فرهنگسازی جامعه تریدر ایرانی

سلام بر اساتید ، سلاطین ، گرگ های وال استریت و تریدر های عزیز

امیدوارم حال همتون خوب باشه ، مشتی میخوام 2 دیقه دلی با همتون حرف بزنم در مورد یه مسئله شاید دلیلی داشته باشه که مغز بنده حقیر توان تحلیلش رو نداره ، همونطور که مطلع هستید (همه باهم) دوره ای از تاریخ رو داریم سپری میکنیم که واقعا در نوع خودش تک هستش تو دنیا ، متاسفانه (هممون) چه با تجربه چه کم تجربه حالت عجیب و غریبی بنام قطعی اینترنت بین المللی رو تجربه میکنیم ، دم ایران بروکر گرم که تو این وضعیت شرایطی رو فراهم کرد که اکثرا دور هم جمع شدیم و دردودل کردیم یکم آروم گرفتیم و در حد توان اطلاعات به اشتراک گذاشتیم و …

یه مسئله ای که من توو 99% پست ها دیدم و قبلا تو اینستا و… دیده بودم خیلی فکرم و درگیر کرده

اینکه " چرا همه دارن میپرن به هم !؟ " مسخره ، سعی در تخریب و خود برتر بینی پر از خالی … چرا واقعا ؟!

ایشالله نت باز میشه حتما 2 3 تا سایت خارجی سر بزنید ببینید که چقدر دست هم و میگیرن و محترمانه باهم حرف میزنن ، بازار بازار احتمالاته گل ! ولی چرا و کِی ما این همه از هم دلخور و زده شدیم ؟!

ول کنین جان مادرتون یکم تغییر بدید طرز تفکرتون رو ، اینهمه سعی در اثبات توهمات غلط و تفکرات منفی نباشی ، مشتی این همه انرژی منفی رو از کجا گیر میارین؟!!
نکنید والا نه بازار مال بابای اونه نه لیکوییدی مال فلانی انقدر سر اینا نپرید به هم ، حاجی خاکی باشید
اینستا ، روبیکا … هر جامعه ترید ایرانی بری همینه که همینه !! چنان از یه استراتژی من در آوردی یه دلال به اسم استاد فلانی دفاع میکنه آدم فکر میکنه یارو باباشه !

اگه کسی هر موضوعی رو اینجا مطرح میکنه هرچند درست یا غلط محترمه ، طرف وقت میزاره ، یا واقعا باید سوادش رو داشته باشی ایراد رو علمی اثبات کنی ( اونم افتاده و خاکی ) یا اگر سوادش رو نداری سکوت کن ، بس کنین والا زشته ، 4 تا باسواد هم اینارو میبینن دلسرد میشن تا بیان دست بقیه رو هم بگیرن

الانم مارو به فحش نبندین بابت این پست ، خواستم بگم این مسئله رو دلیلش رو اگه میدونید بگید و روش فکر کنید ، جامعه باسواد و بروز تریدر این باشه وای به حال بقیه مملکت ، هر چی بیسوادتر ادعا بیشتر ! هر کی بیشتر ضرر کرده گنده تر حرف میزنه !

اگه به عواطف و روحیات لطیفتون برخورد حرفام معذرت نمیخوام که هیچ خوب گفتم دندمم نرم ، حتما تو خودت یکی از همونایی و گرنه از اعماق مغزت اون صدای لعنتی بهت نمیگفت : جوابشو با 4 تا بد و بیراه بده :wink:

به امید اصلاح هرچه سریعتر جامعه ترید ایرانی و قبل از اتصال به نت بین المللی :))

خاکی بودن رو از الان رسم کنید مشتی
ههمون آخرش و میدونیم چی میشه و کجا داریم میریم

ارزشش و نداره 3>
بوس بوس :*

6 لایک کرده

نگاه بالا به پایین داری! درستش کن. :heart:

رفیق ممنون بابت صحبتت ولی تمامی انسان ها طرز فکر های متفاوت و مختلفی دارن و به هر حال آزادن عقاید و نظرات شخصی خودشون رو داشته باشن در مورد مسائل مختلف .

تا حالا اینقد تناقض ندیده بودم

دقیقااا، و چیزی ک بعد از چند روز دستگیر من شد تو کامینیوتی این بود که هرچه یه تاپیک پربارتر و مفید تر، خلوت تر

هرچی یه تاپیک پرحاشیه تر و خالی از محتوا، شلوغ تررر

1 لایک کرده