استراتژی میان‌بر (Straddle) با استفاده از تکنیک هجینگ

سلام خدمت همگی یه روش هج کردن میگم بهتون دوست داشتید برسیش کنید

اول از همه شما به یه استراتژی با ریوارد یک به سه نیاز دارید اگه ندارید شانسی بزنید دیگه چاره ای نیست :joy:

خب مرحله به مرحله میگم به عکس هم توجه کنید که بفهمید چی به چیه

فرض کنید ستاپ شلغم در نقطه EN BUY به شما بای داده و شما با حجم 0.1وارد میشید با استاپ 10 پیپ و ریوارد 30 پیپ اگر رفت تارگت شد که نوش جونتون اما اگه به سمت استاپ رفت شما بجایه گذاشتن استاپ لاس با حجم 0.14 سل میگیرین دوباره به استاپ 10 پیپ و ریوارد 30 پیپ

حالا بجایه استاپ این پوزیشن سل جدید دوباره تو همون EN BUYکه نقطه استاپ این سل هست یه بای لیمیت با 0.1 میزنید با همون شرایط مرحله اول

شما بجایه استاپ این پوزیشنا از لیمیت اوردر ها با حجم هایه متفاوت استفاده میکنید تو جدول پایین نوشتم تو هر مرحله باید با چه حجمی وارد شید اگه سوال بود بازم بگید

ابولفظل برسی کن داداش اینو

پس تئوری این روش این میشه که انقدر هج میکنی تا یکی از پوزیشن ها تارگت بشه که ریوارد ۳ هست, درسته?

اره ولی باید با حداقل پوزیشن نتیجه بگیرید راه کارشو گفتم کامیونتی میگه اول باید تایید کنن

یه کلمه ای چیزی داخل پستش هست که الگوریتم سایت بهش گیر داده, اونو اوکی کنی پست میشه

دنبال همون کلمم پیدا نمیکنم :rofl:

نمیدونم رو پراپ جوابه یا نه

تا اونجایی که میدونم پراپ ها مشکلی با هج ندارن مگه اینکه قانونی مربوط به مارجین داشته باشن

هج در بلند مدت ضرر میده.کمی تفکر

نمیدونم داداش من تعصبی ندارم همین دیروز این روشو پیدا کردم

ولی روکاغذ داره جواب میده اگه خطایه انسانی نباشه

میدونم دوست عزیز.
رو کاغذ جوابه .
حتی ممکنه یه مدت چند درصدی بیار رو حساب ولی گه یکی دو سال استفاده کنید ضرر میده.هج برای جلوگیری از ضرره نه برای بیشتر کردن سود.

طبق چیزی ک من متوجه شدم, بای میزنی, بجای sl, سل استاپ با همون حجم (یکم بیشتر) میزاری. اگه تحلیل اشتباه باشه, و مثلا بازار قرار باشه قبل از سعود اصلی مقداری پائینتر بره, سل استاپ فعال میشه و floating loss رو یجورایی فریز میکنه, تا زمانی که بازار به نقطه بای اول برگرده که داخل همون نقطه با همون حجم دوباره بای میزنید

درسته?!

ببیند من گفتم شما در بد ترین حالت شانسی بزنید

اما فرض کنید یه ستاپ دارید شما به اسم شلغم وین ریت 40 درصد دارین با ریوارد 3
در 40 درصد مواقع که بازار همون 30 پیپ مارو میده این که هیچ
حالا ما قراره 60 درصد مواقع استاپ بخوریم بجایه اینکه 60 درصد مواقع استاپ بخوریم میایم با این روش هج جلویه استاپ خوردنو میگیریم و یه سود خیلی حداقلی ناچیز هم میگیریم شما فرض کن سر به سر میشه

خب امیر اون ضرر صرفا فریز میشه و به فرم floating loss باقی میمونه, اما بلاخره که باید همه پوزیشن ها رو ببندیم, اون موقع هست که باز هم اون ضرر رو جمع میکنیم, درواقع گرفتن ضرر فقط به بعدا موکول میشه. طبق چیزی که متوجه شدم و داخل پست قبلی توضیح دادم

مگر اینکه از بیس اون سناریو و تحلیلی که روش بای اول رو زدیم اشتباه باشه و بازار انقدر بریزه که اون یخورده حجم بیشتر نسبت به حجم اولیه بتونه ضرر اولیه رو سر به سر کنه

میشه مثال بزنی ابولفظل

ببین طبق چیزایی که در اوردم
اگر مثلا پوزیشن اول خرید باشه
پوزیشن دوم سل با حجم بالاتره اگر TP بشه چون حجم بالاتری زدیم سود میکنیم
پوزیشن سوم هم TP بشه ما تعداد معامله هایه خریدمون یکی بیشتر از سل هامونه که بازم سود میکنیم

حالا همین روندو ادامه بده اگر سل تارگت شه به دلیل حجم بیشتر سود میکنم
اگر بای تارگت شه به دلیل تعداد پوزیشن بیشتر و همون حجم بشتر سود میکنم

اره دقیقا همین منظورم بود, همه چیز بستگی به اون یخورده حجم بیشتر پوزیشن مخالف داره, باید دید که چقدر لازمه بازار به سمت مخالف حرکت کنه که اون یخورده حجم بیشتر بتونه خودش رو نشون بده تا نهایتا پوزیشن اول رو سر به سر یا حتی سود ده کنه

درمورد سناریو ای که به حجم بای اولیه دوباره اضافه کنیم هم قضیه انجام فرقی با sl خوردن نداره, درواقع حتی بخاطر اون یخورده حجم بیشتر پوزیشن کاور ممکنه بیشتر از ضرری که sl برامون جمع میکرد بهمون ضرر بزنه

پس در نهایت برای من جالب نیست و به شخصه خیلی به کارم نمیاد, چون من معمولا یه بایاس کلی اول روز میگیرم, و تا آخر روز هم سر همون بایاسم میمونم, مثلا تصمیم میگیرم ک امروز روی یورو سلرم, دیگه امروز رو فقط سیگنال های سل رو میگیرم و اگه sl بخورم دوباره بالاتر دنبال پوزیشن سل جدید میگردم

بزار یه لایو ترید رو یورو بگیرم شاید بهتر جا بی افته