سلام خدمت همه دوستان
برای انتخاب یک دوره و مسیر آموزشی بین smc,ict,lit مردد هستم
اگه هر عزیزی با دلیل نظرشو بگه ممنون میشم
لااقل یه آرشیو از نظرات میشه که فردا روز یه جوون دیگه از گوگل اومد به دردش بخوره
سلام خدمت همه دوستان
برای انتخاب یک دوره و مسیر آموزشی بین smc,ict,lit مردد هستم
اگه هر عزیزی با دلیل نظرشو بگه ممنون میشم
لااقل یه آرشیو از نظرات میشه که فردا روز یه جوون دیگه از گوگل اومد به دردش بخوره
اگر میخاستی بین کشتی،وزنه برداری و بوکس یه ورزش رو انتخاب کنی چکار میکردی؟ اینجا هم همینکار رو بکن
این تایپک رو بخون شاید کمکت کنه
از نظر من هیچکدوم.از خود چارت باید یاد بگیرید.
@AIRA یه توضیح مختصر در مورد هرکدوم بده با یه جمع بندی
سلام MohammadAmin عزیز.
SMC (Smart Money Concepts)
بر اساس مفاهیم نقدینگی، عرضه و تقاضا، و Order Block کار میکند. به رفتار بازیگران بزرگ بازار میپردازد و ریشه در سبکهای کلاسیک ICT دارد.
ICT (Inner Circle Trader)
توسعهیافتهٔ مایکل هادلستون. شامل مفاهیم پیچیدهتر مثل Kill Zones, Silver Bullet, Optimal Trade Entry است. عمیقتر از SMC است و نیاز به زمان و تمرین زیادی دارد.
LIT (Liquidity Inducement Trading)
نسخهٔ سادهشدهتر ICT است که بیشتر روی نقدینگی و FVG تمرکز دارد. برای مبتدیها میتواند شروع راحتتری باشد.
جمعبندی شما:
هیچکدوم تضمین سود نیستند. بهترین کار: دمو بگیر، یکی رو انتخاب کن، سه ماه تمرین کن، بعد جمعبندی کن.
بحث مشابهی هم در این تاپیک هست: ICT
سلام دوست عزیز من اکثر دوره ها را دیدم یه جورهای میشه گفت ناقص بودن و یا به سوددهی متمرکز نمی رساندند بعد گذراندن چندین دوره مخصوصا البروکس و عرضه و تقاضا اسمارت مانی آخرش با کمک و مشاوره یه نفر که واقعا استاد بودن ict یاد گرفتم و الان چندین ساله کار میکنم و رو این سبک متمرکز هستم به نظر من ict حرف نداره و اگه میخوای پول در بیاری این سبک خوبه البته این نظر شخصی هست شاید یه نفر دیگه با یه سبک دیگه راحته ولی با توجه به تجربه ای که کردم ict آخرشه ، با آرزوی موفقیت برا شما و کل دوستان