هر کشوری ازدواج کنی و اقامت و مزایاش رو بگیری فقط سوئیس و سنگاپور و تایوان نمیتونی چون کلا ویزا نمیدن حتی با ازدواج ولی برگ برنده را تو ایران نسوزونید برای یه آدم بی ارزش که بخوای پول و سکه هم بدی روسیه و کشور های شمالی و خود U S A هست فقط باید دوتا سفر بهش بری و شخص مورد نظرت پیدا کنی و ترجیها آدم حسابی باشه و بعد خداحافظ ایران از ایران بری و تو اینستا پست بزاری دلم برای ایران تنگ شده با دوغ محلیش

تا میلیارد هم کسی باهات کاری نداره.

انقدم بیکار نیستن برا این مبلغ ها به کسی گیر بدن.

مگه مشکلی داشته!

انقد پول بی ارزش شده .شما تهش میگی ماشین پراید فروختم طلا فروختم…

بخوای حضوری بری بانک برداشت کنی ،بانک یه فرم مبارزه با پولشویی بهت میده پر میکنی هیچ مشکلی هم نداره…