نبض بازار من:شماره یکم

:hollow_red_circle: اگر معامله گر هستی باید به حال روحیت آگاه باشی.

حال روحی خوب در ترید کردن بسیار مهمه،هر روز باید حال روحی خودت رو مانیتور کنی و به احساسات خودت آگاه باشی.

اگه حال روحی خوبی نداری،پس امروز روز کاری تو نیست.

ما معامله میکنیم تا سود بسازیم،نه اینکه سود از دست بدیم .

این بازار پر از فرصته

عرض ادب …این حرف میشه گفت درستع ولی در مقابلش یک جمله دیگ ام هست….که میگ : انجام کار درست ، ارتباطی با احساس و حال تو نباید داشته باشه و این دو باید از هم جدا بشن….فرض کنید کسی میره باشگاه بدنسازی…ممکنه روزهایی پیش بیاد که اون فرد حال روحی خوبی ندارع، اما در علم روانشناسی میگن ، حال روحیت ربطی به رفتن یا نرفتن به باشگاه نداره و این دو رو به هم گره نزن…حالا اگر این رو تعمیم بدیم به معامله گری ، اینطور میشع که شما باید کار درستو انجام بدی چه حالت بده ، چه خوب…

حالت بده باشه یا عالی ، یک چک لیست هر فرد باید داشته باشه که ورودش رو به تمیزی اجرا کنه …حال بد از نظر من باید جدا بشه از اجرای معامله گری…یک فردی ممکنه با حال بد کار درستو انجام بده و ضرر کنه و فکر کنه که چون حالش بد بودع ضرر کرده..این اشتباهه….کار ما اجراییه و چون مهارته، داشتن چک لیست تو این روزهای بالا و پایین احساسی، بسیار کمک کنندست…

بسیار عالی.

کاملا درسته و به نظر من یکی از موارد اون چک لیست هم حال روحی خوب هست که میشه همون مباحث روانشناسی.به حر حال ما انسان هستیم و درگیر هیجانات و احساسات . قطعا حال خوب و بد تو نتیجه کار معامله گری ما اثر میذاره.

تقریبا 90% اوقات شما میدونی که چه ورود و خروجی در مارکت درست تره ولی نقضش میکنی،دلیل اصلی همون هیجانات است.

اصلا اساس و حیات این مارکت بر اساس هیجانات انسان هست که هنوز کلی جذاب هست.

و همین طور شما هیچ مربی بدنسازی رو نمیبینی که کنار آموزش های فنی مباحث روانشناسی رو هم آموزش بده.

در بدن سازی تنها کسی که روبه روی تو هست وزن ها و حرکت هستن و یک کار انفردای ، ولی در اینجا شما با بازارهای جهانی ، پول ، سیاست ، اخبار ، هیجانات و غیره روبه رو هستی