به جای اینکه بزارم استاپ بخوره یه پوزینش خلاف جهت باز میکنم که عدد ضرر ثابت بمونه و بازار به جایی برسه که به من سیگنال بده حالا اون پوزیشنی که تو سوده رو میبندم و به بالانس اضافه میشه اونی که در ضرره و به نظرم بازار داره به سمتش حرکت میکنه یه پوزیشن هم سوی اون با همون حجم باز میکنه و حالا برای هر دو استاپ میزارم که دو حالت داره یا استاپ میخوری و کل سوده پوزیشن قبلی میره معامله جدیده هم استاپ میشه یا میره و با سود میبنده
دوستان توجه بفرمایید من این روش و اصلا تایید یا رد نمیکنم صررفا دارم تست میکنم و گفتم نظره شمارم بپرسم
بذارید روشی که Old.Trader شرح دادن رو ساده و با مثال توضیح بدم:
منطق روش (هج کردن برای جلوگیری از استاپ)
فرض کنید خرید انجام دادید (BUY):
ورود: قیمت 100
استاپ: قیمت 95 (ریسک = 5 واحد)
حالا قیمت به سمت استاپ میره و به 96 میرسه. بهجای اینکه اجازه بدید استاپ بخوره:
قدم ۱: یک فروش (SELL) با همون حجم باز میکنید.
حالا شما ۱ واحد BUY و ۱ واحد SELL دارید. هر چی قیمت بره پایین یا بالا، یه پوزیشن سود میکنه و اون یکی ضرر — عملاً ضرر شما قفل میشه روی ۴ واحد (نه ۵ واحدی که استاپ بود).
قدم ۲: اگر قیمت برگشت به 104 برسه:
پوزیشن BUY شما +۴ سوده → میبندیدش
پوزیشن SELL شما -۸ ضرره
قدم ۳: حالا یه BUY دیگه با همون حجم باز میکنید (همسوی پوزیشنی که فکر میکنید درسته)، و استاپ میذارید.
نتیجه نهایی:
اگه قیمت برگرده و بره بالا → سود میکنید
اگه بره پایین → هم پوزیشن SELL و هم BUY جدید استاپ میشن و کل سود قبلی از بین میره + ضرر اضافه
نکات مهم:
این روش در اصل مارجین رو دو برابر مصرف میکنه چون دو پوزیشن مخالف باز دارید.
در پراپها خیلی از شرکتها محدودیتها و قوانینی برای هج کردن دارن. حتماً قوانین پراپ خودتون رو چک کنید.
در نهایت ریسک/ریوارد شما تغییر نمیکنه؛ فقط استاپ رو جابهجا میکنید تا یه فرصت دیگه بدید به بازار.
فرقش با «جابهجا کردن مستقیم استاپ» اینه که عدد ضرر در لحظهی خاصی قفل میشه، نه اینکه با دست استاپ رو جابهجا کنید.
خلاصه اینکه این روش در بازار رنج میتونه جواب بده، ولی در روند قوی (Trend) احتمال ضرر سنگینتر از استاپ اولیه بالاتره. برای همین تست روی حساب دمو یا FTMO-style خیلی منطقیه.
بچهها نظرشون رو هم بگن؛ بهنظرتون این روش ارزش تست داره یا نه؟
سلام دوستان اینگونه ستاپها به مرور زمان هم حسابتون رو از بین میبره هم خودتون رو بهترین نوع ستاپ اونیه که شما وارد پوزیشن بشید و استاپ و تارگت رو فیکس کنید باا حجم درست ومدیریت سرمایه 1 درصد البته این تجربه شخصی من هست که همه اینگونه استراتژیها در نهایت جواب نمیده هزینه این کار استاپاش هست